vårstädning!

Hejsan!

Nu har jag överlevt en hel vecka på dagis. Idag har vi soppat gården, tvättat cyklar och grillat korv. Vi klarade hel korvgrillning och hade precis ätit klart när det börja regna snacka om timeing.

Var nyss en sväng på ica med mamma och handlade. Nu ska jag bege mig ner till Lovisa och umås med bra folk och i morgon åker jag till Ullared! :)

Ha en trevlig valborgsmässoafton!

Förövirgt är jag väldigt  trött och förvirrad idag. Sms har hamnat lite var stans, men inte där de skulle. Sen skulle jag tvätta bort nagelacket, men när jag kommer till köket är nagellacket kvar och sminket borta. haha

PUSS ALLA SÖTA <3

Nationellt prov och tusentals barn.

Hejsan!

Jo då engelskan gick nog hyffsat. Tackar som frågar!

Efter nationella satt jag och pratade med mina veliga klasskamrater och försökte komma på något trevligt att göra i morgon. Vi kom fram till att.. Precis vi kom inte fram till något alls. 

Några vill åka till donken i mjölby för vad ska man annars ha körkort till? Andra vill till Sommen, en tredje vill grilla hemma hos Matilda och sen finns det dem som bara gillar att klaga på allt som sägs utan komma på något bättre själv.  Sånt är läget.

Efter våra diskussioner fick jag skjuts av Elin tillbaka till dagis och de kära små barnen. Idag var det helt full rulle med massor av barn så mitt huvud höll på att sprängas ibland, men överlevde även denna dag! 

Förut prövade vi även marabou med polkagris i och den smakade utsökt testa vettja! :)

Nu ska jag äta maaat för svääälter sen ska jag kanske iväg på något och träna med min kära moster eller träna intensivgympa har inte bestämt mig än.    

PUSSS <3

Slänga sopor är mitt största nöje

Ännu en dag på dagis avklarad. Sprang dit i morse för ville inte ha vatten i ansikte som jag tänkte att jag skulle få om jag cykla. (Fick vatten i ansiktet iallafall) Kom fram på nio minuter, det ni. Idag har vi varit och slängt och sorterat soppor och att skrika i tunneln är jätte kul ska ni veta. Ni som inte testat borde genast springa dit och göra det. Jag börjar nog komma in i dagis andan eller börjar rättare sakt bli ett barn själv.

Nu ska jag plugga lite engelska igen och sen ska jag äta mat och hoppas att min fina pojk kommer hit för saknar honom.
Sedan vill jag också testa den nya chokladen med polkagris i.. Kanske blir tvungen att gå en promenad till en fin mataffär och inhandla en marbou. (Ja så jobbar jag inför beach 2010!)

PUSSS


underskatta inte det lilla, det kan vara fröet till något stort.

Jag skoja när jag sa att jag fått sommarlov

Nu har jag försökt plugga engelska. Jag slängde ner skiten på golvet och börja halvt lipa när jag läste sista sidan va i fasiken? Formell engelska? Jag kan inte ens prata och skriva fint på svenska hur sjutton ska jag fixa det på engelska har någon tänkt? Jag ger upp det får gå som det går.

Nu försöker jag skriva inlärningsmål för APU:n som vi ska gå igenom i morgon. 
Mina inlärningsmål:

- Jag vill bli Sveriges bästa blöjbytare.
 - Jag vill bli proffs på att leka med klossar och lego
 - Bli bra på att laga och äta låtsas mat.


Sen ska jag bara skriva klart mitt CV och skicka till svenska läraren sen så lär jag ha svimmat av utmattning så behöver inte tänka ut något att göra då.

GODNATT.

Att halka runt på en väg och krocka med en vägg.

Hejsan!

Vi överlevde halkan även om det var precis att Sannas nerver klarade pressen. Först fick vi se någon film och en trevlig man pratade lite om risker och vad vi skulle göra. Sedan fick vi gå ut och köra och först körde en kille som va lite smått vild så jag och Sanna satt och hade panik i baksätet. Vi klarade oss utan att halka runt eller av vägen eller nått annat dumt. Så vi gick in och lyssnade lite till. Sedna kommer det som Sanna fick men för livet av det var när vi fick krocka med väggen och snurra upp och ner i bilen. Mitt tips är krocka aldrig vi körde in i väggen i 7km/h och det kändes som jag krossa varenda revben så akta väggar! Killarna som vi körde med trodde nog vi var dumma i huvudet, men sånna smällar får man ta. 


