En bild säger mer än tusen ord.

Det blev nog handlande av min tanke ialla fall för följde med mamma och pappa och tränade! Nu har jag suttit och kollat igenom massa bilder så här kommer lite fina bilder jag fann! (;  Titta och njuuut!








o ja ni får vrida på huvudet för bilden ville inte stå upp!














Det här är min vän. Hon heter Julia och är singel. Hennes fritidsintresse är att jaga kor
satsa vettja (;   och bara så ni vet så är hon nästan lite sötare i verkligheten! :D ( michlöveyou! <3)

Det var allt från mig, hoppas ni tyckte bilderna var fina för tog dom finaste jag kunde hitta!  Nu ska jag glo på tv. Godnatt :)

29/7-09

Hejsan just nu känns det som inget händer i mitt liv okej jag överdriver men det känns faktiskt så..

Nu är det bara två dagar kvar på lönnstigen och jag kommer sakna det där  särskilt min favorit tant som är söt, senil och som ett litet barn. Hon följer efter mej hela dagarna och igår såg hon mig inte för jag satt bakom henne då ställde hon sig vid personalen och börja darra med läppen och börja snyfta som att hon skulle börja gråta men  när jag flyttade på mig så hon såg mig sken hon upp som en sol och sa men där är du ju! tihi  

Jag har faktiskt inget vettigt att skriva men Julia klagade visst på att jag var dålig på att uppdatera och det har hon rätt i tyvärr men är slö. Lämnade iallafall in nycklar och min månads rapport så nu väntar money, money  från montico och inget mer städ jobb underbart! (;    Har städat i 31,4 timmar denna månad och visst det låter inte så mycket men testa gå runt och städa i 31,4 timmar så lovar jag att du är av en annan åsikt sen!   och om inte så är du dum i huvudet ta inte illa upp men det är faktiskt sant!   

Ibland är det tanken som räknas och jag tänkte nyss att jag borde gå ut och gå elr springa men idag får det faktiskt  räcka med tanken.    

PUSSIS 


 

fredag kväll!

Idag var det sista jobb dagen för den här veckan och det känns nästan sorgligt att det bara är en vecka kvar på Lönnstigen för näst nästa vecka byter jag avdelning men kommer att sakna dom söta tanterna minsan! 

En senil tant vägrade gå idag om inte jag föll med och stog och ropa kom, kom och tog min hand och försökte dra med mig söt tant jag kännde mig nästan lite omtyckt (;  hihi

I eftermiddags sken solen när jag slutade fast klockan hade blivit två (internskämt om man jobbar på östanå (; )  nä men varje dag när jag slutat har vädret blivit dåligt blivit massa molningt elr möjligvist börjat ösregna, men inte idag så jag passade på att sola lite minsan, underbart! :)     Var även hurtig och var ute och sprang ich bin bra! Ett varv runt illern och sedan ett bad som efterrätt!   

När man sprungit måste man duscha har min mamma lärt mig och när jag duschar brukar jag läsa på flaskorna och lära mig andra språk typ finska och så..  men idag kom jag på en viktig sak på en duschkräm stog det för utvärtesbruk och lixom om man är så dum så man tror att man kan käka tvål hur ska man då veta vad utvärtes bruk är?  Ska man skriva nått som är så självklart kan man väl skriva så puckona förstår typ så här: ät inte tvål om du inte vill hosta bubblor i några veckor?    ja jag har debatt här i min ensamhet hemma hos Albin. Han umgås med sina vänner och en fotboll men jag tycker det var kallt ute så trivs här med en skål ostbollar ( snart tom) och datorn!  (:

men nu ska ja försöka roa mig på nått annat sätt! (;   

Det där skrev jag igår kväll men det kom visst inte fram utan hamna i utkast suck...

och idag ska man hålla tummarna för Julia och hennes klantiga häst dom är på SM nån stans. Så alla hoppas att det går underbart bra lr hur! Fast ser hon ut så där lär alla dommare skita på sig så hoppas på att flickan smilar lite oxå! (;


PUSS 


Svamp plockning!

Hejsan! :)

I morgon är det fredag det känns skönt, den som väcker mig på lördag morgon kan se sig om i världen efter ett fint gömställe för den lär bli lite smått misshandlad!

