17/1 -2011

Godmorgon. Jag sitter här och jäääspar. Gick upp vid sju för att äta frukost med Albin innan han skulle ta tåget till linköping.
Måste nog pigga på mig snart för måndagar är hårda att tampas med särskilt när man har en extra naturkunskap B lektion på lunchen. Ja ni hörde själva hur jobbigt det lät.

Ikväll ska jag vara barngympaledare (det kan bli spännande) och sedan träna lite själv.

Bäst jag gör mig i ordning nu för har en förmåga att alltid komma försent när jag har sovmorgon, man har ju så gott om tid.
<3

16/1 -11

Hejsan! (:
Somnade bredvid världens finaste pojk igår efter ett litet kaos av dåliga tankar. Som tur var kändes det bättre när jag fått lätta på hjärtat lite.

Idag har jag åkt snowboard med Matilda i Asby och det var mycket trevligt! (: Den tjejen ger en alltid ett par glada skratt särskilt när hon ligger och ålar i backen. Hade en fin bild att ladda upp, men hittade inte sladden så den fick ni tyvärr inte se.

Nu ska jag straxt åka ner och gymma en sväng med Albin. Fasen var hurtigt och i morgon börjar tantgympan, jag känner att jag än så länge håller mitt nyårslöfte bra om att träna mer.
Klockan åtta är det jag som sitter bänkad vid tv´n för då är det solsidan! (:

Ha en fortsatt bra söndag.
PUSSAR <3

En vilsen höna och en hönsmamma på ica.

Nu är jag hemma och sitter vid köksbordet. Ikväll ska jag laga mat till min familj. När jag lagar mat blir det alltid något konstigt och annorlunda. Oftast blir det en hit så hoppas på det ikväll också.
Ikväll blir det indonesisk mat det kan bli spännande! Matilda var med mig och handlade vi fick fråga och leta runt en massa för att hitta allt konstigt.
Nu är det väl nästan bäst att jag börjar. Ha en fin lördag kväll för det tänker jag ha! (:

Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls.

En lördag morgon i Gripenberg.

Godmorgon.  Jag sitter här och filosoferar och gör allmänt ingenting. Albin lämnade mig här i min ensamhet för att gå ut och leka med korna. Idag har jag knappast inga planer alls förutom att titta på Elin när hon står målvakt.
Igår hade jag en allmänt bra dag. Skolan gick bra trots två långa hååltimmar, sedan gick jag och Linda och tränade det var trevligt, efter det gick jag ut i kylan med dygnsurt hår och blev en isstaty medan jag väntade på mamma. Vi besökte cirkussale och jag fick med mig två t-shirtar och en tjockiströja hem.
Kvällen spenderades i Lindeås där hockey stod på schemat och det var ju trevligt även att jag hade lite problem
med att träffa pucken.  Skridsko-åkandet avslutades med välförtjänt pizza på shaloom gott! (:
Jag vill ha sommar brunbrända ben, en fin strand och ja jag kan tänka mig tusen myggbett också bara det blir lite varmt okej?
PUSS<3

13/1- 2011

Hejsan det var visst väldigt länge sedan något hände här.

Jag sitter i soffan och tittar på halvåtta hos mig i min ensamhet. För vet ni vad? Jag har insett att vi har trådlöst internet efter så där ett par år eller så.
I mitt liv har det hänt en massa saker har visst firat jul och nyår, umgåts och jobbat. Nu har jag snart gått en hel vecka på sista terminen av gymnasiet också. Käre tider vad livet springer på.
Jag har också tagit reda på varför jag gått runt och varit så förbaskat trött. Jag hade tydligen brist på järn, men nu knaprar jag i mig lite om dagen så nu är jag pigg och glad igen! :)
Jag har även börjat gymma. Jag som alltid sakt att det är något jag aldrig skulle göra. Folk ändrar visst åsikter även jag.
Nu ska jag fortsätta umgås med soffan.
PUSS <3