31/8

Mina söndagar har alltid vara dagar med ångest inför måndagen och kommande veckan, men ångesten är som bortblåst. I söndags vaknade jag med Albin bredvid mig och vi åkte till gripenberg och åt. Vi var ute och gick, möös och åt chips det va väl typ va vid gjorde. Sen åkte jag till Julia och tog reda på lite fakta om deras trilling kalvar som jag ska skriva en artikel om, lekte med katten, åt plommon och hade det allmänt trevligt!

På kvällen kollade jag och sötnosen min på film, men eftersom han valt film så var den inte alls bra så vi sov istället! 


Idag måndag och vaknade med älsk bredvid mig och det är alltid underbart! Skolan sen bara flög förbi och det är väldigt skönt att det finns sånna dagar!  Nu sitter jag här och borde plugga. Ikväll blir det medelgympa i ängaryd! 


PUSSS







...

Hejsan! vem är fanskapet som tappat min mobil?! :((

Jag sitter här och är jätte sur så Albin gör allt åt mig och nej han är ingen toffel han är endast underbar!


PUSSS


Bilkördning är lixom min grej.

Har varit och hälsat på mormor och idag mådde hon lite bättre! Jag körde dit och hem och på vägen hem blev jag trött så glömde i mellan åt va jag höll på med.

Monica: -Kör du in i en sån där vit så gör det nog lite ont..
Jag: - va vibbrerar det inte bara?
Moncia: -nä det blir ju tvärstopp den sitter väl fast i marken!
Jag: - va nä?! (jag helt livrädd!)
För tror hon pratar om mittlinjen men hon pratade visst om reflexstoplarna! ;)

Sen sprang ett rådjur ut i vägen och jag skriker shiit en björn!

Nu ska jag byta om och göra mig iordning! :)

PUSSS

farmor smurf..

Igår såg jag ut som en söt liten farmor enligt alexander och det borde man ta som en komplimang?
Lr så syfta han på att min nya tröja var skitful, men det är ungefär samma sak.

Idag ser jag ut som en smurf och ska iväg senare och hälsa på mormor hon ligger på Eksjösjukhus!

Ikväll blir det partaj!

PUSSS


fest hos Glaader!

Hejsan!

Igår var det fest hos Matilda Glaad och det var trevligt måste jag säga! Jag hade kul ialla fall! (;

Men när jag vaknade i morse vid sju i morse med magsmärtor och skulle kunna göra vad som helst för att få byta kön för ett par dagar. Insåg jag att jag nog skämde ut mig igår. För lixom jag sjunga, det finns inte på kartan! Fick väl kortslutning i hjärnan elr nått men jag lovar det ska aldrig mer upprepas!  Min nya klänning gick även sönder! Lr axelbandet släppte så det var faktiskt inte mitt fel! men nu kom pappa hem precis han har varit på stan och då gick han in och bytte min klänning så fick en ny! :)   




jag och Matilda skulle gå ut och gå..


Söta fötter vare här dom tillhör mig! ;)


Idag är det innebandy inskrivning, men har bestämt mig för att sluta. Känner att det inte är lika kul längre som det var innan och nu måste man känna press och prestera bra på varenda träning och ändå få sitta på bänken sen när matcherna börjar. Det känns inget kul. Visst innebandy är kul och jag älskar den sporten, men iallafall nu får det bli nått annat för hålla igång ska jag minsan försöka göra iallafall!


PUSS OCH KRAM




happy face

Hejsan! Hur är läget?  