Har varit och plockat svamp med farmor, mamma och Pontus på eftermiddagen och det var mys bara att det ös regna i mellan åt fast sånt är visst livet när man bor i Sverige, men man vänjer sig väl. Jag har dock inte gjort det än men det gör man väl lagom tills man går i pension kanske? 

Nu ska jag gå och sätta mig framför tv'n och äta nått nyttigt typ chips lr så.. och förövrigt blev jag lite deprimerad jag kollade in en blogg om en tjej som hade massor av läsare men det enda hon skrev om var hur man gör för att gå ner i vikt och hur lite man ska äta lixom hur fan kan man uppmuntara människor att svälta sig själva? visst träna och äta nyttigt är väl bra men bara till en viss grad.. jag tror jag blev lite upprörd!        

Så därför avslutar vi det hela med en bild på min söta farmor som jag tycker!

PUSS


Reafynd och H&M katalog!

Hejsan dagen har nog varit bra minsan på Östanå var det rullstolsrally idag!    tihi

När jag slutat kom Julia och vi gick på stan, åt glass på Gotteriet och fyndade på rean jag köpte en bas tröja en blå långärmad sak i fin färg och en gul blommig tröja!  Julia köpte en fin jeansjacka för 120 kr jag tror jag är ganska så avundsjuk har letat efter en jeansjacka överallt snyft.. 

Förövrigt har det kommit en väldigt trevlig katalog hem till oss vid namn H&M som jag ska glutta i nu! :)    
Sen blir det att kolla på någon norsk elr dansk serie som jag börjat kolla på som är bra.



PUSSAR 

Helgen spenderades i stockholm! :)

Hejsan! :) hur är läget?  jag är på prima humör bara lite trötter!  (Tänkte lägga in sköldpadde maten i min låda med trosor förut och glömde tallrik när jag skulle lägga upp gröt i morse äsch ni fattar! ) 

Men har minsan haft en väldigt bra helg med min familj och min kärlek i Stockholm! Vi har gått massa på stan och fått ont i fötterna och gått på Grönalund och där insåg jag att jag är en fegis. För vågade inte åka uppskjutet och inte frittfall heller för den delen och nya insane lr var den hette stog jag i kö i en halv evighet men när vi kom fram vågade jag inte åka ialla fall! Men egentligen är det nog vanligt folkvett för vad är det för nöje med att utsättas för sånt där?!  

Det där med att jag skulle shoppa massa gick nog inte så bra för köpte endast en svart och vit tight klänning från bikbok, ett par välbehövliga vita tights så jag slipper låna Matildas. En svart bh och ett vitt linne med två rosor på blev det även, men det var faktikst allt! 

Vi gick även på skansen och hälsade på lite djur så som älgar men såna ser Albin tydligen varje dag så det tyckte han var tråkigt men jag tyckte iallafall älg ungen va söter! (:   



en liten filur vid namn lemur ! tss.. :P  




mys pys med kram kalas! (:







Albin fick en hatt men eftersom han är snäller fick jag låna den! 



Han klappar stackars herr imse vimse spindeln på bakbenen minsan





I knew it from the start
from the first day that we met
I knew, to take your hand
was something I would not regret 
 

kan en hund bli vuxen över en natt?

Hejsan jag har inte dött bara inte haft nått vettigt att skriva så har nog råkat glömma bort att uppdatera mig!

Jag har gått upp klockan 6 varje morgon denna veckan så idag är jag trötter men tanterna är söta och personalen är snäll så jag trivs ialla fall som fisken i vattnet på Östanå! (:  Idag frågade en tant om jag skulle jobba hela dagen men det skulle jag ju inte för slutar klockan två så sa istället att jag kommer i morgon igen och då sa hon ja det måste du för du är väldigt omtyckt! tihi *LER* okej visst tanten var senil och vet nog inte ens vem jag är men iallafall! (;   haha

Imorgon åker jag till Stockholm med familjen och min söta pojk! (; jag är så hääääär taggad för att shoppa massor! :)  o nu har jag så där höga krav så man inte kan bli annat än besviken men ialla fall :P

Nyss gick grannen förbi med en stor hund och jag ungefär svimma för igår när jag såg hunden var hunden en liten
hundvalp och idag en jätte stor hund!

