23/7-2011


Det som hänt i Norge är fruktansvärt.
Att det finns människor som gör sådant det är så hemskt och skrämmande.
Jag skickar mina tankar till Norge och till alla sörjande, skadade och döda.



21 juli- 2011

Fi fasen ni minns väl att jag skrev om maginfluensa nu sitter jag här o mår piss. Fast inte tar det så lång tid innan det bryter ut? Måste drabbats av något annat hemskt. När jag vaknade i morse o klev upp ur sängen var det som att jag sprungit rakt in i en vägg och fått en hemsk hjärnskakning. Mycket möjligt att jag gjorde det inatt?  Aja hög feber, huvudvärk o magsmärtor hindrade mig från att jobba idag.  Det är först nu framåt kvällen som jag tagit mig ur sängen.  Hade glömt att det var så jäkla jobbigt att vara sjuk.  Tycker dock lite synd om Jonas som jag ringde på hans sovmorgon i morse vid kvart i sju o bad om ett nummer.


Nu sitter jag och tittar på Sommar med Ernst och tycker allmänt synd om mig själv! ;)
Cool tjej, så här kallt har det varit i mellan åt i min säng!


En svensk sommar utan regn, är som kärlek utan kyssar

Precis lagom tills vi skulle börja spela minigolf började det såklart regna. Att spela minigolf när det regnar är inte så roligt, men det gick väl hyffsat. Tills det ballade ur när vi hade fyra banor kvar.  Vi satte oss under taket, tittade på regnet och åt glass typisk svensk sommar?
Bilden hade varit ganska fin om jag inte hade haft studentmössan flygande över huvudet istället för på.

Tidoptimist?

Godmorgon.   Albin står och lagar mat och jag sitter vid datorn, det är jämn arbetsfördelning. Jag kommer nog inte få laga mer mat pågrund av två små missöden.  Vi skulle äta grillat igår och när allt är klart (tror jag) tar jag ut plåten med pommesfrites från ugnen och de är inte ens ljumna. Jag råkade sätta på fel ugn. Vi får alltså vänta en halvtimma till och när de väl är klara tappar jag ut dem på golvet.  Ups. Anledningen till att de hamna på golvet var nog för att jag blev så upphetsad av det svenska 2-1 målet i fotbollen. Fasen så fint med ett svenskt brons.

Efter att alla ätit sig mätta trots mina missöden så blev det bråttom in till stan. Var hemma klockan åtta och en kvart senare skulle jag få fin besök av Matilda och Amanda.  Ibland tror jag nog att jag har fler timmar på dygnet än vad jag har.   Men Arvid sa att om man säger till sina gäster att man måste duscha är man inte oartig.   Vi satt och pratade, åt chips och drack lite alkoholhaltiga drycker. När Julia dök upp spelade vi spel och hade det allmänt trevligt sedan vandrade vi ner till Parkhallen och avslutade kvällen med att dansa, hoppa eller va tjyven ni vill till nolltresex.

Sedan kom min fina pojk och Linus och hämtade mig och Julia och nu sitter jag här.   Snart ska vi cykla till Linderås och spela lite minigolf.




Fredagen den 15 juli


Sitter vid köksbordet o äter spagetti och köttfärssås och läser en ny tidning alltså har jag det ganksa bra, men hade inte gjort något om solen hade lyst och det hade varit varmt när jag slutade. För så mysigt är det inte att cykla hem i ösregn. 

Idag mådde inte en dam så värst bra och kräktes när jag var inne hos henne. Så nu har jag verkligen nippran att jag ska få maginfluensa. Jag vet att det troligtvis inte är det, men ändå går jag runt och känner efter för fullt. Har jag inte lite ont i magen? Mår jag inte lite illa? Lite konstigt känner jag mig eller?    SKa hoppa in i en dusch och dränka dessa tankar för det är faktiskt helg och jag är ledig. Underbart! : )
Bjuder på en bild som ger lite mer sommarkänsla.
<3 






Blivande student?

Godmorgon.   Sitter här och funderar över livet. Ska jag vara glad över att jag kommit in på utbildningen jag velat?Det är alldeles för många tankar som snurrar i mitt huvud för tillfället för att jag ska veta det.  Jag är nog rädd för att jag helt plötsligt ska upptäcka att jag vill något helt annat. O då är det kanske försent? Eller blir det någonsin försent? Har man inte alltid möjlighet att göra om och göra rätt?  Läskigt är det iallafall, men nu har jag klickat i rutan att jag tackar jag till att börja studera till sjuksköterska i Linköping i höst.

En äldre kille igår på statt sa några välvalda meningar om livet som tåls att fundera över.

Nu ska jag gå ut och gå en promenad och andas friskluft. Känner att jag behöver det innan det är dags att börja jobba.

Kraaam