Mitt läge är bra för den som undrar! Jag har köpt en jätte fin klänning som jag råkde bli lite små kär i! Jag har köpt en rosa almenacka och två kollegeblock! O vet ni va jag har köpt mer en ny mobil! Den rosa underbara saken ligger bredvid mig och ser allmänt sööt ut! (:      O ja ja fick min lön idag!  Fast nu är det färdig slösat hoppas jag för ska spara pengar tills min pension.. Förövrigt så sov Albin hos mig i natt  och det är alltid mysigt att känna värmen från hans kropp och höra hans andetag. Han är bra! Imorgon blir det sista bullen för mig och Matilda för sen blir dom dyra igen :(  Fast i morgon är det fredag och fredag är efterlängtat. Fast tiden har gått så fort så jag har glömt bort att längta.  

Nu ska jag skriva samhäll fast funderar på att gå ut och skälla ut mina små grannar som cyklar utan hjälm först elr ringa polisen.  


PUSSS









o väl tränade lår?

hejsan!

tror inte jag klarar av skolan tror den ger mig smärtor i mina lår!  Har inte tränat särskilt extremt hårt på sista tiden, men sen skolan börjat har jag haft sjukt ont i baksidorna av låren. Kan man få tränings verk av att sitta still på en träig stol för länge? Jag tror faktiskt det!   Håller ni inte med så knip käft! Det har min älskade svenska lärare lärt mig i diskutioner måste man tycka som henne.. Det kallar jag inte diskution, men så är det visst!   Så jag har rätt alla andra har fel! Lixom har du någonsin tänkt på att det inte blir någon diskution då?   


Skolan är i full gång och vi har redan massor att göra känns det som! Fast är väl ingen risk att man inte har något att göra och det är ju positivt. 

Träffade älsklingen en sväng förut och pussade på honom lite. Pratade även med min moster som konsterade att hon har en efterhängsen kille efter sig som är menlös och inte vågar säga vad han tycker. Sån är inte Albin även att han lät Hugo bada fötterna i fontänen på torget!  


PUSSS



Äppelkräm

Jag kommer inte på något att skriva. Sitter mest och tänker och det har jag gjort hela eftermiddagen. Okej har tränat oxå och det gick åt skogen. Jag var lixom inte där, jag hade ont i mina baksida lår och allt gick rent sakt åt h*lvete.. Elr det kanske det inte gjorde, men det kändes så!

Det enda positiva är att min älskade mamma hade gjort äppelkräm som stog och väntade på mig när jag kom hem. Det var bland det godaste jag visste när jag var mindre, fast är nog fortfarande vid närmare eftertanke!

Idag hade vi våran första mattelektion och det är det enda ämne som jag kan säga är kul. Okej visst kalla mig idiot elr nörd, men den åsikten står jag faktiskt fast vid! ;)

Duschen väntar! :)  

<3


Som jag hade dig förut.





 


myys lördag!

Igår var det flickor i fokus på morgonen. Det är något som någon smart filur hittat på för att locka fler unga tjejer att börja spela innebandy då det inte finns så många som gör det. Alla är helt enkelt inte tillräckligt smarta för att inse hur kul innebandy egentligen är!

Efter flickor i fokus åkte jag, Albin, pappa, monica och Jenny ut till svalön där mamma var när vi kom fram började det ös regna Albin blev blöt som en katt medans jag var torr som en öken.   Vi hade det allmänt trevligt där ( satt och frös)  och besteg ett berg gjorde vi oxå. På eftermiddagen kom 21:an (pappa med båten) ut till ön med pizza. Jag insåg att pizza smakade mycket godare att äta ute av någon andledning.  Efter vi ätit började det dock ös regna så var att ta vårat pick och pack och be ge oss hemåt. När vi skulle lasta in sakerna i båten blev en stol självmordsbenägen och dök i sjön. Ingen tänkte hämta stolen utan lämna den där på botten åt sitt öde, men snäll och omtänksam som jag är hoppade jag i och räddade stolen. Att jag höll på att drunkna och frysa ihjäl på cupen var det värt?

På kvällen kom min kära vän på besök. Jag klädde mig för begravning sen åkte vi till Alexander. Där kollade vi på film åt godis, brinnande chips och vattnade hans matta med ramlösa.  Efter ett tag kom även Albin på besök och han och Julia var sämst på att spela något spel, men tycker om dom ändå!