P: Mamma kom lite snabbt!
M: va är det?
P: Är det där hundvalpen?!
M: Jag den har nog växt till sig!
(sen funderar vi två smarta nötter en liten stund sen inser vi att det nog är en annan hund!)

Ja precis ni ser jag lever och är trött och svamlar massa strunt nu ska jag "packa" trycka ner nått fint i en väska! (;   

För övrigt tack söta Matilda för att du är snell! och min mun börjar må bättre minsan! (:     

PUSSIS OCH KRAMIS




Hej tyck synd om mig tack! :)

Jag måste klaga lite för vet inte riktigt vart jag ska ta vägen min mun har ont.
I morse välkomnade jag ytterligare två blåsor till familjen välkommna välkommna.
Kan inte ens tröst äta godis för det går inte äta livet är hårt ibland.

o för dom som inte hört om mina problem så har jag nu 6 st blåser i munnen och
tandköttet har lixom ruttnat som Matilda uttryckte det igår när vi satt på bussen.
En tant satt lite snett mitt emot oss satt och blängde´för att vi var väldigt högljudda
Men när Matilda sa att hon skulle ringa sin mamma och fråga vad jag skulle
göra åt mitt ruttna tandkött börja hon skratta. Hon insåg väl att vi inte var vanliga skrikiga
fjortisar utan fyra underbara tjejer som bara hade lite kul!  haha

Nu ska jag göra mej i ordning och äta några kilo alvedon för är sugen på tårta minsan!

KRAM


Grattis Agnes!

Hej gårdagen spenderades i linköping med Sabina, Julia, Matilda och självaste jag. Jag orkar inte skriva va vi gjorde och vad som hände och va vi skrattade åt för det var ganska mycket sånt igår! :) Vi vandrade runt på stan och ikano jag köpte ett par svarta jeans tights och en tröja från gina som halva linköping hade fast det måste ju betyda att fler än jag tyckte att den var fin! (;      Men jag älskar allt som är randigt och det mesta som är rosa och en blandning av detta kan det bli bättre då tror knappas det ! :)  Vi var även på bio  Ice Age 3 och den var mycket bra måste jag säga! En hel del skratt under filmen men det kan ju bero på att vi skrattade åt allt eftersom vi var trötta efter ha vandrat runt hela dagen.. Vi träffade även på Bin ladin och Julia tog kort på honom och han började gå mot oss och jag höll på att svimma lr dö lr nått.  Men sen gick han och rotade i en papperskorg istället *lättadsuck*  

Tack för en händelserik dag! Dom där tre tjejerna är förövrigt väldigt bra! :) <33



I dag fyller även min söta underbara älskade lilla kusin Agnes sju år det är helt sjukt och då menar jag helt sjukt hur har hon kunnat bli så stor? För någon vecka sen åkte jag förbi kyrkan där Agnes döptes för så där sju år sedan till Agnes Oliva Eklund jag läste dikt på dopet och hade övat i veckor men när jag väl stog där inför en full kyrka med massor av ögon fick jag panik och rabbla upp hela dikten i en mening så ingen hörde va jag sa men det är ju faktiskt tanken som räknas!  Jag kommer även ihåg när hon låg på våran matta i hallen och jag försökte lära henne att krypa och när jag gick runt med henne i trädgården för att hon skulle lära sig gå. Det var jag som lärde henne cykla jag fick vara med när hon tog sina första vingliga färd åh den där ungen är kärlek!

Är det du, är det du, allra käraste barn
som kommit till sist ändå
Om du kude begripa vad jag längtat
men det kan du visst aldrig förstå
Tänk att du skulle komma till sist
det vågade jag väl knappast tro
fast det var då min enda beständiga dröm
som aldrig kom till ro

Kom och sätt dig hos mig, lilla barn
får jag krama dig sakta ett slag
Jag vill känna att du är mig nära
jag vill höra dina andetag
Tänk att allting konstigt och krångligt
med ens blivit lätt att förstå
Hjärtans allra käraste barn
Så väl att du kom ändå.

Nalle Puh är en smart filur!

Att kunna stava är inte det viktigaste. Vissa dagar har det ingen betydelse alls om man kan stava till tisdag.

