31/10-09

Hallowenfest i gripenberg igår och saker och ting blev väl inte riktigt som planerat av lite olika anledningar som vi inte behöver gå in på djupet på.

Idag är jag jätte trött helt slut nästan. Städade byastugan och det var tråkig särskilt eftersom Julia jävel hade tappat ut popcorn i hela köket och någon annan idiot hade gått runt och spillt vin..  

Jag är sjukt godissugen! Jag ska träffa klassen för lite party ikväll och är det okej att ha en häxhatt på huvudet och skita i att håret är jätte tovigt och jätte flötigt?(Jag hade hela huvudet tupperat igår + en spindel i) Jo jag tycker nog faktiskt att det är okej för annars lär jag ju ta slut på mina sista krafter jag har!  Måste även åka och tända ett ljus på morfars grav sen! För det är så mysigt att se alla ljus brinna för det är väl i kväll man tänder ljus?


PUSS

30/10-09

Hejsan inlägget jag skrev igår kom inte fram..

Jag skrev iallafall om våran trevliga kusinträff! Vi spelade bowling och åt på golden tai.
Gissa vem som vann bowlingen?! Jo precis ni hade rätt det var.... JAG! ;)
Vi spelade kort oxå och jag vann varenda gång då med.. jag var helt enkelt oövervinnerlig.

Dagen kommentar var lite då och då: va inte så glad!

Innan Anna och Martin åkte hem köpte vi trisslotter och jag vann inte. Så jag hade inte tur utan det var helt enkelt endast skicklighet! 

På kvällen träffade jag Julia och Matilda de hjälpte mig att baka (de åt dumle). Kakorna smakar inte gott men som tur är får ingen provsmaka! Jag står på torget mellan 10 och halv 12 så kom och handla vettja!   I kväll blir det hallowen fest det blir säkert trevligt.     PUSS


*



Jag är nog inte så bra på det där med att titta på tv själv frågade människan i min närhet som inte fanns två gånger vem va det där?, varför gör hon så där? Lixom jag skulle aldrig klara av att bo för mig själv jag får verkligen panik och så skulle jag aldrig någonsin förstå någon film eller något tv program utan att tänka.
 




tomtar och troll..

Nu är jag hemma och frös nästan häcken av mig på min lilla åktur hem från gripenberg eller iallafall nosen! Någon borde uppfinna mopedhjälmar som inte immar igen. För det är svårt att chansa när det kommer ett djur eller när vägen svänger..

Och idag den 28 oktober flyttde dom två första "tomtarna" in i vårat hus min mamma är nog fanatiker när det gäller julpynt. Undra hur vårat hus ser ut när det är självaste julafton! Missuppfatta mig inte jag tycker julen är jätte mysig dock lite tidigt ännu!  tss :P 


Skulle kanske berätta att vi åkt till jönköping idag och det var väl trevligt och ingen dog för Linus var bra på att köra, jag behövde inte ens vara rädd! ;)    Jag in handlade en skjorta som jag är lite smått kär i och en röd tröja. Jag använder aldrig några röda saker så kommer känna mig som en tomte i sina bästa dagar när jag använder den.    NU blev det ett väldans tjat om tomtar i det här inlägget, men det är ju faktiskt mindre än två måndader kvar till julafton!





Nu ska jag och min filt gå och kolla på tv och vänta på att bonde söker fru ska börja och sen om jag inte miss minner mig helt så är det oskyldigtdömd i kväll oxå? :)  

PUSSSAR <3


28/10-09

Godmorgon nu sitter jag på Albins rum medans han duschar vi ska snart åka till jönköping med Linus som chaufför kan ju hoppas att man överlever! (; 


I går var jag hos Julia vi kollade på en bra film fired up. Har man dålig humor rekomenderas den! Den handlar om två killar som dissar sitt fotbolls läger och åker iväg på ett cheerlaiders läger istället.  En sån där väldigt förut säg bar film så man vet innan vad som ska hända, men sånt gillas så man slipper tänka.  Och jag har ingen aning hur cheerlaider stavas fast det kanske inte det är det viktigaste här i livet?