Albins dator ville inte ha bilderna åt rätt håll så man får ta och vända på huvudet om man vill se!
På nedersta bilden ser man Julia som klättrar i hyllerna för att nå chips. Hon skulle klättra och ja ta kort, men misslyckades med kortet så Julia fick klättra en gång till för att posa lixom! (;    Sen när hon kämpat klart upptäckte vi att just dom chipsen stog på marknivå bakom oss!



pusss




Mjölby stad elr kanske by

Hejsan!  Nu har jag varit i Mjölby och träffat släkten, blivit smittad av svininfluensan och spelat guitarrhero! (; 
På vägen hem var jag chauför och det gick faktiskt helt okej vi körde inte i diket, vi krocka inte och alla älgar lever! Fast en groda dog nog! :(   


PUSS  



Jag får lixom ingen ordning på mitt liv.
det kan vara så förfärligt
det kan vara så bra.  


Framtiden ser eh ljus ut! (:

I november elr december elr när det nu är ska jag och min moster hälsa på Lars Winnerbäck i Linköping besämde vi idag och jag har redan nu känslan av lycka okej, okej det är en halv evighet kvar jo jag vet man iallafall! tralala snacka om att ha något att se fram emot! :D


KRAM


hönor och kalas

Hejsan första skoldagen idag och kan ju säga att jag är glad att det inte jag som är en av alla nervösa ettorna som yrar runt som hönor och ser livrädda ut.. Såg vi verkligen ut så förra året? Det kanske vi gjorde för då var man lite "smått" nervös en helt ny klass, nya lärarare och jag kännde inte en endast person i BF1A då.   Började umgås med Becka som kollade på klockan en gång i minuten och tyckte Alexander verkade vara dryg. Så var det kanske inte riktigt för har insett att han kan vara trevligt även om det tog ett tag innan man insåg det! ;) 

Rektorn höll tal idag och det var nästan så man vände och gick hem, så tråkigt tal var det länge sen jag hörde. Skärpning cheeefen! 

Efterå hade vi lite samling där vi klagade på scemat och sånt där. Sen avslutades dagen med traditionelt fika vid parkhallen.  Efter det skulle vi äta i matan och höll på att bryta ihop! Hur hade dom tänkt? Inte servera pannkakor första dagen, det är rent ut sakt förjävligt! Det har man fått efter varenda lov sen man började +ettan. Sånt kan man inte ändra på.  Servera köttbullar och potatis vad är det för trams.. Som tur var fanns det några pannkakor så fick ialla fall pannkakor till sist så tjurade i onödan, men ialla fall annars vet jag inte vad jag hade tagit mig till!

Träffade Julia en sväng och vi åt glass från ÖB. Sen cyklade jag hem och solade lite och städade mitt rum och tittade på greys. Sen åkte jag ner till stan för att träffa älsklingen. Jag är in planerad en gång i veckan i hans liv och det är en timma på torsdagar och på helgerna ibland kan man hoppas! Vi åt glass (jo jag vet igen) och så fick jag pussa lite på honom och det är behövligt. För Matilda säger att jag får dåligt temprament annars!    Efter vårat pusskalas var det dags att åka till Hugo på fem års kalas!   Vi åt god mat och spelade skipbo. Hugo fick det av oss i födelsedagspresent. Dock ville han inte vara med och spela, men han blev säkert glad. Vi fick även kladdkaka och blåbärspaj så idag har jag ätit nyttigheter så det räcker och blir över!  

PUSS


Det är insidan som räknas.

Nu börjar jag få tråkigt i min ensamhet!   Har solat, städat (ytterst lite), bytt kort i  en ram, flötat och kollat på greys med broder och tror inte det finns ett enda program som jag inte suttit och lipat till, men så bra det är!  

