Bilder från Pelle svanslös.





Bilderna får tala för sig själva för nu måste jag fortsätta med pluggandet! :(  En dag kvar sen blir det lov så ska försöka stå ut!

PUSS


30/3-10

Hejsan!

Att spela barnteater för barn är nog bland det roligaste jag gjort på länge. Känslan när runt 500 barn hänger med klappar i händerna, hejar på Pelle och skriker att Måns fuskar. Det var en häftig upplevelse.  Efter teatern kändes det dock väldigt tråkigt då vi hade kämpat på sedan i november och sen var allt bara över. Så förhoppningsvis kanske det blir en föreställning till någon dag vem vet.

Bilder kommer håll ut, men sitter hemma hos Albin nu och har inte tillgång till någon sladd så jag kan föra över bilderna.  '

Nu ska jag kämpa lite med plugget för har alldeles för mycket till på torsdag. 

Jag sitter här och lyssnar på radion nu och det var en tjej som hade blivit strypt och killen hade erkännt att han tagit stryptag, men hade inte strypt henne medvetet.

Du gamla, fria nord
Här på bästa sändningstid får vi ett välserverat styckmord
Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig

Vet ni vad jag ska göra nu jo lyssna på Lars Winnerbäck och plugga tills alla mina hjärnceller är medvetslösa eller jag får en allergichock för råkar nog äta upp Albins nöt choklad..

 

Puss mina fina vänner <3


29/3-10

Teater premiären idag gick galant tänkte ni ville veta det! :) Men nu ska jag gå och sätta mig vid tv´n och titta på saltön! Bilder och sånt kommer en annan dag.

Kram

En övningskörande tant! :)

Teatern förut var speciell, men lite kul var den faktiskt!  Fast våran teater i morgon kommer vara så mycket bättre minsan Pelle Svanslös lixom. 

Idag åt jag även pizza för första gången sen i julas och det var gott så kanske borde ätas lite oftare. Medan pizzan lagades övningskörde jag och min kära moster och det är alltid kul.  Jag har bestämmt att jag ska bli en sån där kärring som låter alla andra bilar köra före och stanna för alla som vill gå över gatan. Det är min grej känner jag.


Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och kolla på film.

<3


28/3- 10


Nu har jag haft en förmiddag med plugg så nu ger jag upp och ska snart bege mig ner till "godisgrottan" för att gå på teater med Julia. Det kan bli spännande.


potatis som smakar potatis.

God kväll.


Ikväll har jag umgåts med Julia.  Jag lagade mat bakadpotatis med skinkröra. Potatisen smakade endast potatis vet inte vad jag hade förväntat mig, men det var väl inget märkvärdigt med det? Det tog bara lång tid så man höll på att svälta ihjäl innan det var klart. 

Vi kollade lite på någon konstig film där killen föddes som gammal skrynklig gubbe och sedan blev han piggare och piggare.  Sedan släckte vi lamporna för det var faktiskt earth hourer så jag hoppas verkligen att alla släckte?
Fast egentligen kanske det är bättre att alla försöker spara ström så ofta de kan istället för att släcka lamporna en timma om året så har man gjort sitt sen.

Nu funderar jag på att gå och lägga mig så jag inte saknar den där timman som vi förlorar allt för mycket. För på måndag måste man vara pigg och utvilad för då gäller det! 

Sedan är det bara en kämpig vecka kvar sedan åker jag och min kära familj till Norge. Farmor hade klippt ut en tidning annons där det stod att man inte skulle skriva ut att man ska åka bort och personliga saker på internet för då kommer det tjuvar. Fast här vågar sig inga tjuvar in för vi har två läskiga vaktsköldpaddor som bits om man håller fingret framför dem en kvart eller så.

 


NATTINATTI <3

Hjälp till här va?

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Jag försökte vara lite kreativ här så nu hoppas jag att alla går in och röstar en femma! Man får rösta på hur många olika man vill så varför inte? (aa)   Tack på förhand! ;)

PUSS <3


freitag! :)

Godkväll!

Idag är det fredag och det gillas något enormt!  Även om "genrepet" till teatern gick rent åt skogen så kan det som Amanda sa inte gå sämre på måndag så vi är positiva minsan!