I morse drömde jag att Albin var jätte full så va tvungen och väcka honom och fråga honom hur han kommit hem.. Så blev ingen sovmorgon direkt, men lika bra att inte sova bort hela livet! ;)


PUSS

27/10 - 09

Godmorgon eller det var en godmorgon fram tills pappa sa att jag skulle skynda för att vi ska åka.
Jag som skulle ha en lång dusch och slö morgon, men nähä det får väl bli en snabbdusch istället. För duscha behöver jag badade ju som sakt igår och glömde sånt där som schampo och balsam och det gjorde Anna med så hår botten kliar utav bara ja vet inte vad och håret är så stelt så det nästan går att bryta av jag ljuger inte kom och klappa får ni se!   

Pappa och mamma gör iordning hallen eller det är så långt i från hallen man kan komma, men av någon konstig andledning kallar dom det hallen. Hallen är väl där man går in? 


PUSSS







måndag i jönköping!

Nu är jag hemma igen och är trött! Det är ansträngande att bada minsan! ;)  Vi gick lite på A6 oxå och det gillade inte Agnes och Hugo så värst mycket om man säger så. Donken gillade dom bättre, men badhuset var nog bäst! Agnes var som ett vildjur i vattnet tur att hon kan simma annars vet jag inte riktigt hur det hade gått. Hon hoppade även från hela tre meters höjd ja menar jag tyckte nästan det var läskigt. Hon är tuff min lilla kusin! Hugo och jag övade på att simma och åkte motorcykel! ;)   En mysig och väldigt trevlig eftermiddag blev det minsan! :)   


Jag har börjat tröttna på det där med ångest över att jag aldrig tränar och saknar innebandyn ganska så jätte mycket ibland. 


26/10 -09

Hejsan! godmorgon det var länge sen jo jag vet!

Jag är påväg till jönköping för ska bada med Agnes, Hugo och Anna det ska bli väldigt trevligt minsan! :)
Ibland undrar jag varför folk alltid klagar på att man är försenad som min moster hon är sämst på att passa tider hon skulle vart här vid tio, men hon har fortfarnade inte kommit. Jag var så klart klar till klockan tio, men eftersom hon inte hade kommit så fick jag massa tid som jag egentligen inte hade haft. Så nu har jag dammsugit min matta, lagat mina strumpbyxor , bäddat sängen, lagt kläderna på smutsen och uppdaterat bloggen! Så alltså istället för att bli sur på någon som är sen kan man ju göra nått vettigt av tiden! ;)

Detta säger jag endast för att jag vet att jag är som Anna fast Anna är nog faktiskt lite värre!

I dag fyller min mormor 67 år! Grattis mormor, Jag älskar dig! <3

PUSS


lite bilder eller nått sånt!

blogg.se kan ju försöka fixa sig lite snabbare annars tänker jag göra nått drastiskt jag menar vem vill vänta i en evighet innan man ens kan logga in. Sen när man väl laddar upp tar det jätte lång tid. Alldeles för lång tid av min dyrbara tid i mitt liv.


En dag tog jag lite bilder på en konstig katt som mest var tråkig och sov men ibland var han faktiskt lite söt även om han rivs och sov på min kudde så jag nästan fick astmaattack o dog..









Ibland kan det hända lite konstiga saker så som att man fönar med en hår fön på ett ägg, men lixom i mitt liv är såndant fullt normalt! ;) 


puss


22/10-09

Hejsan det där jag skrev igår om att jag kan passa tider glöm det.. I morse var det väldigt stressigt och fick cykla som en galning och när jag väl kom till skolan hade jag glömt nycklarna så fick vänta på nycklarna och sen springa upp för alla trappor usch vilken morgon. Inte nog med det så hade vi hjärt o lugn räddning eller va det hette så visste inte vart jag skulle ta vägen. Så gick in i fel klassrum vilket var mindre lyckat. Sen fick Ida hjälpa mig att hitta rätt för vågade inte skämma ut mig mer! Tillslut hittade jag iallafall rätt och hade en intressant förmiddag! Vi öva på att få i gång hjärtat 30 tryck sen blåsa två gånger och så håller man på så i nio minuter tills abulansen kommer! Hoppas ingen får hjärtattack i min närhet för jag blev trött efter två minuter. Min hand är blå och har en knöl på sig hm jag kanske tryckte för hårt..  Stackars min söta övnings docka han måste brytit varenda ben han hade i kroppen fast å andra sidan var han gjord av plast.

