Tränade klockan sex...

Tränade klockan sex och det var inte så många människor där  vi var väl så där 5 st + Jocke och Berlin så spelade två mål hela tiden. Jag och Natta var lätt bäst vann med 13-3 och världens passnings spel ni borde sett! haha okej ni andra var oxå bra (;     Sedan hem och äta och tog nyss dusch och försökte epilera benen men usch det gör ont och när det väl slutat göra ont för att man vänjt sig så hade mitt tålamod tagit slut så gav upp.

I morgon blir det tydligen att padla kanot lr nått annat och jag har inte packat så kan omöjlig kolla på Basket till klockan halv tre för vi ska åka klockan tre. Så jag går hem efter IOS:en och då slutar jag elva kan ju vara skönt (;   och på lördag blir det RIX FM det blir kul tror jag! :)

SOV SÖTT OCH VAKNA INTE BLÖTT



När jag blundar..

När jag blundar ser jag en drunknad katt framför mig
det är jag om si så där en kvart. JÄVLA REGN!

fast nu kom mamma hem med bilen så har man tur kanske man får
skjuts kan ju alltid hoppas..



^^

Sitter här och funderar min hjärna är alltid så där över proppad med skit.  Ibland undrar jag varför jag inte bara kan stänga av och inte bry mig låta alla andra sköta saker i mitt liv och servera allt på silverfat så sitter jag här och väntar. Någon som vill vara min frivilliga betjänt?     tack på förhand.

I morgon blir det att hitta på något med innebandy laget men vet inte vad? för det är visst en överaskning kan ju hoppas att det blir kul! 

I skolan känns det som vi inte gör någonting och mer än halva klassen har redan tagit sommarlov?! vi var sex st på svenskan och endast flumma.  Fick välja på två filmer och Elin E valde Troja och varför kan man undra? jo för att han är så jävla snygg!    Niklas våran tillfälliga lärare: ja min tjej brukar undra varför jag jämt kollar på den här filmen. haha han är värsta skön ser inte fram emot att få tillbaka Gunilla igen.. hoppas hon bryter ett ben eller råka gå i pansion lite snabbt! 

Hade även Oscars gala och det var trevligt våran film om mobbade Sanna kom delad först med Bert! ;) 

PUSS







För en stund sedan..

För en stund sedan åkte Albin hem han har spenderat sin eftermiddag här och det är alltid mysigt och trevligt. I skolan hade vi först BKF och där skrev vi för fullt en utvärdering av våran film och jag råkade visst utse mig själv till sekreterare och det var inte så smart för det var jobbigt att skriva, fast det blev nog bra till slut. På tyskan fick vi ett mycket trevligt besked de sista måndagarna ska vara inställda eftersom vi har fyra timmars hål varje måndag och hon tyckte vi hade varit så duktiga och stått ut hela terminen. Förstår ni vad detta innebär? Jo att jag bara har en enda tyska lektion kvar i hela mitt och det känns.. underbart! Jag har stått ut och klarat det hela nästan gallant.

På idrotten var vi ute och blåste bort spelade brännboll i motvind och hur lyckat är det egentligen fast det gick ju bra.  Sedan hade vi långt hål och dom flesta skolka, men vi duktiga ( så där sex st) stannade kvar för att få veta våra betyg och en viss blev så ledsen så hon börja gråta för att hon inte fick gå hem så hon hann med halv tre bussen. haha
Jag måste även säga en sak jag fick MVG i matte och sånt här brukar jag inte säga för gillar inte prata om sånt men jag har alltid haft VG+ i matte och hur surt är inte det? slutbetyg VG+ det där pluset syns ju inte ens, men nog klagat om det för nu fick jag mitt MVG och det var det viktigaste med detta skolåret!  Jag har mina idér och har jag väl fått för mig nått ska det bli som jag vill jag kanske är lite envis.

Som när jag var liten och skulle sova hos farmor och farfar. Då började jag och farmor diskutera om det hette Löparegatan eller Löpargatan och farmor sa att det hette Löpar och jag sa bestämmt emot att det hette Löpare så höll vi på och tjaffsa två hela dagar då både hon och jag är oxar och väldigt envisa! haha (;  Till slut kom vi fram till att båda hade rätt fast jag anser fortfarande att jag har mer rätt! ;)

Nu ska jag inte skriva mer men hade inget annat att göra för satt vi tv´n och kolla när pappa kommer hem och säger att dom ska kolla på fotboll men lixom vem orkar bry sig om den skiten? inte jag ialla fall så nu ska jag gå och sova

Godnatt :)


Nu har jag varit..

