Lite smått uppdatering.

Kände att det var dags för en uppdatering. Det blir visst inte så ofta längre förlåt! (a)

I fredags var jag i Ullared med mamma, Anna, Ullis och Julia mycket trevligt och mycket trångt! På vägen hem blev man mosad och det var som att sitta i en bastu i två och en halv timma, men det var det värt. (Vi i baksätet hade påsar i knät nästan upp till taket. Den enda som inte stördes av det var Ullis som drog ner mössan och somnade!) Jag köpte lite smått o gott, men handlade inte för mycket iallafall och det är bra för det är lätt hänt.   





Albin sov hos mig sen när vi kom hem och det är alltid mysigt!  Igår bakade jag, mamma och Pontus lussekatter dom blev alldeles underbart goda! 









Sen hade vi fika med glögg peppar kakor och lussekatter. Julen är mysig, men tur att den bara är jul en gång om året för annars vet jag någon som skulle rulla fram..


Som tur är har jag Julia och hon och jag åt nyttiga frukter och dippade morötter. Vi kollade även på robinsson och film fast jag sov nog mest under filmen inte ovanligt. Jag är helt enkelt hopplös!  Idag ska vi äta middag hos farmor och farfar sen blir det julskyltning!

Ha en trevlig första advent! :)  

PUSSAR <3


24/11-09



se dig om
det är här du står
det är en dag imorgon
det var en dag igår
det mörknar ute snart är natten här
vad du än förutspår
vem du än är


svinpest ger köbildning.

Hejsan sitter här och läser psykosocialt. Eller okej nu ljög jag så jag nästan trodde på det själv. Jag försöker plugga, men det går inte framåt.  Känns som att allt är självklart. Lixom det som är normalt är det vi tar för givet det visste jag innan jag öppnade boken och att man inte får slå barn. Förr var det okej att slå barn med käpp eller ris, men inte med piska för barn skulle inte förväxlas med djur..

Nu vet ni. Tur att saker och ting kan förändras. Fast ibland kan det vara mindre bra.

Idag har jag stått i kö i 1 timma och 40 minuter för att ta den där svininfluensan så nu ska jag inte bli sjuk för då jävlar. Har lite smått ont i armen om jag känner efter. Det bra med att stå i kö var att Jalles hade flyttat dit så man slapp svälta ihjäl service på det där stället jajjemen!

Den där sjuksköterskan: Är det här mamma och dotter?
Monica: Nä det här är moster och dotter.

När jag skulle ta sprutan trodde jag att jag skulle svimma för alla barnen grät och då tänkte jag att det skulle göra jätte ont, men som tur var så slapp jag svimma för barnen måste ha överdrivit!

 Nä jag tycker jätte synd om de där små söta liven som fick stå i kö jätte länge och säkert inte förstå varför och när de väl kommer fram får de något vasst i armen som ser livsfarligt ut. Fast när man var liten gick allt över om man fick krama sitt gosedjur, snutta lite i sin filt eller tugga lite på sin napp. Nu när man är stor får man helt enkelt vänta tills det går över av sig självt.

I morgon har jag sovmorgon jätte länge super skönt! :)  
PUSSS







21/11 -09

Hejsan! Äntligen kunde jag få en sovmorgon utan att hosta ihjäl mig eller nått annat kul.  Så nu är jag pigg! :)
Vaknade med världens smärtor i magen vid tio, men visst okej det betyder väl bara att jag är tjej.

Igår kom Julia på besök vi kollade på Idol och jag är nog lite smått kär i Kalle!  Förlåt Albin, men hans röst det är helt sjukt! ;o     


Jag ska straxt ta tag i mitt liv på riktigt försöka sminka över likansiktet och gå ut och ta en liten uppiggande promenad i solskenet.  Måste även plocka iordning i mitt pest smittade rum, det är stökigt.  För nu orkar jag inte vara sjuk längre. Somnade med feber igår kväll igen. Säg inget till Julia för då lär hon skjuta mig och det vill väl 
ingen?  


Ha en trevlig lördag! 
PUSSAR <3
 




uppfostringsmetod på hög nivå.

Pappa uppfostrar sköldpaddorna: Vad gör du din feta j*vla buffel!  

Ikväll är det bonde söker fru och oskyldigt dömd!

KRAAM


18/11 -09

Det där med svininfluensan är för jälva överskattat!  Jag har suttit på sjukhuset en timma nu i ett isoleringsrum.. Där det går att tvätta av allt med sprit efteråt jag menar hej har jag pest? Sen kom en läkare och tittade på mig och sa nä du har inte svininfluensan. Jag fick följa med in på sjukhuset och blev skicka för att bli misshandlad. Ni vet stickt i fingret. Jag försökte fly utan att lyckas. Jag är pinsamt rädd för sånt där. Visst okej jag överlevde att ta hål i naveln, men det var ju till någon nytta det är ju vacker´t.