Sen var det solsken idag och det berättade jag för alla jag såg tänkte om någon missat det. I matan kom mina kära klass kamrater på att jag aldrig kan vara något mellanting antingen är jag skit arg eller super glad. Så kanske det är vad vet jag?   

En sak som jag vet iallafall är att jag är jätte hungrig halvt på svält gränsen så ska alldeles straxt äta massor av tacos! :)

Ha en bra helg för det tänker jag ha! 

EN PUSS
till alla fina <3

PS. Jag såg snödroppar förut så här lät det.

Moncia: Kolla vitsippor!
Jag: Du menar snöblommor? För du vet vitsipporna dom kommer inte förens efter blåklockorna.

(Vi kanske behöver gå en kurs i blommkunskap vad vet jag.)  DS.


25/3 - 10

Hejsan hoppsan!

Jag mår bra även om jag råkat drabbats av något konstigt virus så det inte lyckas gå en dag utan någon kallar mig blond eller att jag skämmer ut mig. 

Visst okej jag är blond och hyffast bra på att skämma ut mig, men ni behöver inte skryta om mina talanger allt för mycket! ;)

Idag sprang jag in i en plåtsopptunna och den förde ett himla oväsen.. Pinsamt kan vissta tycka, men jag tyckte bara att det var kul att jag kunde få hela caféterian att titta på samma sak samtidigt.

Efter skolan lurade Julia med mig på självförsvarskurs så nu är jag bäst på karate. Okej kanske näst näst bäst för instruktörerna var nog lite bättre kankse.

Nu ska jag städa mitt rum för det verkar inte vilja göra det av sig själv och sköldpaddorna är inte så hjälpsamma när det gäller sånt tyvärr. Sen blir det lite tantgympa!   

Jag: - Jag vet inte om jag kan träna.. har hel sjuk träningsverk.
Pappa: - Men Paulina det betyder att du är fruktansvärt otränad. Jag har aldrig träningsverk.

Undra varför? ;)

PUSS <3

20/3 - 10

Hejsan! Idag är det lördag för den som missat det. Jag vaknade klockan kvart i sju av att solen lös in i mitt rum det är vår! Jag invigde skinnjackan idag för första gången i år utan att frysa ett dugg! :)   (okej, okej där ljög jag halvt sprang fram på stan för att jag frös.)

Vid tio åkte jag ner till Coop för att sälja bingolotter med Julia. Under två timmar fick vi inte alls mycket solt. (Tror jag skrämde bort alla)  Fast det gjorde inte så mycket för vi såg massa konstigt folk. Hittade en blivande man till Julia dock gick han runt i högklackat, men men sånt får man ta det är insidan som räknas.  Sen var det en liten pojke som snubblade på mattan och flög rakt in i den där som öppnar och stänger sig när man går in i en affären. Det såg kul ut så stackars killen fick nog men för livet när vi skrattade åt kraken.

Sen gick jag och Julia på stan en sväng tillsammans med resten av Tranås och det var trevligt! :) Sen åkte Julia hem till sig och jag till mig. Nu har jag pluggat och övningskört.


och ska om ett tag äta och sedan bege mig till Gripenberg på min kära moped.

Ha en trevlig fortsatt lördag! :)   PUSSS <3

18/3 -10

Hej å hå.

Sitter här och är trött somnade en stund förut vilket var mindre bra. Jag skulle ju plugga.
Våra lärare tror att vårat liv går ut på att plugga och det har de faktiskt rätt i. Vi på BF gör nog inget annat för tillfället det är seriöst synd om oss. I morgon har vi tydligen muntligt engelskaprov, inlämning i ARL och en liten historia uppgift.  Jag hoppas att dagen flyter på utan att jag går in för det där för jag orkar faktiskt inte.

Nu ska jag ta mig en promenix och bege mig till Ängaryd eller så kanske jag ska försöka cykla utan att slå ihjäl mig? Får fundera på saken! ;)  

Förlåt att jag är så himla dålig på att uppdatera, men tiden jag har går åt till annat.