                                                                                                                                                                         Källa: Nalle Puh

Tyckte det var väldigt smart sakt nu behöver jag aldrig mer stava rätt! (;    Det var Albin som börja läsa Nalle Puh citat men det skulle han aldrig gjort för nu tänker jag sitta här och läsa hela kvällen för det var kul. Fast vi ska nog ner till stan sen och hyra film! :)



PUSS

10/7 - 09

Hej

Jag läste igenom mina gamla inlägg och upptäckte att jag stavar ju som en kråka konstigt att inte ens Julia klagat på det! Måste nog vara lite mer fokuserad när jag skriver i fortsättningen. Folk kan ju tro att jag kommer från yttrerymden annars.

Idag har jag och tre till från montico flyttstädat i Hullaryd. När vi skulle åka säger Sara den som är bäst kartläsare får gärna sitta fram. Jag säger snabbt jag kan sitta fram jag hade MVG i orientering. Det skulle jag inte sakt för fattade inte kartan och vi var tvungna att ringa och fråga om vägen två gånger.  haha  Städade i hela sex timmar och det var nog lite smått tråkigt. När jag var som mest uttråkad kom jag överens med mig själv om att jag aldrig ska flytta och ska jag flytta så ska jag riva huset så ingen behöver torka min lister! Smart va? :)      Fick även dammsuga med en super ergonomisk dammsugare vet nån va det är? Jo det är en dammsugare man har som ryggsäck funkar utmärkt så länge man står upp men när jag satte mig på huk och skulle dammsuga under en säng så ramla jag nästan baklänges som en sköldpadda!   

Nu ska jag hoppa in i duschen och damma av mig själv för man blir smutsig av att städa!  

:**


Städa, städa, damma

Nu har jag varit duktig ett bra tag har städat massa och jag tycker inte det är så kul.


Fast upptäckte att det var mycket roligare att städa när man såg sig själv i spegel bara för att jag är så snygg! (; okej det kanske inte var så sant men vi kan ju låtsas bara för sakens skull.


<3
   

promenix med paraflax


Om man är ute och går med paraflax fast det knappast regnar och tycker att det känns dumt kan man leka ballerina och ta egobilder så känns det genast mycket bättre kan jag lova.

Har varit ute på promenad med Sabina det var trevligt för henne har jag saknat! Bara att man blev lite blöt om fötterna.
Nu ska jag iväg och städa!  Hade bra alla söta människor som läser min blogg om det finns några sådanna! :)  PUSS

La cava.

Hejsan gårdagen spenderades först med mig själv men sen kom Julia på besök och hon är en trevlig figur den flickan som är bra på att få folk att skratta ialla fall mig. Kan bero på att jag har dålig humor men iallafall! Hon instalerade något program som man lär sig spanska av på min dator och sen satt vi där och lärde oss djur namn. la cava e typ ko lr fisk?

Vi blev även medlemmar på någon filmpanel så nu ska vi bli rika! Man tjänar hela en krona i minuten och frågorna tar fem minuter i månaden ni hör ju själv det blir ju mycket pengar om några år! 


Vi åt även nya marbaou chockladen med jordgubb och det var god tycker jag!  

Nu sitter jag här och dricker tee och borde vara sur på pappa han kom och tog mitt täcke i morse och sa att han skulle tvätta det och sen drog han bort mitt lakan också även att jag lipa och ville sova mer usch vilken pappa. Fast han är snäll innest inne ibland faktiskt.

Nu kan vi hoppas att Sabina vill följa med på en promenad om ett tag!  PUSS

min dator går under.

Min dator har virus igen.
En sån där häst lr troja
välj själv. Nu ska jag gå
och gråta en skvätt.




vält krukväxt och vissna blommor.

Nu har jag visst slutat sälja tidningar på riktigt och har tydligen gått runt nästan varje söndag i över tre år. Sålde första gången 25 maj 2006  (25/5-06- 8/7-09 </3) det känns ju nästan lite sorgligt det här snyft. Fast fick i alla fall två biobiljetter men tyvärr kommer dom inte förens om en månad, fast jag behöver dom på lördag så måste nog minsan gå på bio en gång till sen. tihi :) 

I natt sov Albin bredvid mej och han är söt och jag fick blommor igår bara att jag glömde sätta dom i vatten så dom dog. Ni hör ju själva jag är sämst men pojken min är bäst (:

Städade även igår och jag är världens bästa städerska det blev nästan mer smutsigt efteråt än vad det var innan för råka välta ut en krukväxt och efter det tappade jag en tung stol på min fot hoppas ingen hörde min fina ramsa av svordommar för i så fall lär jag få sparken.  haha

När jag tänker efter låter jag som en riktigt blomexpert men det ska jag lova det är jag nog faktiskt inte.


pussis
 


minigolf och barnpassning!