Iallafall blev misshandlad sen fick jag sitta och vänta (igen) Sen kom vi in till läkaren och han babblade om helt oförståliga saker. Fattade inte ett skit eller lite skit. Han var till 99% säker på att jag inte hade svininfluensan utan att ha undersökt saken, han snackade om paraplymedicin tyckte det lät sjukt så det ville jag inte ha, och luftrörskatarr, nån lustig värdetabell och att jag inte fick gå till skolan den här veckan. Han visste dock inte om jag hade virus eller bakterie och då ger man inte pencelin så doktorn var nog ingen riktigt läkare utan bara allmänt senil..

Jag hatar sjukhus det är det värsta jag vet.. En tjej kom in med Ambulans till Tranås halvt död och vad gör läkaren jo kollar lite på henne och uppehåller henne så hon blir lite mer döende sen blir hon skickad till Eksjö jag säger då det.
 
Om jag ska bli sjuksköterska ska jag prata svenska med mina pacienter och piska doktorerna i röven så de skyndar på lite ibland. Jag menar dom tjänar massor av pengar i månaden inte fan ska man bara sitta och yra då?
 

PUSSS

Käre nån..

Jag har lyckats med det omöjliga sånt som man inte får lyckas med. Jag berättar om något år när jag kan se det roliga i det hela för pappa sa att jag skulle göra det. Jag tror honom inte!  Nu måste jag gå och vila det tar på krafterna det här.

PUSSAR

NEGATIVITI!

Det är så häääär synd om mig! o jag överdriver inte..  Jag missade Stockholm o nä jag skojar det är sant. Livet är inte rättvist nånstans! :(    

Igår kväll somnade jag med 39 gradersfeber som tur är var min sötnos hos mig hela kvällen så bröt inte riktigt ihop. I morse vaknade jag med sjukt ont i kroppen och lipade så fort jag försökte andas, pappa trodde typ att jag skulle dö och det var väl vad jag ville just då när jag insåg att jag inte skulle kunna åka till Stockholm! Nu mår jag dock lite bättre har fortfarnade feber och ont i huvudet men kan andas!

Albin älskning kom hit med glass förut han är sötast i hela världen! Vad har jag gjort för att förtjäna denna underbara människa? Den saken kan jag behöva fundera länge på, men bättre än bäst är han iallafall!  <3

Det enda positiva med missen av resan är att jag sparar pengar så jag kan shoppa ännu mer i Ullared. Dit ska jag om tio dagar och om jag säger att jag har jobbigt att andas får jag vad ja vill ha serverat på guldfat! ;) 

Oj vilket positivt inlägg detta blev förlåt.

16/11 -09

Jag förstår att ni tror att jag dött av matförgiftning, men sånt är inte fallet! (;  Det var inte direkt igår, men lika bra det för det betyder att jag har ett liv som jag lever för fullt!

Jag är fullt uppe i att skriva klart vad jag ska säga om sånna där upptäcktsresare som upptäckte lite saker här på våran jord för lite år sen. Det är svårt och jag kommer behöva prata i minst en timma för att någon ska fatta dock har jag bara en kvart på mig så ni hör själva det här går åt skogen.

Imorgon åker alla bra BF tvåor till Stockholm jiiippie! ;D  
På onsdag vet jag vem som är död om jag känner min klass rätt lär man få hörselskador och få sömn besvär för resten av sitt liv, men det är det värt!  Vi ska besöka en skola för ungdommar som inte kan gå på vanliga skolor i Linköping  och sen ska vi till Stockholm och träffa en dam/tant som jobbar i Klarakyrka med unga prostetuerade. Sen är det FRI tid jag chansar på att alla kommer springa runt som hysteriska förutom jag och Matilda som ska sitta på plattan och vänta i tre timmar tror ni jag blir fångad av en polis om jag skriver att vi ska köpa knark?  (Tror det är bäst att jag berättar att det inte är sant så ingen polis blir arg.)   

När vi är utmattade ska vi kolla på teater Oristiens drängar det låter inget vidare, men vi hoppas på det bästa..     

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med det vill säga plugga

PUSSAR!

peppar kakor och ris!

Hejsan! Just nu sitter jag hemma hos Julia vi har lagat mat/ lagar. Det stinker pepparkaka i köket, men i själva verket är det tandoorikyckling. Kan ju hoppas det blir gott! :)

Jag hör Julia svära i köket hon råkade inte kunna mäta upp ris utan tog en deciliter för mycket hon är bra hon! ;D
Till efterrätt blir det panacotta med blåbär och hallon :P

Dör jag inte av matförgiftning så hörs vi någon gång! Hoppas ni har en bra lördag kväll för det tänker jag ha!