Sen hade vi lite historia och efter historian var denna dag slut. Skönt att sluta tidigt idag ingen!:)
I morgon är det fredag och det är postivit och negativt det negativa är att vi har prov och det positiva är att sen är det minsan lov!

För en liten stund sen plingade det på dörren och där står en liten kille. När jag öppnar blir han livrädd och säger hjälp morfar och jag blir lite förvirrad när det kommer ut en morfar från vårat garage, men det var ingen vanlig morfar för det var en lämna ägg morfar. Min pappa har blivit ekologisk eller nått och köper när odlade ägg.

Nu ska jag plugga lite..

PUUSSS



liten lördag eller en onsdag.

Va sur jag blir inläggen som jag skrev igår har inte kommit fram kära nån ;o
Det var ju synd nu missade ni något intressant.   

Idag var det slapp skoldag sånt gillar vi även om det sker alldeles för sällan! Hade en engelska lektion på morgonen som Lasse kallade för sy möte och sen svenska nån gång efter ett långt hål. Efter skolan hälsade jag på farmor och farfar och det är alltid trevligt! :)  Har även ont i min axel har klagat hm i över tre veckor nu någon som missat det?  Det är tydligen lite nerver som ligger i klämm jag ska pröva sova på en spik i natt så kanske det går över.   För har hört att det ska vara bra.

Nu har jag fikat för andra gången idag så det är tur att jag ska träna step up ikväll!




Imorse var jag klar i god tid det är helt otroligt jag har lyckats vara klar halv åtta två dagar i rad ingen stress ingen Paulina som kommer springande anfådd in i klassrummet. Det är helt underbart att slippa cykla som en galning ni borde testa! ;) 

fredag tjalala!

Idag är det fredag vilket är underbart! ;D

Skoldagen har varit mycket trevlig. Hela klassen har bestått av tjattrande höns! ;)  På engelskan sjöng vi irländska sånger och våran engelska lärare ska söka till idol nästa år för Alexander filmade delar av våran vackra sång! haha

Efterskolan träffade jag Albin en sväng och har jag någon gång sakt hur söt och gullig pojk vän jag har? För det har jag minsan! Fick 10 st rosa rosor av honom förut! :)  Han är lite bättre än bäst! Och väldigt underbar även att han tycker att jag tjatar! ;o 


Snart ska jag åka till gripenberg och titta på idol med Julia! :) Jag hejar nästan på alla har jag kommit på, men det är ju bra för då blir jag inte ledsen om fel person vinner. Fast lär ju bli ledsen varje gång någon jag gillar åker ut frågan är vilket som är bäst?  Hm det tåls nog att fundera på. 

Ha en bra helg! <3






en torsdag eftermiddag.

[email protected] lixom hej vadå förvirrad?

Jag tror jag börjar bli senil nu har jag gått och tappat bort mina gympaskor lixom jag menar hur går det till? Usch vad trött jag blir..   

Idag fick vi reda på historia provet och vissa var mer nervösa än andra och vissa fick hysteriska nervsammanbrott. Vi behöver inte nämna namn för det kan kännas elakt, men en viss person blev så överlycklig över sitt G så hon börja gråta och någon satt bredvid och sa "gu så sööt hon är" medan andra elaka människor som typ jag satt och skratta.  Jag är nog ganska elak innerst inne ibland. 

 Jag är trött, men taggar för ikväll blir det lite träning. Imorgon är det fredag och efter fredag kommer lördag och jag har inte ett piss att göra tycker nästan lite synd om mig själv vad händer i helgen?  *blinkarochlerlitesådärlagomgulligtjaglovar*  okej synd får väl leka med mina sköldpaddor då!



Fast helg är alltid helg och helg är alltid bra! :)     

PUSSS





Den upphittade rosa mobilen är glad!

Dagen idag blev en bra dag även om den till en början såg ut att sluta i katastrof. I morse hade jag ställt klockan på mobilen. Den gamla vita skit mobilen. Klockan ringde dock inte så tänkte att jag blivit secil och glömt ställa alarmet. Problemet var att jag inte glömt ställa klockan utan att mobilen var hel död. Jag blev totalt helt deprimerad eftersom jag trodde att jag skulle bli tvungen att lägga ut pengar på en ny mobil, men när jag kom till skolan så gissa vad? Jo precis ni har rätt min älskade fina rosa mobil var upphittad! :)  Den hade vandrat runt bland människor som jobbar på skolan utan att komma till sin rätta ägare. Snipp snapp slut så va sagan slut! :D 


Jag och Sanna har jobbat massa pbl och vi skriver mest om elefanter, men det är en trevlig upplevelse att uppleva en elefant. När man jobbat pbl för länge kan saker bli lite hipp som happ, men sånt är livet! ;)

Nu sitter jag här och sörjer att jag blivit förkyld igen. Jag verkligen hatar att vara förkyld och springa ut och snyta sig stup i kvarten. För om man sitter och snörvlar så kan det fräta sönder hela hjärnan har jag hört.   

