9/1 -10

Igår kväll blev det bowling och pizza ätande med Julia, Albin och filip. Jag vann inte, men kom inte sist heller för den delen! ;) Den som kom sist vill nog helst att vi inte nämner det har jag en känsla av för hon är lite så där så hon tror att hon är bäst på allt. Ups råkade säga att det var en kvinnlig person.

På vägen hem åkte vi taxi med en självmordsbenägen chaufför som inte tittade på vägen och körde utan bälte trots att det var jätte dimmigt. Käre nån hur människor beter sig.

Dagen har spenderats hos min älskling och kvällen har spenderats med Julia.
Nu ska krypa ner i min säng och ta ett snack med John Blund.

PUSSAR

Månskor med dålig balans.

God kväll här sitter jag och typ filosoferar och lyssnar på Melissa Horn.

Har haft myskväll med min familj vi dippade grönsaker och kollade på Wallander Skytten.  Den var mycket bra tycker jag även om den skrämde livet ur mig en gång. På tal om att bli skrämd till vettet. Igår när jag städade stod jag och torkade rör i taket på en stege i en källare och plötsligt låter det hur högt som helst. Någon har satt på centraldammsugaren. Jag blir livrädd och flyger ner från stegen och ut ur rummet och tror att jag har satt på saken. En av dem som jag städade med kommer springades och skriker att jag ska dricka vatten. " Drick vatten du blev rädd". Eh ja, ja blev rädd inte törstig..  Jag har nog dålig humor och är trött, men jag tyckte faktiskt det var kul.


En annan sak som jag kom på när jag var ute och gick var att det var väldigt halt ute.. Jag och mina månskor var ute på promenad och halkade runt. I en liten sväng råkar skorna tappa balansen och så låg jag där på marken. Va tror ni det första man gör är när man ramlat? Jo flyger upp och kollar runt pjuh det var lugnt ingen såg mig! Det andra man gör är att börja känna efter om man slog sig. Jo men jag fick nog lite ont i knät och bet mig i tungan och känner jag efter väldigt väl kände jag lite smärta i handen också. När man har tyckt synd om sig själv en liten stund så börjar man hoppas på att man fått ett skrapsår eller ännu bättre ett stort fett blåmärke. För vad är det annars för mening med att ramla och slå sig om ingen tycker synd om en efteråt? Är det bara jag som alltid tänker så? 

Nu ska jag gå och lägga mig för något säger mig att jag är väldigt trötter.
PUSSAR OCH KRAMAR


snönen är vit.

Snön ligger verkligen tjockt ute nu och det snöar fortfarande är det bara jag som tycker det är sjukt mysigt? :)

Lovet börjar gå mot sitt slut, men det känns inte så farligt att börja skolan iallafall. För vårterminen brukar alltid gå fort och vi har hela fem veckor praktik så då är det bara att hitta något roligt att spendera de fem veckorna på. Så är terminen eh snart slut.. De där fem till sex proven vi har i början nu försöker vi försjuta långt bak i huvudet någon stans ja tack!   


PUSSS


5/1-10

uj uj uj vilken dag mina ben säger aj och min näsa nös.

Flyttstädade med fem andra från montico idag. Hela si så där 300 kvadrat meter och det är mycket för den som inte har koll på sånt. Det tog nio timmar som bestod av upp för stegen slå huvudet i taket och ner på golvet för att krypa runt och torka lister. (ungefär så iallafall!)    Pengar tjänade man på det där och det är alltid välbehövligt och trevligt.

Nu har jag och Albin kollat på bra film. Jag tyckte den var bra iallafall och det är helt otroligt för det var Albin som valde den!  Nu ska jag inte sitta här mer har viktigare saker för mig så som att spela tetris. 

PUSS sov gott och dröm sött alla söta! :)

 


4/1 - 10

Hejsan det va länge sen vi sågs. Sen vi sågs sist har det hänt lite smått och gott i mitt liv.

Jag har:

*Firat julafton en si så sär två, tre gånger.
* Åkt pulka
* Åkt skridskor.
* Firat nyår
* sovit
* övningskört
*spelat yatzy mm.

Har även myst massor och varit allmänt slö med min underbara pojkvän.

 Sen har jag ätit ett par ton godis och mat och lyckats få konstiga utslag i ansiket.


Till en helt annan sak som man absolut inte blir tjock av. Jag har en ätit årets första semla idag. (Absolut inte den sista) Förra året åt jag och Julia ett antal semlor så lika bra att börja i tid så vi hinner äta fler i år. Den godaste semlan åt vi på ikanohuset så dit måste vi åka någon gång snart! Den kostade 16 kr om man hämtade den och åt den hemma och 18 kr om man åt den där. Jag och Julia tyckte 16 kr var ett bra pris så vi tog med oss semlan för att äta den hemma, men eftersom vi inte hade något hem i närheten satt vi ute på en snöig parkbänk i solskenet.





I lördags hade vi varit tillsammans i 2 år och 2 månader. Idag har vi varit tillsammans i 2 år, två månader och två dagar. Jag är lyckligaste i världen.  Finaste finaste du.