23/11-10

Idag har jag haft en mysig förmiddag med Albin! (: Tills min praktik började vi halv två. På praktiken bowlade vi och bytte gardiner.

När jag slutat skulle jag åka och tanka. Det gick si så där, tanklocket hade frystfast och kunde inte trycka på knappen inne i bilen samtidigt som jag bände upp locket. Så jag fick be en kille om hjälp. Han fick upp tanklocket på första försöket.. Sen skulle jag stoppa in kortet i automaten. Den ville inte äta upp mitt kort så där stod jag och svor. Killens kompis (han som hjälpt mig innan) Säger hon verkar ha en lite dålig dag.. Killen hjälper mig igen och får in kortet på första försöket. Jag säger då det inget ska man klara själv.


Nu är det straxt dags att åka ner och träna en skvätt!
PUSS <3



Men vad är det då som gör att jag är kvar,
fast jag har sagt att jag skall gå?
 Kan det vara kärlek?
Kan det vara så?
Att jag nog älskar dig ändå.


En kväll i linköping

Tjolahopp här sitter jag och gäspar.  Vi kvart i tio ska jag vara på parkgården för idag ska jag följa med och bada och lite annat smått och gott på kortis (:

Trots varning om snöstorm tog jag och Julia bilen och begav oss till Linköping igår kväll. Första stoppet var Ikano för jag hade spanat in ett par skor som jag så där bara var tvungen att köpa! Hihi.  Att jag gick rakt in i glasväggen på Gina när vi skulle gå ut fick jag dock inte berätta för någon sa Julia.


Boots från Skopunkten.com


Sedan begav vi oss till stan och hittade parkeringshuset Baggen. Helt perfekt vi behövde inte motionera våra ben det minsta. 

Vi fick gå så där 300 meter till resturangen som Julia bestämt. De hade trevlig personal! :) Vi sitter och väntar på att få beställa. Så kommer en tjej fram..
Ska ni ha pizza o sånt?
 Eh vi vill inte ha pizza?
Ska ni ha pizza och sånt?
Nej vi vill ha mat, men inte pizza.
Vad vill ni ha då? 
Meny är det överskattat? Det tyckte nog hon, men hon gav oss en tillslut.

Trots den lustiga personalen var maten god plankstek! mums! :)

Sedan sprang vi till Biografen och såg Hämden absolut sevärd film. 
Julias kommentar efteråt: Det var en kort film. (Den var hela två timmar)

Sen när vi åkte hem, det gick lite halkigt för min lilla Nissa, men vi kom hem utan att krocka eller halka av vägen en endaste gång faktiskt.

Ha en bra Lördag! :)
<3

en liten paus i matlagningen

Nu står en krovgryta och puttrar på spisen mamma kommer snart hem då ska vi äta lite! (: Sen ska jag iväg och praktisera en stund och efter det beger sig jag och världens bästa Julia till lkpg för lite shopping, godmat och Bio. En kväll som inte kan sluta annat än bra? :)

Nu ska jag duka! ;)

Ha en fin fredag för det tänker jag ha!  

Förövrigt måste jag skriva Grattis till min kära moster, Anna som fyller år idag! Grattis till henne! Hoppas hon får en super bra dag för det är hon verkligen värd.



<3

Jag trippar på tå


Nu är jag där jag trivs bäst, men jag är livrädd. Livrädd för att falla hårt igen.
Det gör så ont.  Fråga mig jag vet.

Jag ville skrika högt.
Så högt att himlen ramla ner.

Jag skrek, men inte tillräckligt högt.

Du rev ner en vacker dröm. Nu är det din uppgift att bygga något större.








Från kylan in i värmen

Blääk vilket väder regn och mörker.

Men så länge man håller sig inne äre ju okej! (:   På praktiken idag gick vi på stan en sväng och handlade på Ö&B och spelade lite spel. Sen när det bara var en ungdom kvar som satt vid datorn, satt jag  och Frida och pratade och drack tée. 

Jag har nog lyckats få en väldigt bra praktik plats minsan! :) 

När jag kom hem satt jag och pappa och tittade på Emil i Lönneberga och måste säga att Astrid Lindgren den damen kunde skriva böcker hon.


Nu sitter jag och skriver upp tider att jobba blev helt överröst med jobb i jul! (: Pengar är alltid bra att ha så det tackar man inte nej till.

PUSS<3


Pappas alldeles egna dag

Sitter här och är väldigt mätt. Ikväll hade jag bestämt att jag skulle laga mat till pappa för att fira farsdag lite granna. Så det blev kyckling med ädelost och mango. Det smakade väldigt bra fast man blev visst farligt mätt.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan! (:




GODNATT <3


Amor vincit omnia et nos cedamus amori


Snabb uppdatering.