Nu har jag varit på års möte med innebandyn hade tänkt skita i det men sen kom jag på att det var bäst att ge det hela en chans. För nån stans långt in vill jag ju fortsätta spela innebandy  nästa år även om det inte känns så positivt just nu. Men nästa vecka börjar för sässongs träningen så bäst jag rycker upp mig till dess för kondition är alltid nyttigt. Hostade för övrigt typ hela tiden på mötet och när jag väl slutat hosta så börja jag hicka..

Tisdag idag och jag..

Tisdag idag och jag tycker inte om tisdagar men idag har dagen ändå varit helt okej. Började med att inte ha någon engelska vilket jag tyckte va väldigt segt kunde ju ha fortsatt att sova!  men varför ska man sova när man kan vara vaken å andra sidan.  Hade lite lektioner som jag inte kommentera och fick tillbaka provet vi gjorde i fritidskunskapen för ett tag sedan och jag har kommit på att prov där jag skriver lite som jag själv tycker går mycket bättre än om man skriver som boken säger (; Hade även prov i datakunskap och det var inte så svårt fast sista uppgiften var svår och jag fattade inte så gav upp efter ett tag med uppgiften ogjord. PÅG kollar igenom mitt arbete:

Påg: - det här ser ganska bra ut..
Påg: - det här ser ju oxå ganska bra ut..
Paulina: - vadå det ska inte vara ganska bra det ska vara bra!

Han tyckte nog jag var dum i huvet men det är jag ju oxå så grattis Påg du hade rätt. Provet gick alltså ganska bra!

Efterskolan åkte jag till Montico för att att träffa Jasmina och prata om sommar jobbet jag ska städa fem tisdagkvällar på PC kontoret och Sållarps advokatbyrå typ. Jag skulle skriva på papper och få papper. Hon berättade även om hur jag skulle göra med lönen. Jag förstog inte riktigt såg nog ut som ett frågetecken. Sen visade hon städ grejer och det fanns tusen olika trasor och rengöringssaker och moppar och hinkar, nycklar tvättmasiker med massa knappar osv.  allt berätta hon om och jag stog som ett fån och blev mer och mer förvirrad.  Men det går nog bra ska ni se även om det inte låter så just nu.  

När jag kom ut från Montico så sitter Albin där jag blev nästan rädd men mest glad så fick träffa honom en liten stund. När han skulle åka hem ösregnade det ute och eftersom han var tvungen att åka hem just då för att träna små barn så kom jag på en jätte smart idé alldeles själv. Han åkte buss hem på det sättet slapp han bli blöt och jag får träffa honom i morgon igen eftersom han måste hämta moppen. Ich bin smart! :)

PuSs


Du är den finaste jag vet.           


  

Måndagar är en

Måndagar är en väldigt bra start på veckan två lektioner sen fyra timmars hål och det kan bli segt om det inte utnyttjas på rätt sett men idag har jag minsann utnyttjat det väldigt bra om jag får säga det själv har solat underbart skönt är det. Jag vet jag är väldigt slö men kännde att jag fick va det idag! :)

Har till och med fått lite färg och det kan ju vara bra att ha. Det är min taktik för att kunna känna mig lite nöjd med mig själv och en bikini.  För träna och sånt är lite dåligt från mitt håll för tillfället men ska ta tag i mitt liv snart ska bara, som Alfons Åberg visst också ofta sa utan att ens fundera på att börja men jag ska faktiskt bara sluta vara förkyld först! (; 

PUSS





Igår eftermiddag kom..

Igår eftermiddag kom min älsklings pojk på besök och liva upp min stämmning och gjorde mig frisk (;  kollade på Wallander i rätt ordning och gick  även en promenad. (eh vi gick ca. 200 meter.)  Sen sov han bredvid mig myys pyys!  Idag hjälpte Albin mig att sälja tidningar han var mitt sociala stöd. Sen åkte han hem och jag, mamma, Monica och mormor begav oss till linköping. Trevligt vare minsann. Handlade en klännig, ett linne, ett par skor och ett paraflax.
Köpte även kola snören så har övat på att äta dom jätte snabbt så ska nån tävla så vill jag vara med!