Satt nyss och kollade på en innebandyklubbor för hatar den där gröna saken som ska föreställa min klubba, men skulle någon veta hur jag tänker skulle dom nog tror att jag är sinnes sjuk.. (så det är en hemlichhet) Kollade på massa klubbor, men jag är ju inte så där värst intresserad av flex och sånt där trams!  Det viktigaste är hur den ser ut lr?  nä okej kanske inte men min favorit som jag utsåg verkade bra på alla sett och vis och vet ni varför? jo så klart den är rosa!  ;) Jo jag vet att det är insidan som räknas men i det här fallet är jag tveksam?  

<3


skogspromenad.

Kom precis ut ur duschen.. Har varit på besök i Taleryd och ridit! Vi besteg berg och sprang över åkrar. Jag gjorde mitt bästa för att få hästen att ta det lite lugnt, men eftersom Julia och hennes häst var först och min sprang efter så var det inte så lätt. Överlevde som tur var och hästen mår oxå bra för den som undrar!    Julia tog lite bilder med hennes laggande mobil så har ni tur får ni se någon fin bild nån gång! ;) 


Nu ska jag njuuta av sista dagen på lovet hoppas alla små och Albin har det trevligt i skolbänkarna! (;


PUSSSSS


negativiti..

Jag kände att jag behövde skriva få ut den där klumpen ur magen som kom nyss. Jag tänkte förut det är väl inte så farligt nu börjar skolan det är ju trevligt att träffa kompisar och göra nått vettigt. Hade dock glömt det där med ångest, dåligtsamvete och magont. På ett dygn finns 24 timmar hur ska allt hinnas med? Albin som man nästan bara får träffa på helgerna, vänner, plugga och få bra betyg och allt annat det går aldrig ihop sig. Alltid är det något  som man måste hoppa över och då kommer det dåliga samvetet krypandes och känslan av att inte räcka till, att inte duga.  Även om Julia och Albin brukar kalla mig egoist så tänker jag nästan jämt på andra i första hand. Det viktigaste är att alla andra blir nöjda och är dom inte nöjda kan inte jag vara nöjd det går helt enkelt inte.   

Jävla negativt sat, jo tack  nu ska jag hoppa i säng i morgon ska jag upp tidigt!


Sov gott <3

18/8-09

Tjolahopp! :) Har precis varit ute och plockat maskrosblad i mörkret och eftersom det var lite små mörkt såg jag inte riktigt vad jag gjorde så råkade ta i en sån där slämmig äcklig snigel. Har tvättat händerna flera gånger men känns fortfarande som det där slämmet sitter kvar på fingrarna usch och fy! Föresten är det väldigt deprimerande det är jätte mörkt ute och tänk i vinter när det blir kolsvart redan runt fyra.. Fast ska man var positiv är det ganska mysigt att tända massa ljus och gå runt i tjocka stickade mysiga tröjor och allt sånt där som hör hösten till.

I dag har jag umgåts med Glaada Matilda som hon heter. Vi har gått på stan och då menar jag verkligen gått på stan för vi gick väl ett par varv utan att få något vettigt gjort. Vi åkte till stan för att jag skulle köpa vitaminer men kom visst hem utan vitaminer, fast ett kolegeblock rikare vart jag.  Vi åt även på goteriet för att tröst äta att sommarlovet nästan är slut.

Vi köpte även hem massa frukt för att göra varm fruktsallad med vit choklad och det var tur för när vi kom hem råkade vi checka schemat och där var det en klar försämring!  På torsdagar går vi i skolan till klockan kvart över fyra. Lixom hjälp vi kommer svälta ihjäl och svälter vi inte ihjäl så svimmar vi av utmatning hur tänker schema läggaren?! Okej visst jag vet att man måste kämpa massor för att kunna lägga alla scheman så dom går ihop men ialla fall! Dom kunde väl ialla fall skonat oss BF:are..  Tur var ialla fall att vi hade varma frukten så vi kunde tröst äta. Julia kom även på besök en sväng och vi hade det allmänt trevligt!    