Farmor tyckte det var intressant och att mannen som pratade var väldigt pedagogisk. Min farmor är bra hon! Efter halkbanan begav jag mig till dagis och spenderade eftermiddagen där.

Nu sitter jag här och är jätte trött och tröst äter kakor för jag är allmänt sur. Dock har jag inte kommit på vad jag är sur över förutom att jag inte får några körtider som passar mig. Detta skulle kunna bli ett jätte negativt och tjurit slut, men det verkar onödigt så nu säger vi tack och hej.  PUSS




När de invanda mönstren bryts, kan helt nya världar uppstå.

Som i en annan värld.

Hej! Vet ni vad jag har överlevt måndagen och när jag vandrade hem från dagiset så insåg jag käre nån jag har inte huvudvärk. (Ja hoppas ni lade märke till att jag skrev gick tack för ni tycker jag är hurtig!)
Dagen har varit hyffsad när man lärt sig alla barns namn och vant sig vid tempot så blir det nog bra. Dock frågade en i personalen om jag kom från åttan och var praktikant så hon gjorde mig på hyffsat dåligt humör, men annars har jag inget att klaga på.

Måste även tillägga att barnen kallar mig fröken! Sedan är det även väldigt monotomt arbete att arbeta på ett dagis när man ska putta på en massa gungor har säkert träningsverk i morgon.

Efter dagis tog jag cykeln och cyklade till Agnes och Hugo. Vi skulle cykla till kråset och ha picknick, men det blev en för kort cykel tur så vi cyklade till hembygdsparken och mös på ett berg. Har ni inte varit där borde ni bege er dit vitsippor och blåsippor över allt och allmänt jätte fint.  

Åkte rutchkanan gjorde vi också och gungade behöver jag förklara att jag var livrädd?

Anna skickade nyss en riktigt snygg bild på mig.

Skrek på Agnes att hon skulle sluta ta fart, men hon bara skratta och Anna satt på gungan bredvid och skrek minst lika högt som mig kan jag tillägga.





Nu ska jag ut och gå med min kära mamma! :) 
Ha en bra kväll! :)

Hörs vi inte mer efter det här beror det på att jag och Sanna har halkbana imorgon och det vet man aldrig hur det går..

PUSSPUSS



25/4 - 10

Sitter här och lyssnar på Lars Winnerbäck och funderar på att gå och lägga mig. Måste vara pigg så jag inte får världens chock bland alla små barn i morgon. Ja för den som har missat det ska jag ha min APU på junkaremålensförskola med barn i åldern 1-3 år. Har ingen åsikt om hur det kommer bli än tar den imorgon! haha.

Har njutit för det här har varit den första pluggfria helgen på väldigt väldigt länge.  Den har spenderats med lite allt möljigt smått och gott.  I går firade släkten Bratt farmor som fyller år i morgon! :) Sen vandrade jag och mamma på stan en sväng och jag köpte en super söt klänning på black and white för mitt tillgodakvitto som jag hade där.  Har även kollat på bror min när han spelade fotboll och dom var bra och vann med 7-1.  

Kvällen spenderades hemma hos Albin med några trevliga filurer! :)

Idag har jag lekt barnmorska åt en fisk. Som födde barn jag satt och kollade in i akvariumet och helt plötsligt kommer en pytte liten fisk simmande. Tyvärr blev den uppäten av den feta glupska guldfisken. Så dom var jag tvungen att fånga och lägga i en burk. Sedan byggde jag upp ett litet BB i en stor glasskål! ;) En av fiskbäbisarna tappade jag dock en sten på så den dog. Hoppsan. 

Sedan har jag och Albin tvättat akvariumet Linus hade stränga regler för hur man ska göra.. Albin tvättade bort algerna med svinto (Det var emot Linus regler) men ingen fisk dog! ;)

Solen har varit framme och lyst upp hela helgen och så har jag fått grilla två gånger så jag är nöjd! :)

Förövrigt ska jag tacka Amanda och Sanna för en jätte mysig fredagkväll ute i skogen god mat och trevligt sällskap det kan nästan inte bli bättre! :) 

Nu ska jag krypa ner i min säng och sova så jag är pigg i morgon!
PUSSAR


12/4-10

Hej sitter här och intalar mig att jag är gryym på att köra bil. Tänkte att jag ska fixa det här med tankekraft om jag sitter här och tänker så kanske det kommer hit ett körkort snart typ?   Hoppas hoppas! För annars måste jag ha min första körlektion i morgon och det verkar fruktansvärt läskigt.