Ginatricot i mitt hjärta lixx! ;)


fick ett present kort av farmor på kappahl i födelsedagspresent. Mamma tyckte linnet var jätte fult men jag tyckte minsan det var fint!


Jag har hittat en ny taktik till att bli lång..

stackars sjukling..

Sitter här och tycker synd om mig själv lr nu ljög jag för det gör jag nog inte. Tycker det är väldigt synd att jag missar mys dag med Albin och Balen och att träffa Julia och Matilda. Men kan hoppas att Albin vågar dyka upp en stund ialla fall även om jag har feber och är lite smått sjuk.  Vaknade massa gånger i natt av att jag kände mig jätte varm fast trodde jag drömde för jag skulle faktiskt vara frisk i dag men det lyckades jag nog inte så bra med. I köket står nybakade kladdmuffins inga torrbollar utan kladdiga sådanna ;)  Dom ska snart provsmakas och kan ju låtsas att jag har hostat på dom så jag får alla för mig själv Mohaha (; 

Idag har jag även lärt mej en sak att vita ägg kommer från vita hönor och bruna från bruna är det här sant lr driver min mamma med mig? är det bara jag som är efterbliven och inte visste det? :$ 

Nu ska jag fika lite och sen gå och vila och läsa en bra bok som jag lånade igår!    Puss på kinden


Mys kväll..

Mys kväll med min kära familj (:   Vi kolla på Tallang och jag hejade på han som pratade snabbt för känner igen mig lite i han då alla jämt klagar på att jag pratar för snabbt. Farfar brukar säga att jag ska prata med farmor istället för att han inte hinner höra första ordet innan jag pratat klart. 

Vi har även kommit på va vi ska ha Pontus till blir vi kidnappade ska han såga av repen med sin räls ;) haha

Vi tittade även lite på färjan lr va det heter och där skulle två killar dejta varandra:

Paulina: -Vadå hur kan han säga att han är söt?
Pappa: -Dom gillar sånna vadå tycker inte du albin är söt?!
Paulina: -Jo men det är för att han är söt inte för att jag tycker om sånna!

Vi är nog lite udda och bara min familj som förstår våran humor nu ska jag gå och sova för i morgon ska jag må bra!



God natt <3

Sitter här

Sitter här och hostar och har kommit på att jag är en allmänt hopplös flickvän hur står pojken ut? sitter här istället för att vara i gripenberg och kolla på fotboll och sedan sova bredvid min pojk. Visst mamma hade inte släppt i väg mig, men iaf. Ser även ut som hej kom och hjälp mig så lika bra att stannar hemma.

Jag lovar jag ska gott göra det hela i morgon bara det inte regnar!

och vill ni veta en sak jag kan skriva massa e,e,e,e,e,e,e utan problem kosta hela 225 kr att laga fi fan :o  det var det säkert inte värt men hade inget val direkt kan ju hoppas ingen datanörd läser detta (aa) 

Nu ska jag gå och sätta mig framför tv´n och flöta lite för kan tänka mig att det är det min tjockis familj sysslar med.

Hade bra människor!






Ett litet steg åt fel håll blev till slut flera tusen



22/5

Igår kväll åkte jag till min pojk vi kollade på film Wallander-Hämden och den va dålig jag fick inget samanhang av det  hela men efter ett tags tittande insåg vi (både jag och Albin är nog inte allt för smarta så det tog ett tag) att filmen inte spelades upp i rätt ordning. Slut texten kom mitt i filmen vem som var gärningsmannen fick vi reda på i början! haha mindre lyckat behöver nog se filmen en gång till i rätt ordning har en känsla av att den blir bättre då! ;)

I dag har jag även lämnat in datorn för att laga en tagent. Jag vet pinsamt men vadå jag fick faktiskt inte fast den själv. Killen där vi lämna in den:

- hur kunde den här trilla bort?
- eh jag råka ta bort den sjäv
- jaha det var någon ny variant den har jag inte
varit med om förut.

Där stog jag och skämdes men han kunde visst inte få fast den själv för han skulle be en kollega då han inte hade tid fast han verkade allt annat än upptagen!


