dan före doppare dan

Här sitter jag och tycker livet är allmänt väldigt underbart! Har spenderat början av lovet med pulka åkning och skridsko åkning de flesta dagarna  har spenderats med mina två små sötnosar Agnes och Hugo, men även Julia och Albin har funnits med på ett par hörn.

Igår umgicks jag med Julia och hon är väldigt bra hon. Vi bakade julgodis med lime i och bytte julklappar. Tack så mycket (aa) Vi sprang även runt på stan och letade julgransfötter och klädde granen och katten.  

Jag har även världens finaste pojkvän som jag spenderat kvällen och morgon med vi har huggt, ja mena sågat julgran eller egentligen kollade jag mest på och fick snö i nacken och skorna, men det var trevligt.  Sen öppnade vi även paket och jag är nöjd frågan är om dem andra är det. hm..  

Nu ska jag straxt iväg till östanå och hälsa på all trevlig personal och gamla gubbar och tanter och jobba en stund! :)   

I köket lagar mamma och pappa julmat det är julafton imorgon helt sjukt, men mysigt.






magiskt.


8/12-09

Imorgon, imorgon, imorgon!   Åhh underbart är för namnet! :)
Jönköping för Lars Winnerbäck imorgon med Anna hon som uppfostrade mig att lyssna på honom när jag var liten!   Jag leeeer och är lite smått överlycklig! :D   
Alla negativa tankar om matteprov och konstiga lärare är som bortblåsta.




 


6/12 - 09

Godmorgon! :)

Idag tog jag en lång sovmorgon vilket var super skönt!  Nu är jag pigg och redo för att eh typ plugga..
Igår kväll var familjen Axelsson på besök vilket var trevligt! :)  Det här skulle blivit uppladdat för länge sen, men min kära moster försökte läsa sina mail.  




Min bebis är söt! :D

5/12-09

Hejsan. Det är lördag morgon och jag sitter här med en handduk på huvudet och filosoferar. Jag lyssnar även på
Walking in Memphis, Calle är helt enkelt fantastisk! Igår blev det idoltittande och tacco ätande med Julia och Albin. Vi var inte riktigt överens om vem som skulle vinna, men det spelar ingen roll vad dom säger Calle för blir bäst! Fast Erik är också bra, han var oxå värd en plats i finalen. Nästa fredag blir det spännande! ;)

puss



Jag önskar att du skulle förstå.

1/12 - 09

Det är första december idag. Det är helt sjukt och då menar jag sjukt. Hela den här terminen har gått jätte fort. Det är skönt, men kommer ju vara femtio år och ha fått barnbarn nästa gång jag vaknar. Okej lite överdrivet, men nästan? Idag fick man öppna den första luckan i adventskalendern eller vänsterkalendern som jag sa när jag var liten. En sån ska jag ha varje år i hela mitt liv helt klart!


Jag och Julia bakade scones förut och drack teé mysigt. Hon utnyttjade mig för att sedan gå till Ekliden och jobba. Jag följde med som mentalt stöd så hon inte skulle halka på vägen. Sen gick jag en lång promenix ute i kylan och det var skönt och behövligt.   Nu ska jag sluta skriva för har mycket viktigare saker att syssla med ska tydligen ha redovisning på torsdag kära nån.  I morgon ska jag bada med alla möjliga djur (ugglor och ankor)
Internskämt på BF usch vad elak jag är..


Trevligt kväll! <3