27/5-10

Jag sitter här och har jätte ont i halsen kan knappast svälja. Det kom precis när jag skulle ut och springa typiskt.. Det är faktiskt sant!  Jag har varit ute och övningskört en svänga och det gick galant det där med fickparkera är nemas problemas minsan!

Imorgon är det sista dagen på förskolan och på ett sett känns det skönt, men kommer sakna dagis en smula faktiskt!  När jag började kände jag att näe här är verkligen inte min grej, men nu tänker jag omen jag gillar nog det här en smula när man tänker efter är barnen ganska söta, mysiga och roliga iallafall!

Idag övningskörde jag även på trafikskolan och det gick inte lika galant kändes som det gick helt åt skogen kanske på grund av att jag körde på lansväg vad vet jag.  (Jag försökte var rolig så nu hoppas ja ni skrattar snällt.)

Imorgon ska barnen ut och springa runt en lekpark. Dagens ungdommar är lata för på min tid då sprang vi igenom en lång, lång park och fick stanna och dricka blåbärs soppa på vägen nu får barnen nöja sig med vatten. Det var bättre förr.


Nu ska träna lite inför beach 2010. Hade bra! :) PUSSAR <3


Måndag är första dagen på veckan.

Tjoho!


Satt och spanade runt lite på Nelly och blev helt kär i den här! Att det var fri frakt på Nelly gjorde ju inte klänningen mindre frestande så råkade klicka hem klänningen och en jätte söt strandväska. (Albin sa till mig härom dagen: Paulina man kan inte ha allt. Och nä det kan man faktiskt inte med en del saker är faktiskt ett måste att införskaffa! (; )
Price Emely 4 Dress SEK 143, Rut m.fl. - NELLY.COM
Har skrivit lite på min apu rapport och nu ska jag ut och springa en sväng. Jag vet att ni tycker att jag är fruktansvärt duktigt! ;D

Jag börjar nästan tycka det är sorgligt att det bara är fyra dagar kvar på praktiken insåg jag nyss. Jag trivs ju med de söta små liven. Nu när man har blivit van vid tempot och ruschen och livet och gapet är det faktiskt roligt att vistas på dagis.  Det där med att måndag är första dagen på veckan har de små inte riktigt förstått på förskolan. En liten kille skulle äta pannkakor till fredagsmyset ikväll. Tänk att leva i en bubbla och vara helt ovetandes om vad det är för dag inget stress där inte.

Medan jag skrev det här börja det ösregna. Det är ju förjävligt.

PUSSAR TILL ALLA FINA!


Helgen som varit

Jag har haft en super bra helg med fina vänner och en underbar pojk! :)

I fredags hade Sanna hittat på något lurt elr okej hon tog med mig till Babar där det va after work och tacobuffé. Vi satt ute och åt och hade det allmänt jätte trevligt. Sedan begav vi oss till Aneby med Sanna som chaufför. När vi kom till aneby blev vi helt förvirrade och hittade inte rätt.

Vi stannar och Sanna ska fråga en farbror som är ute på promenad med sin lille hund. Först vevar hon ner rutan där bak istället för fram.

Sen när hon väl fått ner rätt ruta frågor hon.
- Sanna: Vet du vart den här granstigen ligger? (Förlåt Elin har glömt vilken gata du bor på)

- Hm (gubben funderar)

- Sanna: Alltså det är en stig. Eller jag menar en väg med hus.

Det hade han absoulut inte förstått från början så var tur att Sanna förklarade det.

Farbrorn kunde tillslut iallafall förklara vart Elin bodde så vi kom fram. Sedan på kvällen blev det utgång i Aneby på parken där.  Det var inte så mycket folk, men jag tyckte det var trevligt iallafall.

Sedan åkte jag och Sanna hem med hög musik för att inte somna!