Gräsklippning

Idag har jag varit lite duktig skulle hjälpa till att trimma gräskanterna och det gick ju bra trimmern dog hela tiden för glömde gasa och varje gång den dog var jag tvungen att be Pontus om hjälp för att kunna starta den igen så tillslut fick jag klippa gräset istället för Pontus ville inte bli störd.

Pontus har en lång utläggning om hur man skulle göra och avslutar med fattar du idiot?
hoppsan jag lyssna visst inte men sa så klart att jag fattat allt.

Gick runt där och klippte han hade sakt nått om raka linjer men vadå det va ju jobbigt så klippte som jag ville hit och dit dvs. Efter ett tag kommer Pontus tbx och förklarade en gång till och sa nu gör du som jag säger så det slipper se ut som en jälva åker. haha och sen så va han klar med kanter och kunde tänka sig att klippa själv men jag ville klippa själv så han gick runt och peka och klaga vart jag missat, han är underbar fast för en gång skull så bråkade vi inte utan kunde skratta tsms istället och det är mycket roligare han kan faktiskt vara riktigt trevlig ibland min lille bror!

Nu ska jag nog åka till Albin älsk nån gång :)

PUSS

gårdagen!

Hejsan tänkte att det var dags att uppdatera om gårdagen nu (;

Glada Matilda kom på besök runt klockan tolv vi satte i gång med att baka kladdkaka och sen kom Julia i full fart på sin moped för hon ville också hjälpa till att baka stenhård kladdkaka och chokladbollar med för mkt kakao blev slut resultatet!  Runt tre åkte vi till Agnes och Hugo för att vara barnvakter och det var trevligt jag och hugo satt och spela på "andra sidan häcken" och vi är grymma (;   Julia tyckte spelet var lite för våldsamt så hon satt nog mest och blunda.

Kvällen spenderades hemma hos Matilda och vi kom på att vi ville äta taccopaj så åkte till coop för att handla och där kom vi på att vi ville ha godis också och när jag plockat en påse godis och vi skulle gå och betala va händer då jo jag tappar så klart godis påsen så att allt åkte ut på golvet!  pinsamt ska jag säga och mina vänner flydde Julia gick och gömde sig vid toapappret och Matilda låg halvt och garva bakom massa choklad.
Ett barn till sin mamma:
- Mamma varför skrattar hon så mkt och pekar på Matilda?

Ja du lilla barn tur att du inte visst det. Mina vänner flydde så jag fick stå och skämmas i min ensamhet men efter en stund kom dom tbx så vi kunde gå och betala.  När vi väl kommit ut från coop kommer Julia på att vi ska åka till godisgrottan och träffa Lucas men han är inte där så jag och Matilda åker in på en gård med moppen. (jag kör hon sitter bakom) och sen ska vi ut igen mellan två andra hus men hoppsan där var en trappa och jag hann inte stanna så vi fick dunk.dunk.dunk ner för trappan kära nån vilken dag.. ;)  Resten av kvällen var lugn hemma hos Matilda med ätande av paj spela något spel och prata och Julia och Matilda sjöng även sing star.

Lite små fina kommentarer:
- MAMMA! skriker jätte högt
-lr va det min mamma?
- Det va du mamma!
(Matilda)
Jag måste ju kissa det va ju det jag höll på med!
det kan ni ju gissa vem sa så den som gissar rätt kan få en present ;)


Julia är e nog lite läskig!


Barnvakterna eller två barn jag vakta kommer inte ihåg riktigt.


en söt liten prinsessa <3


en söt pojke fast det ser ju alla så det behöver jag ju inte skriva.


Julia klant fick hela glaset fullt med is! ;)










mm taccopaj ;) 

Tack för en massa bra dag flickor (: <3


Godmorgon

Godmorgon jag vaknade nyss efter tio och en halv timmas underbar sömn ;)

Vaknade till lite runt och åtta och kollade ut och såg att solen lös så somnade om på bra humör och tänkte att picknick funkar ju men icke nu ösregnar det :(  och så skulle jag ha rivna äpplen till min frukost men råka riva upp ett jack i fingret istället jag är lyckad och det inser jag mer och mer för varje dag som går i mitt liv (;  

Nu ska jag göra mig i ordning för Matilda kommer nog någon gång och vi får väl göra det bästa av situationen  och i värsta fall får vi väl ha picknick inomhus!