Nu har jag tränat lite igen! Fasen så duktig jag är. Efter träningen besökte jag och mamma coop och jag köpte en tidning så där kommer ni hitta mig nertryckt resten av kvällen! (:  


Imorgon är det fredag och då blir det idolmys med två bra tjejer! (: 


GODNATT <3

Godmorgon världen

Jag sitter här och har precis ätit lite. Har farit runt hela morgonen och tvättat tvätt, dammsugit och torkat golv, badat sköldpaddorna och ja vet i fasen vad ja sysslat med. 

När man har fullt upp så hinner man inte tänka och det är så mycket lättare att trycka undan allt än att leva här och nu. Imorgon har det gått en vecka.

Snart ska jag ta min dagliga dos av promenad och vandra ner till parkgården för att praktisera lite. Idag ska vi gå till biblioteket! ;)




Lyckan i att ha en bästa vän!  <3

Nu är bilen redo för vintern

Va man ska frysa hela tiden då det är ju helt sjukt. Albin har varit här en sväng för hans tåg gick inte som det skulle det har visst blivit vinter igen även för tågtrafiken. Vi tittade på ung och bortskämd och på bonde söker fru. Det är ett program som inte går att missa! (;   

Nu ska jag krypa ner i min säng och läsa bok enda gången jag inte fryser är när jag ligger i sängen med både filt och täcke! ;)  

Förövrigt har jag bytt vinterdäck på bilen idag. Jag tvingade pappa att få vara med och försöka lära mig själv. För jag vill kunna saker och ting själv här ska man inte behöva vara beroende av någon man i framtiden! ;) Det gick bra det enda pappa behövde hjälpa till med var att dra åt det sista för så stark var jag visst inte.

Men nu kallar sängen sov så gott! :)

PUSS <3


Bättre lycka nästa gång sköldpaddde mamman!

Sitter här och mår förbaskat illa.. Nu förstår jag när människor har pratat om ruttna ägg.
Jag har haft ett par sköldpaddeägg på kläckning. Idag vägde jag äggen och förstod att det aldrig skulle bli några små bebisar så tog en sked och slog sönder ägget för att se vad det var i. Det skulle jag aldrig gjort för det luktade sjukt illa.


Förövrigt har jag dammat nästan hela huset nu duktighetspoäng till mig! Behövde dock en pause så nu sitter jag här och filosoferar och äter godis. Jag tyckte jag förtjänade det.

Nu är det väl bäst ja fortsätter där jag slutade. Så jag blir färdig någon gång!









Du tigger om ett förlåt för att slippa ditt dåliga samvete.
Inte för att du bryr dig om hur jag mår.









Svarta fåret

Har haft en bra dag idag! (:

Efter att jag ätit frukost ringde jag farmor och sa ja börjar inte förens halv två. Hon förstod direkt att jag ville komma och äta och såklart var jag välkommen vad skulle jag göra utan farmor och farfar?

Jag vandrade dit och när jag kom fram var ingen hemma så satte mig i trappan för att vänta. Det kom ut en tjej och titta konstig på mig och frågade om jag vänta på någon. Först när jag såg mig i spegeln förstod jag varför. Var helt svart i hela ansiktet efter min lilla promenad..

Sedan begav jag mig till fritids och det var trevligt vi var och bowlade och jag trivs redan väldans bra.

Vi sju blir det träning lite bosu minsan.


<3

Alldeles vitt som om det vore snö


Något smällde nyss i köket så jag sitter här livrädd. Jag är nog den största mesen som går i ett par kostrumpor för så fort jag är ensam hemma så hör jag konstiga grejer som jag aldrig hör annars. (Kanske beror på att bror min alltid spelar väldigt hög musik?)

En gång när jag var liten eller aa har alltid varit liten men yngre då.. Så satt jag i köket och åt och plötsligt hör jag en hård smäll. Blir så klart livrädd och det blir inte bättre när någon börjar skjuta inne i Pontus rum. Det var en förbannad robott som av okänd anledning satt på sig själv och börjat vandra runt. Det där gör mig fortfarande mörkrädd. Haha


Jag kanske borde göra som alla andra att nämna att det vitt ute och kallt! Ifall det är någon stackars krake som sitter och läser min blogg och är fönsterlös.  Jag är nog inte någon snöfantast. Enda gångerna jag tycker om snö är på julafton när man är i pulkabacken och när man är uppe på fjället och åker skidor. Annars är det mest än livsfara för mitt liv då jag ramlar när jag cyklar.


Nu ska jag betala min besiktning till bilen så jag får en bra tid. Den 9 december klockan 9.50 håller alla tummarna att min bil går igenom utan minsta bekymmer okej? TACK.

Sen är det dags för frukost. Fasen vad slapp jag kommer bli efter de här fem veckorna!
PUSSIS<3

Första dagen på praktiken

Nu sitter jag här med huvudvärk, men får skylla mig själv för har inte ätit ordentligt.

Hjärtesorg är nog fasen den snabbaste bantingskuren.. Fast ska bli sumobrottare när jag blir glad igen så ingen behöver vara orolig. 

Första dagen på APU:n är avklarad och det var mycket trevligt. Frida vikarierade där så var inte helt nya ansikten. Det var skönt för annars kan det vara ganska nervörst att träffa nya människor i en miljö man aldrig varit i innan, men det gick nog bra och jag tror jag kommer trivas bra!