Igår rensade jag en massa ogräs och hjälpte mamma att göra trädgården fin. Sedan tog jag min käre moped och åkte till gripenberg. på vägen dit råkade jag göra ett rejält misstag.. Jag råkade bli lite arg och pekafinger åt en bil med massa ligister i.  Det var så här. Jag åkte fram på min lilla moped och såg i ögonvrån att en bil körde efter mig. Tänkte inte överdrivet mycket på det (mer än jag undra va det va för långsamt körande människa som inte körde om) Men helt plötsligt kör bilen om och skriker så jag nästan hamnar i diket blev helt livrädd. Blir väldigt förbannad och gör mitt lilla misstag. När jag gjort det inser jag vad jag gjort j. Flintskalliga tjocka människor som ser helt livsfarliga ut. Börjar få lite smått panik och det blir inte bättre när bilen stannar en bit framför mig och en av tjockisarna går ur bilen och skriker på mig. Jag vänder min moped och flyr eh så fort det går. Det är inte så fort, men kommer iallafall fram till befolkning i säbydahl pjuh räddad. 

Jag kom till Gripenberg efter en stund när jag återhämtat mig. Väl där var jag, Albin och Arvid på picknick på berget i gripenberg, jätte mysigt. Sedan byggade vi ett kubb som vi hade och roade oss med. Vi åt även grillat och såg en bra film.





17/5-10

Tjoho!

När jag kom till dagis känndes det som jag inte varit där på en hel evighet. Dock var det bara runt tre dagar sedan. Eller okej det var länge sen för fredags räknas inte för då var det två barn på hela dagiset. Det är lite skillnad mot runt 60 som det annars är.

Nu ska jag ut och springa en sväng och sedan träna lite med min pilatesboll som jag fick i födelsedagspresent. Måste tänka lite på beach 2010.



PUSSS <3 





En liten uppdatering

Hejsan!

Lite dålig uppdatering här på sistone kanske.  Vardagarna spenderar jag fortfarande på dagis. I fredags fyllde jag 18 år. Så då va hela släkten på besök och Albin! ;) Jag fick massor av fina presenter och blommor och det tackar jag för! :) Så hade en väldans bra födelsedag och nu är jag visst myndig och allt käre nån.


Igår möös jag med Albin, vi solade och åt glass tror jag minsan och på eftermiddagen var jag och tittade på balen och på kvällen var jag och några trevliga tjejer och åt god mat hos Matilda Glaad. 

Idag har jag varit hemma hos Albin och ätit mat och hjälpt Albin att studera lite fick även en bukett blommor och en vas av Albins mamma så fint så! :) Så nu har jag en vas så snart kan jag flytta hemifrån! ;o


Nu ska jag ut och gå en sväng med min far och mor innan jag somnar här framför datorn.

Förövrigt är en resa bokad till ett varmare land, känns helt underbart bra! Paulina är GLAD :D


Min kusin är lite små vig vänd på huvudet och beskåda själva!



6/5-10

Jag sitter här och filosofierar lite granna och lyssnar på musik.

På dagis idag gick vi till skogs och det tyckte barnen var roligt minsan. Sedan vet jag inte va vi gjorde förutom att jag var ute typ hela dagen och frös.  Efter "jobbet" kom Julia hit en sväng och känns som det går en evighet mellan gångerna vi ses. Det borde det verkligen bli ändring på.

Vet ni vad jag gjorde nyss jo jag var ute och sprang minsan! Det var inte igår så det var tufft fi fan. Skulle springa fem kilometer, eller en halv mil låter längre så en halv mil skulle jag springa.

Mina funderingar under min lilla spring tur:
-
Har ormarna vaknat än? springer och kollar hela tiden på marken. Va fan gör jag om det kommer en orm? HOPPAR PÅ DEN!
- Sen kom nästa problem jag sprang in i en hage. Tänk om det kommer ett livsfarligt djur? Funderade en stund på vad jag skulle göra då, men insåg sedan att jag inte skulle se djuret eftersom jag hade fullt upp att leta efter ormar och eftersom jag sprang så snabbt så var det ju lugnt! ;)
- Helt plötsligt har jag sprungit en kilometer och tänker glatt det här går ju helt sjukt bra. Kan springa hur långt som helst. Tar dock ner mig själv på jorden ganska snabbt när jag inser att jag sprungit 1/5.
- En evighet senare. Ser jag en skylt långt fram där det står hur långt jag sprungit. Står det två kilometer på den lägger jag mig här och väntar tills någon hittar mig tänker jag halvt död med håll och ben tunga som bly. (Som tur va stod det tre kilometer på skylten)