20.38

Tycker det där med rubrik är lite komplicerat i mellan åt ialla fall när man inte kommer på något vettigt att skriva.

och nej Sabina jag syftade inte på dig i förra inlägget! (aa) haha
För Sabina dej var det synd om på riktigt!

Nu har jag duschat en jätte lång och skön dusch underbart rakat benen och polerat eller vad det heter när man tar bort den döda huden? Så nu är jag ren och fin fast fin va nog att ta i. Har även träffat Agnes och Hugo lite och dom var trött och väldigt hyperaktiva jag blev trött bara av att titta på dom, när dom sprang runt och hade brottnings matcher.  Skönt är det även att vara ledig 5 dagar denna vecka det tackar man inte nej till direkt!   I morgon ska jag och Matilda baka fika sen ska jag Matilda, Julia och Agnes och Hugo på picknick det låter väldigt mysigt och det blir det nog också.

Och i mitt hus är det nån försäljare som ringer stup i kvarten och varje gång telefonen ringer skriker pappa "svara inte" så får lyssna på den där jälva telefonen nästa gång springer jag och svarar och säger att pappa är jätte intresserad och ger luren till han lixom bara för att jävlas ;)










lite mer bara vara nöjd tack

Jag har suttit här och kollat lite bilddagböcker och läst lite bloggar här i världen och ibland funderar jag på varför ska man alltid klaga blir något bättre av att man klagar?

att man skriver hur ont man har i sin fot elr tass elr ja vart du nu har ont blir det bättre för att man skriver om hur ont och synd det är om en? visst någon gång ibland är det faktikt lagligt att ha en tycka synd om sig själv dag men inte varje dag .. visst jag är världs bäst på att göra det själv men nu ska jag sluta göra det och lyckas jag inte får nån vänlig själ slå mig med nått hårt i huvudet så det kanske till och med blir synd om mig på riktigt!

Ryck upp er människor för fan för det tänker jag göra från och med nu för har insett hur uttråkande det är! se det bra i livet istället för allt som är dåligt för jag lovar i dem flestas fall finns det mer positiva saker än negativa det gäller bara att se det från den positiva sidan.

Tisdag

Friluftsdag idag och vädret var underbart!  Jag har nog minsann blivit lite solbrännd lr kalla det illröd om näsan det är typ samma sak (;  BF1ABYGG var lätt bäst tihi(:

vi vann fotbolls tuneringen och kom tvåa på brännbollen!  och jag var mest i vägen men lyckades göra ett mål iaf ;o
Och på brännbollen kastade jag bollen åt fel håll två gånger så det blev två helvarv tack vare mig jag är bäst.. fast sen upptäckte jag min dålda tallang vara brännare!  ;)


PUSS


Nice bajs



Jag har hittat en bikini som jag nog blev lite smått väldigt kär i synd bara att den kostade massa för mycket pengar ..
fast störde mig nog ändå på dom där snörena.. men man kan visst inte ha allt här i livet minsann (;

Vilken dag..

I morse började dagen med att det ösregnade när jag skulle gå ut och plocka maskrosblad så fick använda ett paraply men blev ändå massa blöt. Sedan när jag kom till skolan var det dags för matte prov och det gick väl inte så bra som det skulle så jag blev visst massa sur. Mitt stackars äpple blev misshandlat och det har jag ångrat hela dagen att jag kastade det i golvet så det blev äppelmos för har varit hungrig.

Efter nationella var det dags att göra klart våran film. Så vi begav oss till Bäck och Lindas hus som var väldigt fint när vi kommit dit insåg vi att vi hade glömt vårat manus i skolan så Sanna och Merissa fick cykla tillbaka till skolan för att hämta det. När de sedan kom tillbaka och vi skulle börja filma upptäckte vi att filmkameran inte fungerade så ännu en gång behövde vi åka till skolan. Denna gång blev det jag och Matida som vi fick cykla. När vi sprungit runt och letat lärare och filmkamera klart skulle vi åka ner från BF med hissen vi klickade på knappen men det enda som hände var att hissen skakade till lite grann.
Matilda: - Det där var läskigt!
Paulina: - Matilda vi har tagit sönder hissen!
Matilda: - Det var inte vi, vi tar trapporna!

