Lucia när det är som bäst

Sitter här och försöker hålla ögonen öppna. Känner mig lite sliten efter våran sjuka söndagnatt. Hihi Ibland är vi på BF rätt grymma. Särskilt när vi står och sjunger mössen julafton för arga grannar. (Vi trodde de var våra nya vänner) Behöver jag skriva att de inte uppskattade våran sång?  Efter det kände vi att Angelica inte skulle behöva sova på gatan i forsättningen så vi gav oss ut på äventyr klockan kvar över två och lussade för lärarna. Att vi var de tidigaste någonsin det vet vi inte riktigt hur vi ska tolka.

Lärarna älskade oss och våran sång det är något som är en självklarhet! (: 

Vid halv sex åkte jag och glaad spark hem till henne och sov en timma. I hennes säng låg tre hulliganer som luktade sprit, men dem brydde vi oss inte om. 

Sedan begav vi oss till skolan och sjöng (det lät förjävligt), fikade, tittade på Lucia och dansade runt granen. Sedan däckade nog varenda trea.

Vem vill gå i ettan nu inte fasen jag iallafall!! Nu är det bara att tagga för vi har väldigt mycket kul att se framemot. 

Men nu är det dags att hitta fokus och sätta igång med pluggandet.
PUSS <3



En lördag kväll.

Sitter här och lyssnar på Jay. Han är rätt gryym faktiskt.

Min dag idag började perfekt vaknade brevid världens finaste vi mös och sedan fick han frukost på sängen jag är rätt romantisk när ja vill faktiskt! (; höhö 

Sedan dammsög jag Annas hus och gjorde iordning jag är rätt vänlig också när jag tänker efter.  Matade kaninen och sedan vandrade jag hem. (Jag är husvakt.)

På vägen hem halka jag tre gånger och det är fruktansvärt jobbigt att inte få känna efter om man brytit benet utan snabbt måste upp för att se så att ingen sett en.

Resten av dagen har spenderats med att bakat lussebullar och myst.  Samlat krafter till att börja skolan igen helt enkelt. Eller så jag orkar lussa imorgon kanske! (;

Nu ska jag nog krypa ner i min säng och titta på tv, ska bara lyssna på vinnarlåten en gång till.

PUSS<3

Lite bra fakta som är ytterstviktigt att veta.

  • I morse gick jag upp 10 i sex för att skrapa Albins bilrutor visst är jag kärleksfull?

  • Efter det gick jag inte och la mig igen och jag är fortfarande vaken. Rekord? För er som inte förstår så är jag ständigt sjukligt trött.  

  • Jag har skrivit APU-rapport idag.

  • Jag har besiktat min älskade fina röda lilla bil. Lite reperation av bromsar sen går den som smort. Eller det gör den ju nu också, men ibland kan det vara bra att kunna stanna.

  • Jag hade näst sista dagen på min APU och jag kommer sakna stället!

  • Imorgon är det fredag. Tänkte om någon missat det.

  • Jag är helt beroende av den där röda varma drycken som kallas glögg.

  • Nu har jag inte något mer viktigt att berätta. Därför tänkte jag att ja kunde bjuda på en fin bild istället.











GODNATT <3

 





2/12-10

Sitter här och snörvlar är sjuker, men det blir visst så när man sover bredvid en sjuk Albin.
Jag blir så förbaskat rastlös av att vara sjuk. Vafasen ja vill göra något vettigt inte ligga still hela dagarna.

Hoppas jag är piggare imorgon för vill väldigt gärna åka till Jönköping på disco med ungdomar från min praktikplats. Sen så ska jag jobba både i morgon och på lördag så känner att jag inte riktigt har tid med att ligga hemma och var sjuk hoppas bara kroppen fattar det oxå.

Nu ska jag forsätta jobba på att bli frisk till imorgon! (;

Ha de bra alla fina.

<3