PUSSAR <3

7/3 - 10

Igår kväll hade jag en trevlig kväll med Elin, Lovisa och Matilda. Det var väldigt trevligt även att Matilda sov i fotölj och Lovisa låg i soffan och snarka! Ja vi hade roligt! ;)  Vi åt flygande jakob och till efterrätt blåbärspaj. Jag var kock och det gick att äta minsan.

Idag har jag pluggat, ätit söndagsmiddag med min familj och två mostrar och övningskört.  Skulle starta i backe utan för min mosters hus. Det var isgata där så det gick absolut inte att komma framåt. Så där åkte jag och slirade. Vi behövde inte knacka på min mostershus hon hörde oss ändå av någon konstig anledning?

Fast i en backe utan snö där gick det faktiskt nästan bra så nu ska jag bara vänta tills all snö smält sen kan jag börja övningsköra på körskola. Dock har jag kommit på att jag säger väldigt mycket konstiga kommentarer när jag är ute och kör så det kan bli ganska pinsamt om jag ska köra med en främling.

Funderar på att gå upp till bredstorp och kolla på min fina pojk när han springer runt och sparkar boll, men ska nog fundera på saken en stund till. Så jag slipper stå där så länge så jag fryser fötterna av mig. Ändrade planer jag ska kolla på film med min familj istället sen vandrar jag upp till bredstorp och möter min älskling så han slipper gå vilse.


PUSSSS
en kram till de söta också.








solsken i våran lilla stad

Jag har pluggat engelska, stekt bacon och nu ska jag ut och promenixa i solskenet en sväng.
Jag är lite små trött, men somnar man halv tre och har en pojkvän som är som ett litet barn och var pigg redan vid halv nio får man väl leva med det!




Ibland tror jag att min hjärna är lite frånvarande. Igår stod jag och funderade på hur de som åkte till Afrika fick med sig hundra fotbollar. Jag menar de tar ju massa plats. Att man kunde pumpa upp bollarna på plats det är väl inte så lätt att förstå? 

Sen lärde jag mig även att Egypten ligger i Afrika när jag berättade det för Sanna blev hon lika förvirrad som jag! Det är tur att vi inte läser geografi känner jag.    PÖSS <3


6/3 - 20

hejsan hoppsan jag ligger i Albins säng och lägger in bilder på hans dator.

Någon idiot kom och klippte honom förut vet dock absolut inte vem det var!







Den pojken är kärlek!

Ikväll blir det mys med fina vänner! :)

PUSS

Ps. Det var den där idioten som satte klipparen i min hand så jag skulle se skyldig ut! ;) Ds.

4 mars!

Varför har ingen sakt att det blivit mars eller okej Julia påpekade det. Annars hade jag fortfarande trott att vi var i februari. Det är månad tre nu inte månad två som jag skrivit i rubrikerna. Man kan faktiskt inte hålla koll på allt här i livet okej?

Idag hade vi simning första lektionen och det var jobbigt. Först simmade jag provet från ettan. Jag gjorde det inte i ettan för mina lärare sa att jag sög på ryggsim och skulle öva på det istället. Okej så sa dom inte, men typ. Jag fixade iallafall uppsimningen idag utan att någon druknade och har inte övat nått så tror nog bara att det var så att de hatade mig.  Det kanske inte gick super duper bra, men jag fixade det iallafall! ;) Sen försökte jag även på att förbättra den andra livräddningen. Jag förbättrade mig med en meter hur kul kändes det, en meter? Där Simmade jag nästan ihjäl mig och så kom jag bara en meter längre än förra gången..

Tills nästa simning ska jag ha världens bästa kondition och lärt mig simma bara så ni vet.

Idag har vi även kollat på teater och de var duktiga. Sen kollade vi på lite film och den var bra.

Sen hade vi historia och räknade ut medlet på när vi vill ha barn i klassen! ;) Medlet blev inte 17 eller 18 som ni kanske skulle kunna tänka er. Det blev faktiskt si så där 24 år!