När vi sen cyklade tillbaka till Bäck elr Matilda cykla jag satt på pakethållaren bröt Matilda plötsligt ihop och började skratta hon hade insett att vi hade stått och klickat på 4:ran istället för den gröna knappen och eftersom vi var på fyran hände det inget..
Visst vi kanske inte är så smarta men det sitter inte i hårfärgen utan i själen!

När vi kom tillbaka till Linda filmade vi alla scener och det tog sin lilla tid ska jag säga sedan  tillbaka till skolan för att filma det sista och frågan är vem som sätter upp el uttag uppe i taket?
Vi fick använda en bänk och sedan fick Sanna och Merissa lyfta upp mig för att vi skulle få i kontakten det var inte så värst smidigt och såg nog lite små kul ut.  Men vi behövde faktiskt uttaget till filmkameran och datorn.

Sedan när vi va klara med allt och filmen blivit helt okej bra var det bara jag och Matilda kvar i skolan klockan var 17.00 så vi åkte hissen upp till BF för att lämna sakerna men där var det låst och när vi kom ner var det mörkt. Matilda och jag börjar springa och Matilda skriker:
- Jag ser ljuset Jonatan jag ser ljuset!   Hoppsan där satt visst en rektor och skrattade åt oss :o

Lång dag och jag som skulle ha en lugn eftermiddag den lugna eftermiddagen får jag nog ta någon annan dag och nu ska jag gå och glo på tv.   PUSS


Söndagar är ...

Söndagar är ingen bra uppfinning. 

Dagen har bestått av att sälja tidningar och att plugga det är väl typ vad jag har gjort..  Fast kan vara skönt med en slapp dag någon gång ibland. I morgon är det nationellt prov i matte. Hoppas det går bra!

Nu ska jag gå och glo på tv och försöka få min pappa och bror att sluta leka tigrar och vissla för jag har huvudverk.


Jag har en dröm som jag drömmer då och då och jag vill väldigt gärna att
den ska bli verklighet..


lite uppdatering..

Dags för lite uppdatering..

I fredags kom Albin älsk på besök vi åkte till stan för att hyra film, men när vi kom hem och skulle kolla på filmen fanns det ingen film i fodralet. suck så fick åka ner igen till stan och då hade dom inte filmen nån jävel hade snott den tror jag. Så vi fick hyra en annan film istället fast den var väl helt okej har jag för mig även om jag glömt både handling och namn. Sen fick man sova med min pojk bredvid mig och det är alltid mys. På lördagen skulle vi göra tårta. Fast jag fick göra allt själv medans Albin och pappa klagade och inte trodde jag inte kunde nått. Det enda Albin skulle hjälpa med var att skala och mosa banan men då lyckades han tappa ner banaen i diskvattnet..  haha.  glömde nästan berätta att jag även fått paket av Albin fick ett par svarta spets trosor som jag var behov av efter som mina gamla gått sönder och en jätte fin t-shirt och ett navel smycke (; och ett hjärta gjort av Albin han är lite för söt!  

Hade även lite kalas hos mormor där vi åt min goda tårta! ;)   och jag fick ännu lite paket ett par korta vita mjukisbyxor, en skiva Fearless (det har nog grannarna hört för har haft disco med mig själv idag) en jeans kjol, en t-shirt och ett linne :)
nu har jag fyllt år klart för övrigt :P   

Lördag kvällen spenderade hemma hos Julia och jag var trött så skrattade åt allt Robinsson var tydligen skit kul för jag skrattade vad dom än gjorde ungefär. Sen var det melodifestivalen och jag tror jag tyckte Grekland var bra fast Norge var faktiskt oxå bra!  För övrigt har Julia en katt som jag var lite små rädd för, eftersom han hela tiden skulle sitta i samma stol som mig och jag ville inte ha honom där så va tvungen och få lite halvt panik. 


hittade en fin bild på mig och Julia! ;)


Fredag!

Underbart med fredag, idag var det förövrigt nationellt prov i matte och det kändes som det gick väldigt bra men sen får man se hur det gått men hoppas att det gick bra  (;
Har även blivit firad lite av Sabina och Julia fick ett jätte fint halsband och en ko mask och en bild på Eddie..
Ni är väldigt bra flickor!
Julias rimm va fint:

Den här kan du använda när du hos Albin vill smälta in.
Coolt va?! och den är bara din.
Du kan ha den och ett par  strumpor till.
Japp då kan du göra en liten show om du vill.
Svart och vit
hit och dit
Öppna du din lilla skit.
Ingen har någonsin klagat på den flickans fantasi! 