PUSSAR <3

6/11- 09

Hej det är fredag! :)

Mamma berättade att en på hennes jobb, jobbat som yngre på resturanger och vet ni vad hon sa. Jo att när dom gjorde pytti panna då tog dom potatisen som blev över från tallrikarna och använde.. Det är ju det jag alltid sakt att pytti panna är skabb mat och inte bör ätas!  

Godis däremot är något underbart gott som borde ätas dagligen trots alla e-ämnen! ;)


<3


Jul är kul

Jag sitter här och har tagit det allmänt lugnt! Gjorde klart samhällen i skolan och lärde mig engelskan tills i morgon så skönt har knappast inget plugg nu. Hade en och en halv lektion idag. Den första var engelska sen väntade vi till halv ett för att ha en halvtimmas hälsopedagogik. Sen var den här dagen slut så skönt med slappa dagar ibland särskilt när man skulle gått till 20 över tre egentligen! 

Gick till stan och fikade med Julia hon var halt, men det var trevligt ändå! :) Vi fikade på winerbageriet och vi insåg att teé är väldigt dyrt 25 kr för vatten och lite torkat skit? Så vi drack varm choklad istället för det kostade bara 23 kr fast det innehåller både mjölk,socker och kako! ;o Mysigt var det iallafall! <3

Ikväll ska jag köra lite step up upp och ner och ner och upp..

PUSSSAR OCH KRAAMAR

PS. Det vita som fladdrade runt ute förut var snö. När det snöar är det nästan julafton det lärde jag mig när jag var liten.  D.S


exploderande brödrostar och talande böcker.

Jag är inte den du tror jag är.
Jag är inte den jag tror att jag är.
Jag är den jag tror att du tror att jag är.

Jag pluggar kommnuikation och det där är det mest förståndiga en lärobok sakt på länge.

Våran brödrost exploderade nyss och jag är skillad och lyckades byta en säkring så det blev ljus i vårat hus igen för min bror svor för att han inte kunde värma sin mat. Jag är lixom grym! ;)


<3


2/11- 09

I natt vaknade jag helt panikslagen och funderade på vad jag skulle göra med mitt liv. Det var tur att Albin låg bredvid mig annars hade jag väl sprungit till skogs! Folk får 40 års kris jag tror jag kommer drabbas av 18 års kris för är livrädd fast vet inte riktigt varför.. Fast å andra sidan har jag fortfarande några månader kvar att vänja mig vid tanken!  


I dag har jag varit tillsammans med den där underbara,söta, snälla och allmänt väldigt bra pojken Albin i två år. Han är kärlek för mig! Hade någon sakt till mig för så där två års sedan att jag och Albin kommer vara tillsammans fortfarande om två år hade jag skrattat åt den människan och tyckt den var allmänt störd.

Första gången jag var med Albin själv lagade vi mat och jag klarade inte ens av att fixa varm pasta. Pappa skämde ut mig helt totalt så jag var nära på att dö och jag var helt sjukt nervös så jag fick kämpa en halv evighet med att få mig den där chokladbollen det var iallafall vad det kändes som. Nu för tiden finns det massor av minnen första kramen fick jag utanför mitt hus, första gången han höll min hand var hemma hos Sabina en gång när vi kollade på nån läskig film typ The Grugde och första gången jag fick en puss var utanför Holaveden.
Tss, Jag kankse inte är så där nykär så jag får behöver vara rädd för att vara varm om handen längre eller fundera på om jag har dålig andedräckt för det vi har är något större och jag vet att han älskar mig iallafall! ;)

Jag trodde faktiskt inte man kunde känna så här för någon som jag känner för Albin, men det kan man och jag är lyckligast i världen som har honom i mitt liv.









I'm only up when you're not down
Don't wanna fly if you're still on the ground
It's like no matter what I do
Well you drive me crazy half the time
The other half I'm only trying to let you know
That what I feel is true!





*

Snart kommer världens finaste hit vi ska titta på film det är mysigt och det var jätte länge sen vi gjorde det känns det som!


I morgon är det två år! ♥



1/11-09

Hej nu är det söndag och lovet är snart slut. Jag sitter och pluggar lite smått, men är rätt seg så det går inget vidare. Gick tipspromenaden med farmor och farfar förut och det enda jag kunde var barnfrågan om vad åsnan i nallepuh heter och han heter ju Igor!      

Igår kväll var det lite klassfest och det är alltid trevligt att träffa BF! :)
Vi åt pizza och sedan sysslade vi med lite smått och gott. Sjöng sing-star och havet är djuuuuuupt!  Endel var väldigt faccinerade av Matildas tvättnedkast så de roade sig med att kasta ner saker där, någon lekte med bilar medan andra sprang och jagade stackars småbarn.  Det var en liten salig blandning över det hela.

Det blev även vinter idag så nu blir det snart 20 minus grader och tre meter snö. 

PUSSS