Resten av spring turen gick bra förutom att jag nästan blev medvetslös i de sista uppförsbackarna och de två som jag sprang om blev nog livrädda så som jag flåsa. Imorgon kan vi säga välkommen till min träningsverk. Ska bli roligt att springa upp för BF trapporna tillsammans med den imorgon bitti för att göra nationellt prov. Jag hoppas alla håller tummar och tår och vad ni nu kan hålla för att jag lyckas bli godkänd!

PUSSSS


Tisdag eftermiddag.

Vem är det som bett om det här pissregnet inte jag iallafall?  Himlen öppnade sig när jag gick ur bilen på körskolan så min bok som man har där blir aldrig sig lik igen.

Nu sitter jag här och fryser det gör jag för jämnan nu för tiden. Jag funderade även på varför jag knappt kan vrida på huvudet åt ena hållet.. Vet ni vad jag kom på? Jo jag har haft körlektion idag och övat på att backa runt gathörn.  (haha, ja det är synd om mig.)  Otränad nacke eller vadå? Eller är det väldigt oergonomiskt att köra bil?

På förskolan idag:
Jag och tre barn pratade om vart vi bodde idag.
Flickan: Jag bor bredvid grannen!
Jag: Jaha vem är grannen?
Flickan: Min granne såklart!

Jaha ja ja förstår precis vart du bor flicka lilla! ;)

PUSSS




3/5-10

Har varit ute och gått en lång promenad i min ensamhet. Idag har jag övningskört och startade i backe och efter så där 30 minuter fattade jag grejen och då var det inte så svårt längre. Nu är det bara att försöka att samla hjärncellerna igen för imorgon ska jag backa runt gathörn och jag suger verkligen på att backa så det kan gå hur som helst! ;) 

Nu ska jag krypa ner i min säng och sova för ska upp tidigt i morgon. 

PUSS<3



Jag ser mig i spegeln. Det är en dålig dag. Är det henne jag känner? Är det hon som är jag?

en bra helg helt enkelt.

Hejsan!

Jag har haft en super bra helg minsan!:)

I fredags var jag hos Lovisa med lite trevliga människor vi åt pizza det var väldigt trevligt, men jag och Albin åkte hem ganska tidigt för vi skulle börja våran färd mot Ullared klockan halv sex dagen efter.

På Ullared slösade vi pengar, men som tur är får man en massa för pengarna så det gjorde inte så mycket. På kvällen var jag och Albin barnvakt åt Agnes och Hugo och sov på soffan! ;) Var lite smått utmattade efter att ha gått runt på Ullared en hel dag.


Min pojkvän är snygg! DOck är det farligt att pröva kläder på Gekås särskilt om killen i omklädningsrummet bredvid stinker fotsvätt.


Idag har jag varit och tittat på fotboll i Sommen. Det var Linus och Albin som var tränare för små killar + två tjejer som försökte spela fotboll. Första kvarten var dom riktigt bra, men sen hände det något för det började gå ut för. Spelarna var dock glada för det fanns ju en kiosk.


Efter matchen satt jag och Albin i solen och hade det allmänt underbart! Men senare fick vi bråttom för Albin skulle spela fotboll så jag, Albin och mopeden begav oss till gripenberg. Jag åkte till Julia och fikade och pratade.
Sedan tittade vi på fotbollen och frös halvt ihjäl.


Idag har jag även varit tillsammans med min fina pojk i TVÅ & ETT halvt år.

Det vi har är något fantastiskt.

Varje gång jag får hålla hans hand..
Varje gång hans läppar möter mina..
Varje gång jag får somna tills hans andetag..
Varje gång jag får vakna bredvid honom.
Varje gång jag får se honom le..
Varje gång hans blick möter min..


Så vet jag att det här är mer än rätt. Att han är den rätta för mig. Jag älskar min Albin.

pusss