Jag råkade fastna vid min kära dator, men det är faktiskt torsdag och det betyder städdag hemma hos familjen Bratt så ska ta en brottningsmatch med dammkorna nu! Heter det så om det inte är dammråtter? Hallå nu blev jag förvirrad.. En ko är väl större än en råtta? Iallafall Albins och Julias kor..  För tänkte eftersom min mamma är lite smått pedantisk och vi städar typ 24/7 har vi bara lite korn med damm, men nu låter det som vi inte städat på flera år. Käre nån.  Städa var det.


PUSS







3/2-10

Hej sitter här och dricker te och brännde nyss sönder tungan som alltid.

Skulle nyss äta och fixade två taccorullar med ägg, skagenröra och skinka i. Det låter väldigt gott. Dock så tycker jag inte om skagenröra så frågan är varför jag la i det?  Aja en macka gick ner den andra kan mätta någon annan hungrig mage någon gång.  Så generös är jag! ;)

I skolan kämpar vi på med våran teater och jag och Elin försöker komma på smarta teorier inom ett ytterst viktigt ämne.. 

I morgon är det redan Torsdag det är typ helt sjukt. Dock är problemet om tiden går fort framåt så går det fortare till den första aprill och då ska vi lämna in två arbeten och ha prov. Hujeda mig hur ska det gå till? Min bok till ena arbetet är på svenska blandat med gammelsvenska och på si så där 300 sidor hur ska jag lyckas läsa den?

Okej positivitet är bra för det gör en glad så det ska vi jobba med inte älta massa skit!

Förövrigt har jag och Albin skakat hand och pussats på att vi inte ska handla ett enda klädes plagg på hela månaden hur ska det gå? Eller det går nog bra för har kommit på att man kan slita på det man har genom att springa in i tvättställningar så det går hål i kläderna. Jag lyckades med det i morse med min favorittröja fast det kanske ni kunde räkna ut?

Ha en trevlig kväll! Godnatt!


2/2-10

Hejsan hoppsan.

Dagen behöver vi inte prata om det har varit en vanlig dag på BF första lektionen teater, andra lektionen mentor, tredje lektionen film, fjärde lektionen matte repetion och sist avslutade vi dagen med lite svans tillverkning. Man kunde nog lika väl trott att jag, Matilda och Elin gick industri eller bygg eller nått när vi satt där och kämpade med muttrar och skruvar.  Okej där ljög jag lite, men ytterst lite. Svansarna kommer bli super bra tillslut ni ska få se en vacker dag! :)

På eftermiddagen blev det teori på Nyqwist trafikskola och jag tycker nog att det är ganska segt. Höll på att somna och satt längst fram det är ingen bra kombination.


Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag har hört att det är viktigt att sova bort typ halva livet.




Nu tänkte jag leta på en lite så där halv gullig bild och skriva att jag och Albin varit tillsammans i 2 år och 4 månader, men tyckte dock den här passade bättre. För jag vet vid det här laget att Albin älskar mig och att han inte kommer att slå ihjäl mig! :)

Det var så här att en solig dag skulle jag och Albin ut på en väldigt romantisk picknick på ett berg i Trehörna nära hans farfar. Allt såg jätte bra ut tills vi skulle gå och kolla i Albins farfars mjärde heter det så? Aja bur iallafall som man fångar fisk i. Vi gick dit och där i låg det två fiskar eller rättare sakt två gäddor.

 Som min kära fina pojk var livrädd för. Så det tog väldigt lång tid innan han fick upp fiskarna ur den där buren så dom råkade dö.. Och sen så tyckte jag vi skulle ta upp fiskarna till hans farfar, men det gick han inte med på för man kunde inte ta med fiskar som man inte visste hur dom hade dött.. Jag menar ni tror inte dom dött av syrebrist för fiskar kan inte andas på land? :)
Sen blev jag sur på Albin för han slängde i dom döda fiskarna i sjön och efter det började det ös regna. Behöver jag förklara att våran picknick blev misslyckad? Fast vi gick in till Albins söta farfar istället och fikade. 

För den som inte läste texten och endast ville läsa sista meningen så har jag och Albin varit tillsammans i 28 månader och jag älskar honom helt obeskrivligt mycket!
PUSSS