En sista sak att påpeka eller pekapå  om exakt 7 månader så fyller jag 18 år!    




PUSSS
 


13/10-09

Idag kom det hem ett nytt simkort på posten. Så nu fattar bara min älskade rosa mobil så hoppas fortfarande att den kommer fram!   

Skolan går framåt inte så värst ansträngade känns som inte göra något vettigt över huvudtaget, men sånt är skönt! Det enda som måste vara seriöst är PBL:en fast tyvärr råkade det inte gå så bra då jag höll på att svälta ihjäl. Tack vare pyttipannan blääk.



Nu sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på att Albin ska komma hit! :) 
 
PUSS


bortskämda sköldpaddor och söta kusiner!

Nu har jag varit och hämtat sand och det var sjukt tungt. Pontus tyckte jag skulle testa bära när det var halv fullt, men jag tyckte det verkade onödigt och sa att vi orkade, men när lådan var full kunde jag inte rubba den. Vi kämpade på och till slut kom vi hem efter mycket skratt och många vilopauser. Vi försökte med att putta den,
bära den, rulla på pinnar som indianer och tillslut hämtade vi en skottkärra.

Folk kollar lustigt på en när man går ut i skogen med en skottkärra!


När jag kom hem var mina små älsklingar här! :) Hugo ska bli matte geni och Agnes blir cirkus prinsessa (;


Det där som jag skrev om Joshua var inte sant har lyssnat på honom innan bara att han har en ny skiva med två bra låtar (;  








PUSSAR 

  

söndag eftermiddag.

Hejsan det är söndag och Albin åkte hem nyss hem..  Fick se sista halvleken av fotbollen igår förövrigt fast det var ju inte så mycket att se :(   Sen kollade vi på oskyldigt dömd och jag var tvungen att ropa på mamma ett antal gånger! ;)  Idag har vi gått tipspromenad med farmor och det ska bli något jag gör varje söndag även att jag är sämst och inte kunde en enda fråga.

Albin trodde jag hade fel, men satte samma som mig för att han inte skulle klara av att vara sämre än mig lixom va ska man säga om det egentligen? 


Borde räkna matte vi har snart prov men funderar på att krypa ner i soffan med en filt tända några ljus och lyssna på en väldigt bra människa som jag precis fann! Visst lät det bra, men så bra är inte verkligheten.. Ska tvinga med broder och bära sköldpaddesand istället och sen plugga lite matte!  

Sverige förlorade igår och det var ju verkligen skit.. Visst det finns fortfarande en minimal chans att dom går vidare, men den är minimal.. Fast vem vet ibland sker under det är därför vi människor envisas med att hålla hoppet vid liv.  
 
Joshua Radin har jag aldrig hört talas om tidigare, men han verkar ha lite trevliga låtar!
Har någon, någon bra låt att tipsa om?

Hittade även lite söta bilder från tiden som var för länge sedan som jag tänker lägga in senare (;  


KRAM







Bajs

Mitt liv går under.. Det rasar sakta ner i ett j*vla hål...
Jag har ingen mobil, mopeden är sönder och nu får jag inte se fotbollen :((


PÖSS


10/10-09


Hej! Jag glömde visst le, men det är väl inte hela världen?
 



Lånade mammas väst för tyckte tröjan jag köpte igår såg så tråkig ut  fast har inte riktigt bestämt mig för om det såg bättre ut så här? Den är lite stor eller så är jag lite liten.. Nu ska jag snart och hälsa på mormor en sväng! Sen blir det att åka ut till gripenberg till Albin och se på fotbollen!  Jag hejar på Zlatan och Sverige! ;D  

 
o här ser ni förövrigt mina "mån skor" och min nya mössa! ville ha mössan i rosa, men där gick gränsen för vad Julia accepterade ;o   haha   

Puss <3

fredag! :D

När man inte har någon mobil märker man hur mycket man använder den!
Skulle räkna ut hur mycket jag skulle betala för ett par skor, men hittade inte mobilen i väskan nä just det den var ju visst borta.. Skulle ringa mamma just det hade ingen mobil och när jag väl blivit på bra humör och inte tänkt på mobilen för en stund säger mamma, men du Paulina kan du inte ringa pappa. Det var ett ganska grovt misstag för jag var nära på att bryta ihop helt totalt :(    Som ni förstår har jag inte hittat min mobil...