PUSSiS




näst sista sommarlovsdagen..

Godmorgon idag hade jag sommarlovets sista sovmorgon, men det känns inte så farligt iallafall av någon konstig andledning.  Sov i hela elva timmar i natt underbart! :)   I morgon ska jag gå upp tidigt för att ställa om dygnet och träffa Julia jätte tidigt lr aa halv nio. Vad vi ska göra får ni säkert bildbevis på så småning om! ;)

Nu ska jag snart i väg och träffa Matilda vi ska besöka staden och sen vet man aldrig vad som händer!


Ha en bra dag! PUSS

Tränat lite smått.

Hejsan!   Två timmars lång träning så nu är benen trötta och vill gå och sova! Innebandy är en väldigt trevlig sport ibland måste jag säga!

Först en liten lätt uppvärmningsrunda och efter det upp och ner för trappan först 1 gång sen ett varv runt huset, sen två gånger och ett varv runt huset sen håller man på så enda upp till 12. Så man blir så där lagom mör i benen!  Totalt blir det si så där 78 gånger upp för trappan och lika många ner.. Sen var det in och spela en timma och det känns som det nästan går lite bra i mellan åt kan ju hoppas att det fortsätter så..

Nu ska jag hoppa in i duschen för lukar inte så vidare gott!  

SOV SÅ GOTT ALLA SÖTA <3

kor, äppelpaj och tåg

Det där med blogg design är inte min grej har inget tålamod så har suttit och skällt på datorn stackarn!

Albin älsk sov hos mig i natt och det är alltid mysigt, men i morse när han skulle till skolan råkade han missa tåget. Ups.. Första dagen och allt men som tur är, är han inte en ny blyg etta utan en dryg snygg tvåa så han överlevde nog! Hoppas jag! När han åkt yra jag runt och lämnade tillbaka kläder på Östanå och hälsa lite på gamlingarna sen vet jag inte riktigt vad dagen har tagit vägen.  Vet i alla fall att jag och Pontus har bakat äppelpaj med sura äpplen. Den blev god minsan och nu ska jag ta tag i mitt liv och fördriva tiden på något vettigt sett. I kväll blir det träning det behövs.


Kom även på en viktig sak vet ni vad jag gjorde igår?  Jo jag hälsade på Albins kossor och dom är stora och lite läskiga :$ Kalvarna däremot är väldigt söta och fick se en ny född sådan som fortfarande var slämmig och väldigt söt, men när vi skulle klappa den blev ko mamman arg.  Fast det va ju inte det här jag skulle skriva utan att jag fick tre kossor att gå in alldeles, alldeles själv! och det räcker inte med att säga gå in nu lille kossan lite snällt för det testade jag och då stog den bara där och glodde. Så försökte putta på koen, men hon stog fortfarande bara och kolla på mig som om jag vore dum i huvudet..  Hade en ko kunnat skratta hade den nog gjort det åt stackars livrädda mej. Men som tur är kan dom inte skratta och tillslut gick faktiskt korna in!   Tihi

PUSSIS

Båten flyter.

Si så där nu ligger båten i sjön..  Det gick bra tack vare hjälp från Monicas vän en snäll brandman! :)  Båten bor i hätte för den som bryr sig och nu ska jag ut i solen en sväng. Sen blir det upp till Bredstorp för att kolla på brüder när han spelar fotboll.

KRAM

Fredag, fredag, fredag! :)

Godkväll!

Idag var det min sista dag på östanå för denna sommar ialla fall och det känns skönt! Nu blir det lite sov morgonar fram till torsdag då skolan börjar igen.
Efter jobbet träffade jag min sötnos en stund och han är underbar åh jag älskar den pojken!