Fick även en kopp och en liten leopard lr katt lr va det nu va av Marri som jag skulle fått förra sommaren haha tack gumman!
Har även mått mindre bra idag så ringde till sjukhuset lr pappa gjorde det fast han kunde inte svara på frågorna så jag fick luren och hon ställde massa frågor och det jag beskrev lät som magkatarr så nu ska jag äta tabletter i någon vecka och hjälper  inte det måste jag ändra på mitt liv och funkar inte tabletterna måste jag åka till Eksjö så kan ju hoppas att det hjälper.

Och sitter även och väntar på min pojk men han missade visst bussen så kommer inte förens om en timma. Vi ska kolla på film och det blir nog väldigt myys (;   

PUSS

920514-090514

Torsdag och idag fyller jag visst år det kan ju alltid vara lite trevligt. Mitt rum ska städas och det sa mamma för en timma sen och har inte börjat än så bäst jag börjar snart.. för om en stund kommer mina små älsklingar, Anna, farmor och farfar och vi ska äta tårta!   


tänkte att alla ville se hur en 17 årig Paulina Bratt ser ut för det har ingen sett
innan så det så ;)


Det här lilla söta golvmoppen eh ja mena fåret fick jag av Alexander och Matilda
och hon heter Tyra underbart gulliga är dom (;  



Bilden blev ju inte så lyckad men väldigt fint navelsmycke som jag fick av
Mjölby folket tack så mkt! ;D   

Nu måste jag verkligen städa :(  PUSS


stackars liten

Ibland är det sån där tycka synd om sig själv dag och sådan dag är det idag. Efter frukosten fick jag sånt där ont i magen som jag brukar ha, det där som typ förstör mina dagar. Klagade för mamma som jag brukar göra men eftersom min mamma är lika emot sjukhus som jag så ger hon inget förslag om att besöka ett sådant. Utan att testa mig fram då jag kan vara allergisk emot något. När jag var liten var jag allergisk emot fisk, ägg, färgämnen, konserveringsmedel och nötter och säkert nått mer som jag glömt , men bra idé mamma kläckte ska jag hålla mig undan allt det där lär jag ju svälta ihjäl på kuppen och det verkar ju väldigt onödigt? Elr så var det det hon ville, men pappa sabba hennes planer då han sa att han skulle beställa en tid på sjukhuset istället men får väl se hur det blir med den saken.  


Skyll inte på Paulina

Hejsan!

Hela eftermiddagen har spenderats med att leta efter mina nycklar. Pappa kom hem nyss och jag frågar om han sett mina nycklar och han kläcker ur sig att han använde dom när han låste upp garaget och nycklar ligger så fint i hans jackficka så för en gångs skull var det inte mitt fel!  

Och i går kväll fick jag träffa mina bara min pojk och han är bra :)   

Ikväll blir det ut och äta med folket från mjölby och farmor och farfar det blir nog trevligt och nu måste jag plugga så jag inte får ig i morgon för första icke godkända kan man inte lyckas få på sin födelsedag och där fick jag även in att jag fyller år i morgon haha glöm nu inte det! ;)

:*





Hjälp till!





 
Uppdrag barn (World childhood foundation) har nu en kampanj tillsammans med Vattenfall, där Vattenfall går in och skänker 20:- till Uppdrag barn för varje bloggare som skriver och länkar till deras sida. Så varför inte göra en god gärning och hjälpa till?!      

www.updragbarn.se

egoist lr nått sånt



you're perfect for me. Why aren't  you here tonight?

En helt vanlig måndag.