Har varit i linköping idag med min familj och Julia! :) 

Jag köpte månskor, en budget mascara (29 kr ;o), jeanstights, örhängen och en tight randig tröja! :)


Nu kollar jag och Julia på idol och Tove, Kalle och Mariett är bäst! Fast kom på att alla utan "zlatan" och skidåkaren är bra så någon av dom kan åka ut! Det är iallafall min åsikt den töndova människans åsikt! ;)


PUSS <3


inget speic

Hejsan! Nu har jag tränat och Julia oxå för den delen. Just nu sitter jag här och är allmänt jätte depp. Min älskade mobil den är seriöst borta! :( Trodde den var uppe på BF, men icke sa nicke. Fan i helvete älskling var är du mamma saknar dig! ;o     I morgon är det fredag imorgon ska jag till Linköping, men bara om jag hittar min mobil annars blir det inget bra. 

Aja nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag krypa ner i sängen!  Förövrigt gick nog historie provet ganska bra, tackar som frågar! :)  



PUSSAR! 

Stackars lilla flickan som inte har koll på ett skvatt..

Nu kom Julia hon ska städa mitt rum och laga mat åt mig? För lixom det är synd om mig..
Vi ska träna, men jag borde få titta på för det är fortfarande synd om mig!


PUSS

:(

Fan, fan  och åter typ fan!

Min älskade rosa fina underbart söta mobil är borta! :'(
Välkommna till världens undergång!

Har nån någon aning om vart den är kanske? :o

<3

idrottsdag in das skog!

åh blev lite glad när jag tittade in på bloggen nyss! va kul att så många hälsat på! ;)
elr okej kanske inte så många, men fler än i vanliga fall ;P

Friluftsdag var det idag och orientering var det vi skulle syssla med. Ni vet när man är ute och yrar med en karta i högsta hugg. Det gick nog ganska bra för mig även om det inte kändes som "friluft" luften var ju iskall så kändes som man skulle kvävas i mellan åt. Och i slutet sprang jag som en dåre inte för att jag brydde mig om tiden utan för att jag var så himla törstig!  Nu sitter jag här och lyssnar på winnerbäck och funderar på vad jag kan laga för mat snabbt och smidigt ska det vara och gott så klart! Lätt behöver det nog också vara för är ingen direkt kock. Så kan ju hoppas att det ligger nått i kylen som jag kan värma det är smidigas så! ;)

Det som är negativt med den här dagen är att vi ska ha lektioner i eftermiddag hela två lektioner matte och PBL.







PUSS <3


5/10 - 09

Jag skulle lägga in bilder, men jag orkade inte hämta sladden till datorn.
Min natt sömn inatt var helt katasrof det är seriöst synd om mig. Vaknade mitt i natten av smärta i magen och problemet var att jag inte orkade gå upp och hämta alvedon så låg där och hoppades på att någon liten hjälte skulle komma  med en tablett i högsta hugg. Tyvärr blev inte fallet så som ni kanske förstår.


Skolan idag gick snabbt! Människor i behov av stöd första timman och Merissa är en kul filiur man kommer in på blomster affären med "en liten knuff" och så kan man titta på blommorna längst ner..   


På matten hade vi besök och det var fint besök elr ska vi säga snyggt? hoppsan det där bara slank ur mig förlåt (aa)   Tsss ;P 

Det här blev flummigt så bäst jag slutar.  

PUSS
<3


förlåt alla mumier både levande och döda..

Precis när jag satt och sörjde över att det är kanelbullensdag och jag inte fått en endaste liten bulle, jag är väldigt sårad som ni kanske kan förstå. Kopplade Madde mitt förra inlägg till egypten och historia. Lixom den
där förbannde historian kommer ta livet av mig. Förövrigt så var det egypterna som kom det där med kalendern
och hur många vill ha en mumie som förföljer en? Inte jag iallafall så tar tillbaka det där med att söndagar borde
raderas för när man tänker efter är söndagar ganska bra iallafall när det kommer till tv-program.