Han skjutsade mig till Kvararp där Elvira bor där var det grill och mys med bra folk sånt gillar jag! (:    

















Elin var oxå med men henne är inte lätt att få på bild ska jag tala om för er!

Nu ska jag nog hoppa ner i min säng och sova för det låter skönt och drömma om godis för det är jag extremt jätte sugen på typ nappar elr såna där snökulor elr kanske filidutter kära nån bäst jag somnar snabbt innan jag gör nått olämpligt typ rånar coop! :o  

Tack flickor och Alexander! :)


PUSS OCH KRAM OCH SOV SÅ GOTT

Karamellsås

Julia är på besök märks det?


Hon är ungefär som Sabinas hund ger man inte hunden uppmärksamhet tuggar den sönder bordet ger man inte Julia uppmärksamhet kan datorn se ut så här..


Ich bin vänsterhänt..

Hejsan idag är det torsdag och näst sista dagen på Östanå sen blir det lite sov morgon hoppas jag!


I dag fyller min farfar år! Så vi ska dit senare och fira honom, men jag och Pontus var där en sväng förut och provsmakade godiset.  Det var gott så det blev inget över till Mjölbyborna som kommer sen. Tyvärr..

Idag är det även vänsterhäntas dag så grattis till oss! :) Jag och Julia ska fira det när hon slutat ;)
Om du undrar hur man vet att man är vänsterhänt. Så är det så att man skriver med handen där tummen sitter mot mitten tänkte jag nyss ut, men det var nog lite fel. Men tummen sitter åt höger var nog vad jag menar.

Visste ni att:
 *höger tummen är längre för att den vill tillhöra vänsterhanden
* att vänsterhänta är smartare iallafall om man tittar på mig (stämmer dock inte om man kollar på Julia)
* att förr i tiden fick man inte vara vänsterhänt
* Idag är det 750 år sedan vänsterhanden föddes.

Grattis alla vänsterhänta idag är det våran dag. Det skakar vi högerhand på! :)

<3

Hoppsan sa.

Har lyckats förstöra min stackars blogg men ska fixa det någon dag så småning om!


PUSS

12/8 - 09

åh H&M paketet har kommit lite som julafton lixom! (:   Fast ja hade inte beställt så mycket och allt kom inte. Men en mysig polotröja med stor hals är nu min och kommer bli min käraste vän i vinter! Två par stumpbyxor, ett halsband och en brun kofta  kom oxå hem för att flytta in i min gaderob.
 
I går kväll kollade jag och Albin på wallander som jag skrev i går, men tyckte inte den var så bra. Wallander filmer ska vara super bra så blev nästan lite besviken!   Fast visst den var inte dålig bara äcklig på ett typ jobbigt sett om någon förstår?   och så förstog jag inte va dom fick början i från..   äsch hoppas nästa film, tjuven är bättre!  

Ute ösregnar det för den som inte märkt det och inne hos mig sitter jag i myskläder så det gör kanske inte så mycket men skulle inte skada med solsken! 

<3







Hund elr toffel?

Jag funderade lite på det där med att jag skulle ha en hund och kom fram till att det kankse blir så..
För jag har alltid sakt att jag vill ha en kinesisk nakenhund inte för att jag är allergisk utan för att dom är
coola och söta! ;) (jag är seriös den som säger att dom är fula blir jag ledsen på!) men Albin säger att om jag köper en sån lär jag aldrig mer få en pojkvän. Så får nog fortsätta fundera vad är viktigast i livet en toffel elr en hund?
 



På tal om annat så har Julia har varit på besök en sväng hon är trevlig min vän!  Vi gjorde nog inte så mycket vettigt men det behöver man inte alltid hoppas jag. För annars är jag ganska misslyckad!  Snart kommer Albinälsk på besök vi ska kolla på Wallander Kuriren och äta godis som jag glömde köpa så det blev visst inget godis.
PUSS OCH KRAM!

Hej Albin vill du bli min hund?