Så där nu är alla fästingar drunknade!


I Lördags så träffade jag Julia efter att hon ridit. Vi åkte till hätte och spelade minigolf och jag var bäst! Julia skulle lägga upp resultatet på våran hemsida men tyvärr blev det inte så för hon kom på att vi inte hade någon sådan. Förlåt jag ljög föresten jag var nog faktiskt sämst. Julia hade tio slag mindre än mig när vi spelat klart.. Sen tröst åt jag glass och Julia glad åt eh va säger man?  

Några turkar raggade även på oss och det var inga diskreta sådanna direkt men ändå lyckades jag missa att dom hade gått flera gånger, upptäckte dom först när en av dom hälsade på mig. haha sen kom dom och satte oss vid oss och Julia fick panik så vi va tvungna att åka hem! 

Kvällen spenderades hemma hos Agnes och Hugo. Jag, Julia och Albin var barnvakt och det var roligt och mysigt tycker jag. Barnen gjorde drinkar klockan elva kära nån vid den tiden borde små barn sova men icke mina små kusiner. Fast när jag läste bok för dom somna dom dirkekt till och med Julia slockna nästan även att hon alltid är pigg! Så dålig är jag på att läsa.. Agnes fick rätta mig någon gång när jag läste fel till och med.   Sedan åkte en barnvakt hem och två somnade i soffan i alla fall jag Albin kanske var vaken inte vet jag.





Happy face jo tack! (;






Nej han är inte en så söt ängel som han ser ut att vara, han sprang runt och
hoppade på grannens studsmatta med sin syster och skämde ut mig totalt
fast han kan faktiskt vara lika gullig som han är söt ibland! tihi


Jag blev jätte nöjd över min fläkt som jag köpte för fem popcorn.





Julia försökte smälta in i kudden så hon blev blond men lyckades inte så bra (;


TACK FÖR KVÄLLEN!  :)  

fästing jakt :(

Goddag så småning om kommer uppdatering om min helg.

 Ska bara hoppa in i duschen och dränka kräken (fästingarna) om det finns någon mer för dom ligger nog på toppen av jordens läskigaste djur tillsammans med ormar och kackelackor.   Det kröp nyss en stor skabbig fästing på mitt ben. Jag skrek att pappa skulle komma lr springa men istället kommer pontus och tror väl att huset håller på att rasa ner lr nått sånt men sen ställer han sig jätte långt bort och glor på mitt ben lixom jag menar hjälpsamt.  och mamma kom en kvart senare och fråga varför jag skrek skulle någon vilja döda mig skulle man lätt hinna göra det innan min familj hinner reagera!

Förövrigt så skulle Pontus elda upp den där jävla fästingen och nu luktar det bränt i hela huset. Frågan är varför jag skriver det här. 



Häst fan nummer 1!

Hejsan vad är vitsen med att det ska vara varmt om solen inte tittar fram?

I dag har jag kollat på Julia när hon tävla visst förstår ingenting av om det är bra elr dåligt men det såg ju fint ut.. Lärde mig faktiskt höger och vänster galop lr va det nu hette.







Bild på en konsigt människa som jag träffade på igår.




blommor som ler fast bara när solen skiner!

Ödle skitar som springer runt på natten.

Egentligen vet jag inte vad jag hade förväntat mig men blev nog besviken. Livet är visst ingen saga utan en verklighet.



Kvällen spenderades hemma hos Julia och henne har jag saknat! Vi var ute och gick massa långt, satt och pratade på höbalar och matade grisarna med biffar! 

Paulina:Va är det där för djur??
Julia: eh vänta det är en jordbävning elr jag menar bäver, nä det är ju Måns (en katt) fast det kunde ju varit en sån där ödle skit som springer runt på natten. 

Det hon egentligen menade var nog grävling..