I morse kollade jag ut och såg att det var solig så blev glad och gick upp tio minuter tidigare än vanligt men ack man blev besviken när man kom ut och höll på att frysa ihjäl om  tårna för råkade hoppa i dom nya sandalerna fina är dom och får inte ens någon skoskav! ;)      

Skoldagen var allt annat än lång och det är alltid skönt en svenska lektion som vi kollade film om antiken och jag har redan dragit slutsattsen om att dom var gamla bokmalar som hade allt för många sexfantisier. Efter svenska hade vi hål i så där 5 timmar alltid lika kul noot. Jag och Elin gjorde iordning en powerpoint  till samhällsredovisningen imorgon.  Ush kan jag få vara hemma och lite sjuk i morgon jag är nog lite rädd!  Tillbaka till skoldagen som jag höll på att skriva om innnan jag kom på att det är Samhäll i morgon.  Sista lektionen var tyska och vi började hålla på med gramatik och sånt förstår inte jag, men försökte leka som jag fattade allt vill ju inte att läraren ska tror jag är dum i huvudet.

Nu sitter jag här eftermiddagen sov jag bort skulle pluggat men det är rena sömnmedlet särskilt om man ligger i sängen och läser fritidskunskap. Ganska så snabbt somnade jag och det var ju inget bra för nu får jag nog problem att somna i kväll och så måste jag fortfararande plugga typiskt!     

Och så har jag nog abstinens besvär som Julia brukar kalla det har inte träffat Albin på en evighet känns det som och det är jätte långt tills fredag men får försöka vara positiv och hålla ut men hur lätt är det när man har en fin pojk som inte är där jag är.  Han skulle aldrig läsa min blogg fast han har visst redan kollat läget en gång. Bäst jag skriver att jag älskar han ifall han läser detta och har råkat glömt att jag gör det!

Nu ska jag fortsätta att plugga :(   elr aa börja!  som hjälp till pluggandet ska jag lyssna på var ska vi sova i natt och Hey stephen funkar utmärkt ;)   puss och godnatt <3

XL

Hejsan klockan 05.35 ringde klockan dags att hoppa upp för att
göra sig iordning för klockan halv sju bar det iväg mot ullared.
Det var jag, Julia, min kära moster Monica, mamma och en cool
tant som heter Ella och är 76 år!    


På vägen upp körde vi i fullfart o plötsligt bromasar vi massa.

Jag: vad gör vi?!

Chauffören (Monica): Bromsar!
Ella:  Titta vad sööt  om rådjuret som vi höll på att köra på.

Resten av resan gick underbart bra!    

När vi kom till Ullared och skulle börja handla va alla på bra humör
och jag och Julia begav oss till damkläderna direkt och det fanns
massor av fina kläder men ett problem storleken va XL på allt
jag blev surar och surar och stackars Julia fick stå ut med mig
och försökte uppmuntra mig genom att säga att hon kunde sy
in kläderna men då alla vet att Julia är värdelös på att sy var
det inget bra allternativ så var bara att sura vidare.   Men plötsligt
kom Julia på något brilljant vi kunde kolla barnavdelningen!
och genast blev pygmén Paulina på bättre humör för hon hittade
en fin kjol för endast 50 kr och förövrigt ska jag inte klaga så värst
mycket för hittade en del saker ialla fall.

- En svart speciell men tuff kjol
- en jeans kjol
- svarta sandaler
- smink puder och ögonskugga
- en orange ful sak
-  ett par byxor
- strumpor (tyckte inte jag hade så många har bara cirka 103 par)

och lite smått och gott som jag inte orkar skriva upp men dagen
var bra, men i fortsättningen hoppas jag på att de skaffar mer kläder
i små storlekar för då kommer jag gärna på besök igen.

Tjingeling :* 


Loppisfynd!



Lite söt tkr jag minnsan att väskan var fast det bästa va så klart priset (;
jag har även en viktig sak att påpeka och det är att jag körde bil på 90
väg för fösta gången i dag och det var lite läskigt men gick bra! :) 

Hejsan!

Förlåt för att jag är som jag är.

Dagen har bestått av att gå på stan med Mamma loppis och folk över allt
höll på att få panik lr nått. Men mitt i allt hittade jag en liten söt väska för
20 kroner lixom vilket klipp! tihi. Har även kollat på min bror när han spela
fotboll och kan ju säga att det inte märks att vi är släkt för han är bra!

I kväll skulle man grillat men eftersom jag är lite udda och inte kände mig
riktigt pigg så stannar jag hemma blir lite hemmakväll i kväll igen, men det
kan vara lite skönt känner att jag behöver det.  I morgon blir det däremot inte
lugnt för då blir det Ullared och det gillar jag! :)    

PUSS och KRAM