Test: Villken kille passar dig?



eh det här är väl inte sant? :o kan ju undra varför jag har en negativ inställning till facebook! 
Julia säger dock att det är klockrent men så är det väl inte?


Ich bin müde..

Jag är trött och skulle jag lägga mig i sängen nu skulle jag somna på direkten men när det väl blivit dax att sova då kan jag inte sova. Det är eh synd om mej?    I natt kollade jag på klockan sista gången klockan 00.28. Fifan och sen upp vid sex, men så länge jag gör något så funkar det.   I dag kom en ny prat glad tant så nu har jag underhållning dom tre sista dagarna hoppas jag! 

Nu ska jag iväg och klippa mig! (;      Godnatt..


jag börjar bli rädd!

Min familj jag hör redan nu hur det här kommer sluta!

Innan pappa skulle köpa båten hade någon sakt till honom kolla så motorn kyler ordentligt pappa:
"jaha hur ser man det då?"  det sprutar ut vatten oftast på sidan.

När pappa kollade på båten:
Pappa( tittar): Kyler den inte?
Gubben: Det är klart som fan att den kyler!
och pekar där bak på motorn..   
Pappa: jaha trodde det satt på sidan på den här modellen! 

Sen sa gubben nu kan du få provköra.. Men håll åt styrbord för det är väldigt stenigt här!
pappa som inte vet vad styrbord är säger nä kör du jag tror jag sitter här och lyssnar på motorn lite.

haha, har jag dålig humor lr låter det här som början till en ny komedi? :s






Veckan börjar lovande..

Usch villken dag!   Skulle sova länge i natt för att vara pigg och utvilad efter en helg med förlite sömn men så blev det inte med den saken. För var inget bra på att sova i natt. Stackars gamlingar.. Lyckades med det mesta idag och det är väl osportsligt att skylla på att jag var trött men iallafall!   Skulle mata en gubbe som inte kan prata och när jag skulle ställa tallriken på bordet så lyckades jag missa bordet och tallriken hamnade på gubbens fötter!  Han hoppade en halv meter upp i luften och skrek rakt ut. Jag ramlade halvt av stolen av skräck! Om någon anna lyckats med det hade jag skrattat, men nu var det allt annat än kul. Tappade även en burk med ägg i golvet.. med mera det räcker ni förstår att det inte var min dag?

Ikväll blir det träning och då kommer jag lyckats bryta benet lr nått men det kan bli spännande! 

I helgen var det Tranåsfestivalen med bra folk! :) Bilder kommer så småning om när Julia skänkt bilderna till mej.     och i Lördags fyllde sötnosen själv år! Ni vet han Albin, min bara min Albin. Han är kärlek!  

Förövrigt har min familj (- mej) köpt en båt. Dom är roliga dom. Jag och farmor kallar det impuls köp va dom kallar det vet jag inte.      

PUSS OCH KRAM





Kärlek är när man måste ha puss pauser när man är ute och går.



 

Skolan börjar snart! ;o

Kära nån skolan börjar snart.  Plugg ser jag inte fram emot. Fast saknar folket!


Det ser ju inte så farligt ut?   och det hela inleds med kanothajk! Jag överlever nog ett år till!



Hallonsaft och plommon jucie.

Hej i morse fick jag panik på mitt kära jobb. En gubbe som ser ut som Harry Potter satt och tjata om att jag skulle kasta ut hans brödkanter genom fönstret mitt i allt var nästan nära att jag hoppade efter!  men livet kan inte alltid vara på topp för då glömmer man ju bort att komma ihåg att livet faktiskt är bra!       
  