Nu är klockan allt för mycket så kanske borde krypa ner i min säng. Natti natti. <3


2/7- 2009

Hejsan har jobbat i dag i si så där 6 timmar med nån kille som hette Jonas elr torbjörn har inte riktigt koll vilket men han tyckte nog jag var lite udda och lite smått efterbliven fast jag förstår honom. Det hade jag oxå tyckt om jag skulle städa med någon som mig. När jag träffa honom det första jag sa var "va" två gånger för råka glömma bort och lyssna på vad han sa. Typiskt mig lixom.

Sen var jag nog lite små seg på att städa men tyckte det var tråkigt!   Visste inte heller hur man öppnade en diskmaskin fast det inte ens var svårt jag skämms nog lite över mig själv ibland. Förövrigt om ni vill veta en hemlighet så sa han äre hela tiden i ungefär varje mening så jag nästan var tvungen att börja skratta dålig humor jo tack jag vet, men är ju lättare att ha roligt i livet då!


Har förövrigt en söt pojk som jag träffade förut vi badade i Illern och det var faktiskt lite varmt och till och med skönt!   


Sov så gott!

Grattis Slämmet! (;

Jag var nästan säker på att det var en filur som fyller år idag? (;  fast vågade inte skriva grattis för tänkte det var pinsamt om det inte var så! :$

men Grattis MALIN TENGBLAD en gång i tiden även kallad slämmet haha jag saknar den tiden för vi hade väldigt mycket kul!  Hoppas du får en bra dag för det är du värd! :D    PUSS


Herregud jag ...

Herregud jag måste nog bli lite utseende fixerad. Gick ut förut i min slitna t-shirt som jag sover i och inget mer jo mitt ruffs till hår  och skulle "bara" släppa ut sköldpaddorna men sen glömde jag bort vad jag hade på mig och skulle gå iväg och plocka maskrosblad och sånt där som är nödvändigt att göra men som tur var hann jag inse vad jag höll på med innnan någon hann svimma.  ;) Det är ju faktikst tråkigt att inse att man inte är så snygg som man tror! haha    Nu ska jag hoppa in i duschen!  HA EN BRA DAG!  PUSS

Förövrigt kom jag på en liten detalj idag har jag varit tillsammans med min pojk i 20 månader grattis till oss jo men tack! vi är så söta tillsammans tihii..   (;     




HON HJÄRTA HAN = SANT    

JAG ÄLSKAR DIG   /  Paulina 

carpe diem.

Jag har suttit här och filiosofierat ett bra tag nu. Och har kommit fram till att jag ska leva mer i nuet lixom "fånga dagen". För man saknar alltid det som varit och längtar efter det som kommer men jag glömmer nästan bort att tänka på nuet hur allt är precis är just nu, leva och njuta av det som är.För just nu är precis just nu, men det är redan förbi igår var det i morgon och i morgon var det igår.  Fundera på det ni!

I morgon ska jag jobba mellan typ två och nio det känns inget bra fast blir lite rik och det är trevligt!


SOV GOTT!





en död säl och en avsvimmad mobil.

Hej nu har jag piggnat till har legat hela dagen i sängen och varit halvt död för magen har inte varit snäll hjälpte inte ens med alvedon idag underbart!   Fast nu kan jag sitta upp igen och gå också för den delen.  Antingen är det nått fel på mig elr så är jag bara allvarligt lat som ljög ihop det där för att kunna ligga i sängen hela dagen nä så var det nog faktikst inte.  För idag skulle jag njuta av mitt sommarlov men blev nog inte riktigt så. Missar även träningen för har inte ätit nått förutom frukost och en muffis idag så känner att det inte är någon bra idé att träna då.

I går kväll kom Albin till mig och vi skulle bada hade vi bestämt fast vädret var inte tillräckligt bra. Så vi sov i stället ungefär så ialla fall. Albin kollade på Morden i midsommer fast jag tyckte inte det var så bra om jag får säga det själv.

och jag är i stort behov av en ny telefon för vippar man mobilen åt sidan stängs den av jo jag förstår själv att det är lite smått glapp!  och förövrigt saknar jag mina vänner! Ni har väl inte glömt bort mig?   

Nu ska jag sluta klaga och göra något vettigt fast som vadå?    eh ja skoja bara.      PUSS