Övningskörde en sväng med Pappa och besökte Seglavik för att se på några båtplatser där våran båt ska flytta in, men tyvärr hade en jätte läskig hund sin båt där också. Den gillade pappa, men när den kom till mig och jag titta på den börja den skälla och bet i min jacka. Behöver jag säga att jag var livrädd? Det var lixom inget hej vad roligt att se dig ska vi leka? Utan mer jag tycker absolut inte om dig STICK. 

Nu ska jag snart i väg och träna lite tantgympa. Utan att ha pluggat någonting. Råkade gå ut och gå med mina sköldpaddor i stället. Förövrigt var det trevligt att träffa mina kära vänner i min klass idag igen! :) 

Hade bra!
PUSSIS


4/4 -10

Hejsan.

Nu ligger jag i en säng och är allmänt  trött. Mamma, pappa och ja var ute på en promenad nyss ute i fjälluften, men det stank mest kobajs.

Ja och pappa slog vad om vad det var för färg på ett hotell sådant sysslar vi med. När pappa hade fel var han tvungen att gå in på hotellet och fråga om de hade målat om det på senaste tiden.

Nu ska jag kolla på lite film hade bra! :)

PUSSPUSS

3/4-10

Hej vilken otroligt vacker dag! :)

Vaknade hemma hos Albin av att solen lös in i hans rum underbart!
När vi ätit frukost fick vi leta efter ägg som Albins mamma hade gömt ute i trädgården. Jag och Arvid var grymma på att leta ägg! ;) Efter letandet sattes studsmattan upp och vi hade en allmänt jätte mys förmiddag i solen.  Sedan tog jag min käre moped och åkte till stan för att äta påskmat hos farmor och farfar. Farmor hade legat i för det fanns hur mycket gott som helst att välja på och sen tårta på det..  Julia kommer om en halvtimma och då ska vi rulla ut på en promenad i solskenet. Eller okej jag rullar Julia vet jag inte hur hon har tänkt sig ta sig fram för det sista jag hörde från henne var att hon brutit benet, men det blir nog bra! ;)

Imorgon åker jag till Norge. Sakna mig inte allt för mycket medan jag är borta!

PUSSS

2/4-10

Godmorgon! :)

Igår blev det en trevlig kväll med fina vänner!  Först besökte vi Matildas pappa. Förlåt Urban för att jag bidrog till att du fick en eller två öl färre i ditt kylskåp. Förhoppningsvis märker han inte det för vill helst vara välkommen hem till Matilda någon mer gång. Istället för satt i fängelse på grund av stöld.  Sedan bar det vidare till Matildas brors lägenhet.

Julia skjutsade mig med moppen så vi kom dit före alla andra. Vi gick lite husesyn i hans lilla tvåa. När vi öppnade dörren till toan håll vi på att spy.

Julia: Ett djur måste ha dött här då luktar det så här.
(Jag tittar in, men ser inget djur)

Sedan kommer Matilda och Lovisa och det första jag säger är:
- Någon måste ha dött här!!

Sedan förklarar Matilda att det blir så om man inte är hemma på två månader och ingen spolar i toalett och sånt så när ni är bortresta anställ en toalettspolare.

Efter en stund broderns lägenhet så kom lite fler trevliga filur och sedan begav vi oss till Parkhallen och hälsade på Scott och hade det allmänt kul! :)

Efter parkhallen stängt fick jag något läskigt sug efter pommesfrites hade jag inte fått det i det läget hade jag typ inte överlevt.

Efter att jag stillat mitt begär bar det av hem.

Idag vaknade jag med att det kändes som jag svalt glas, ont i kroppen och frysen. Jag håller nog på att bli sjuk, men ska kurera mig på något sätt lite snabbt för ska umgås med min fina pojkvän idag. Idag är det även 2 år och 5 månader för den som ville veta.  

PUSSPUSS


1 april

Hejsan!

Sitter hemma hos Matildut Glaad. Vi ska ha en super bra kväll med lite fest för hoppningsvis.
Nu är även en väldigt jobbig vecka avklarad!
Nu kommer snart påskkärringar så bäst man slutar skriva här.


PUSSS
Ha en bra kväll och akta så ni inte blir lurade.