Jag beställde nyss sköldpadde vitaminer för 348 kr, mina barn runierar mej! :o Och inte nog med det så lägger jag ner hela min själ på att torka maskrosblad. På dagarna steks dom ute i solen och på nätterna till mammas glädje i vardagsrummet. ;)     

Om ni vill veta vad jag gör för tillfället så sitter jag här i min ensamhet och filosofierar och väntar på att Albinälskhjärtegull ska komma på besök. Vi ska tydligen ut och springa, men ska nog försöka lura i honom att jag har svininfluensan lr nått annat som låter trovärdigt. När jag tänker efter har jag nog lite ont i halsen ;)     tss   :P  Har ni tänkt på en sak som jag kom på precis. Det är tisdag och jag städar inte! Åh ni fattar inte vad underbart det är och nu har jag även klarat av veckans värsta dag. Så nu ska jag lee resten av veckan!  PUSS OCH KRAM

Lång uppdatering jag hoppas ni orkar läsa! ;)

hejsan! 

Kan börja med att säga att jag har haft en bra helg! (:  

I fredags åkte jag, Linus, Jerry och Albin ut till Albins farfar och fiskade kräftor och fisk. Jag var bäst på att fånga fisk och ja det där va jag tvungen att skriva för jag var faktiskt bäst. Fiske proffsen lr fiske nötterna Jerry och Linus fick ingen fisk medans jag fick tre och Albin två och eftersom vi var i lag så var vi ju lixom oslagbara! ;)   Höll på att glömma att berätta att min väska höll på att brinna upp på vägen till Trehörna den låg emot Linus avgasrör så mitt fina ullareds regnställ och väskan smälte. Någon som har lust att ta med mig till Ullared så jag kan köpa ett nytt?! 

Vi åt tårta och korv och sånt hos Albins söta farfar som är väldigt bra på att prata och berätta samma sak flera gånger man han är trevlig och snäll!  Vi sov i hans garage och på natten var det jätte kallt..

P: Albin jag fryser..
A: jaha..
sen vänder han sig om bort från mig och sover vidare!  Så där fick jag ligga och frysa ihjäl en hel natt tack vare min underbara pojk, fast så farligt kanske det inte va och han är faktiskt ganska söter!

På morgonen när alla vaknat och ätit gröt så gick vi och hämtade burarna och vi fick 206 st kräftor och det va ju bra!
Nu orkar jag inte skriva mer om kräft fiskandet så talar genom lite bilder, men trevligt och mys var det iallafall :)






Dom där två är inte tvillingar det är bara så ett fiskeproffs host nöt klär sig ;)






Först fastna dom i en stock på botten och när dom försökte komma loss fastna dom i en björk.


I lördags när vi kommit hem skulle jag och Albin åka och bada med Schulia men vi kom bara till Linderås för där fanns Filip, Linus, Jerry och Anders så vi spelade minigolf med dom och i min grupp var Julia, Albin, Filip och mich. Och jag kom tvåa och ja ni läste rätt jag kom TVÅA! tihi  På kvällen grillade vi och spelade skipbo. Sen körde min toffel (som Julia uttrycker det hela) medan jag mer kallar honom min underbara pojk hem mig till Tranås! :)   Sen spenderades hela Söndagen med pojken min och i går var det 21 månader så länge har världens bästa varit en del av mitt liv det känns faktiskt väldigt bra! :) 


Nu till det sista jag har att skriva jag bytte avdelning idag och det känndes inte så bra som på förra avdelningen saknar min favorit tant  men det bli säkert bra?        Förövrigt har jag varit ute och plockat svamp med farmor och mamma i eftermiddags och jag körde bilen och det gick bra förutom att jag körde rakt över en hög trotarkant! (Alla överlevde förutom mina öron då mamma härjade i en kvart)   När jag kom hem var klockan för mycket för att jag skulle hinna till träningen så sätter mig med lite dåligt samvete och läser expressen och vad står det inte i mitt horoskop jo att jag ska träna mer.. Så var ju helt enkelt tvungen att ge mig ut och springa..  

men nu är sagan slut så nu får alla barn krypa ner i sina sängar och drömma så sött! puss på näsan! :)