Nu ska jag börja tagga till lite för vid sju blir det lite intensivgympa! (:

<3

Om inte kärleken övervinner allt?


Jag sitter här och har disco med mig själv. Sköldpaddorna är också med, men de bara äter och äter så tråkiga är dom!

Jag behövde inte ställa klockan i morse så underbart. Vakna av sig själv pigg och utvilad det var länge sen sist, i natt kunde jag sova utan att drömma och utan att vakna skönt.

Ska hoppa in i duschen nu sen är det dags att bege mig ner till stan för att hämta paket till vårat paketlotteri. Får hoppas på lite fler fina paket. Sen vet jag inte vad jag ska göra jag börjar inte förens halv ett så har lite tid att fördriva, men något hittar jag väl på. 



Tjingeling!
Ha en fin måndag!




                                                                        Det är endast nuet vi kan påverka det är därför vi ska leva där.



Nu börjar nummer två.

Har jobbat två dagar i rad hos mormor nu och det är mysigt. Igår var vi på kyrkogården med Monica och tittade på alla ljus helt fantastiskt fiiint! 


Julia skrev precis sms och skrev att jag ska skaffa mig en "dikt blogg". Ska bli mitt framtida projekt! höhö.

Imorgon börjar jag min praktik på Kortids det blir nog spännande. Hoppas att de tycker om en brunhårig blondin som är lite smått tappad bakom vagn för i så fall kan det bli fem bra veckor.

Min nya drog är låten ta undulaten mitt sett att försöka tänka eh positivt.

Nu ska jag försöka bestämma vad det blir för mat har blivit lite mer kräsen än vanligt de senaste dagarna.

Ha det fint! (: 


PUSS <3

Lördag kväll.

Jag har fin besök som består av två bra tjejer! (: Vi tröst äter eller jobbar på att äta ihjäl oss (välj själva.)
Imorgon börjar jag jobba klockan sju. Godnatt.




Att vara stark är inte att lyfta tyngst,
komma längst eller att vara bäst.
Att vara stark är att falla till botten,
slå sig hårt och ta sig upp igen







.



Hur kan nåt så stort förvandlas
Hur kan man tappa orken att andas
Att andas





5/11-2010

Jag och Julia vandrade stan runt igår och sen "impulsade" vi lite. Eller okej jag fick en impuls och Julia hejade på..
Hihi ibland är det nog nyttigt att pröva något nytt, göra något annorlunda.

Ni får se i morgon för det är en hemlighet tills dess! ;)

Ikväll blir det halloweenfest i Gripenberg och det blir nog nice! (:


PUSS<3


4/11-2010

Godmorgon världen! (:

Igår blev det en intesiv dag först var jag hos mormor och jobbade lite och sedan hem snabbt och äta innan det blev dags att hämta Agnes och Hugo på fritids. Vi åkte till jönköpingsbadhus och stojade runt! :) 

Agnes är helvild och stod uppe på alldeles för höghöjd och tänkte hoppa jag stod nedanför och skrek att hon skulle komma ner.  Efter badandet skulle vi till donken, men på något sett missade jag svänga av och vi åkte totalt helt vilse. Lite små stressande att åka runt i jönköping med två barn som sitter och säger att dom är väldigt hungriga en gång i minuten! ;) men tillslut hittade vi donken och alla blev nöjda.

Paulina nästa gång du åker ta med karta. Paulina ring mamma hon hittar. Paulina jag är hungrig. Paulina jag är jätte hungrig. Ni känner ångesten eller hur? haha

Så fort vi satte oss i bilen efter vi ätit somnade de två där bak och sov som stockar hela vägen hem kan ju undra om det är så jobbigt att umgås med sina kusiner?


Nu ska jag äta lite frukost. Sen blir det lite jobb och efter det stan med Sjulli! (:

PUSS <3

Den andra november tvåtusentio

Pjuh nu kan jag andas. Min fina pojk tog körkort idag så våran tre-årsdag kommer bli en bra dag det har jag på känn! 

Föresten för er som undrar julklappinsamlingen igår gick prima totalt 18 paket lyckades vi samla ihop.

Nu ska jag bädda sängen sen ska jag åka och jobba en sväng sen blir det mys resten av dagen! (:



PUSSOCHKRAMSKUMMIGBANAN

Godmorgon


Nu sitter jag här pigg och utvilad och dricker en kopp teé. Klockan ringde vid sex i morse för att Albin skulle övningsköra, men som tur var stod sängen kvar när jag kom hem så gick utmärkt att somna om.

Idag ska jag besöka mina kära farföräldrar allså min farmor och farfar för er som inte riktigt förstod. Sedan ska jag och Amanda ut på stan och tigga julklappar. Det är sådant man gör när ekonomin inte går ihop.

Eller så ska vi jobba med vårat projekt arbete, samla in grejer till vårat paketlotteri till förmån för barncancerfonden.
´

PUSS