Just nu sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström. Jo jag vet det är inte vanligt, men har faktiskt hittat en låt som
är lite små bra (aa) 


Förövrigt tack till världens bästa Julia utan henne skulle jorden gå under!
Jag älskar dig bästaste vän <3

 Pusss





Är det inbillning?
Eller är det verkligheten som kommit i fatt?



söndagar borde raderas från kartan.

God morgon! Lr någon god morgon är det inte jag ljög.
Min hjärna spökar och jag har drömmt helt sjuka drömmar i natt..
elr okej ganska trevliga fast ändå nää.. mer får ni inte veta mohhaa (aa)

Vaknade även vid halv sju och sen kunde jag inte somna om mer jippie
varför blir det alltid så när jag ska ha sovmorgon?  :(  Meningen är väl
att jag alltid ska vara trött.

Min söndag kommer bestå av plugg, plugg och lite till plugg kanske och så
ska jag äta hos farmor och farfar och besöka åhlens för att köpa nya
Lars Winnerbäck skivan så lite postiv är jag faktiskt och snart är det 
lov och nästa helg kommer vara lugn! (förhoppningsvis)       

PUSSS


Ich bin bra! ;)

Nu har jag åkt till Eksjö fram och tillbaka. Jag var chauför på vägen dit och det gick faktiskt
bra! :) Jag och Moncia hämtade mormor som legat på sjukhuset och sen åkte vi hem igen.
 På hem vägen körde Moncia och tur var väl det för vi fick åka efter en polisbil nästan hela
vägen hem. Poliserna  var inga bra förebilder för svenska folket ska jag säga den som vill veta.
De körde för fort, körde för nära bilen framför, anpassade inte sin körning och glömde  blinka 
när dom skulle svänga ;o ja kära nån jag säger då det...

Och ett viktig sak som jag lärt mig idag det är att man inte ska glömma nyckeln i bildörren för
det underlättar att vrida om nyckeln när man ska starta bilen!    

<3

Barn och fritid! (;


BF:are är vi lixom hela bunten! ;D Alla vi barn som i framtiden ska syssla med snoriga näsor och
blöjbyten eller sluta som gravidia i etta, tvåan eller trean eller ja såklart utan någon framtid alls..

Ni ser ju själva vi är ju mycket smartare än det där skitsnacket! ;)  

BF är bäst!   

PUSS


Tihih (Y)

Föresten jag glömde berätta något väldigt viktigt! Anna har beställt två biljetter till
Lars Winnerbäck i Jönköping! Visst okej det hade varit roligare att kolla i Linköping
men är så hääääär glaaaaad i alla fall! :D   Åh bara tanken gör mig alldeles åh ja
ni förstår.. Finns människan på riktigt han som sjunger som en gud som alltid kan
sätta ord på känslor genom sina helt grymma texter? ;)

Jag tror han gör det minsan! :D


PUSSS



2/11-2009

Hejsan fredag det var inte igår, men nästan känns det som! ;)


Jag har varit mest som en  zombi som vandrat runt och varit allmänt depp.
Tills jag ramla ner för trappan och insåg att jag borde ge mig för det tjänar
inget till att vara negativ när man kan vara positiv. Gick och åt med Matilda
och Sanna på bakfickan och det var gott och mysigt även om jag inte fick
nån sallad. För grönsakerna hade tydligen dött ut eller tagit slut. 

I kväll ska jag träffa Julia vi ska göra nått trevligt hoppas jag! (:






Jag tänker, grubblar, velar mer än känner, längtar, trånar och går åt.

TORS dag

Hejsan!

Jag sitter här och fryser och pluggar.
Redovisade idag och det gick nog faktikst bättre än förväntat visst förväntningarna
var väldigt låga, men det gick nog helt okej! Madde gillade nog våran misslyckade
konflikt! ;)  Nu ska jag försöka plugga vidare och sen blir det träning! :)

I morgon är det förövrigt fredag och då ska jag leka med Julia. Jag ska vara hund och
hon är min matte och hon ska ta med mig på agility. Eh ja det är så planerna lyder
det sounds güt. 




Förlåt tusen felsteg.