Logdans utan loge.

Hellu. 

Idag hade jag en lång skön sovmorgon underbart! (: Sedan när jag väl vakna så dammsög jag hela huset och torkade golven.  Sedan skulle jag och pappa instalera min nya cd-spelare. Det gick bra och när vi väl var klara och cd-spelare satt fast som berget insåg pappa att han glömt sätta i atennsladden. Efter mycket skrik och svordommar insåg vi att vi skulle sammarbeta och kom genom askkoppen åt baksidan av cd-spelare så nu funkar den prima! (; hihi

Var även nere på Östanå en sväng och pratade och fixade så jag får jobba där på söndag! :) 

Nu ska jag fixa iordning mig sedan beger jag mig till Gripenberg för att ha logdans utan loge.

Puss och kram ha en fin kväll!


29/7

Hejsan vad har alla söta för sig i detta regniga Sverige?


 Det gick bra att gå bredvid och jag fick min delegering sjuksköterskan sa till och med att jag verkade vara rätt klyftig! ;) hihi. Dock har jag träffat en socialt inkompetent människa idag så blev lite ledsen, men mamma gav peppning så överlevde det med.

Efter jag slutat åkte mamma, pappa och jag till Linköping och gick på IKEA. Mamma och pappa handlade gaderober till datarummet och en massa andra saker. Jag själv handlade en ros.   Sedan när vi gått på ikea bland en massa mindre glada småbarn i ex antal timmar gick över till affärerna på ikano och började leta present till Albin. Det är alltid lika svårt och ångestdrabbat, men tror jag lyckades fixa presenter som jag är nöjd med.

Vi besökte även netonnet där jag köpte en bilstereo så nu kan man snart dunka musik i min lilla nissa. Dock behövs tydligen bromsarna nånting bytas så lär bli ruinerad. Vill någon skänka en krona till en fattig liten stackars tjej? TACK.

Nu ska jag gå och lägga mig framför tv:n.

PUSS<3

Gutenmorgen.

Godmorgon klockan är fem över halv sju och jag är vaken. Hade tänkt cykla, men ångra mig när jag titta ut genom fönstret det lixom öser ner från himlen. Så nu har jag lite tid över att slösa bort. Tyckte det lät bra att prata lite med datorn en stund! (;   I dag ska jag gå bredvid och få deligation så jag kan börja jobba lite som personligassistent. När jag är klar med det ska jag och min familj bege oss till Linköping och handla möbler. Jag ska inte handla följer mest med som smakråd och så ska jag köpa en ny bilstereo för den gamla ligger i köket.


Nu är det bäst jag kilar. Ha en bra dag! PUSSAR <3


En uppdatering i bilder.

Hejsan! Sitter här och är lite ledsen i ögat. Folk har de senast dagarna (mamma och Julia) klagat över att mitt öra är mer inflamerat än vanligt och när duschade råkade jag fastna i och när jag kom ur duschen var örat alldeles blodigt! ;o Så jag beslutade mig för att plocka ur smycket och det var nog ett bra beslut för blääk vad det såg ut! Kommer så väl ihåg när jag i Oktober för två år sedan tog hålet och var super nöjd!

Aja..snyft..

Förövrigt lever jag livet jag har fina vänner en bra familj och världens finaste pojkvän! Solen till och med lös igår så blev en heldag på sjön med familjen farmor och Schuuli.

Idag har jag umgåts med Julia gått ett par mil (Från Julia till macken och tillbaka) Vi spelade även minigolf i Aneby med Elin och träffade på några killar som trodde de var i Stockholm på pridefestivalen. 

Annars vet jag inte om jag har något speciellt att berätta så bjuder på lite bilder istället! (:

En dag fick jag för mig att jag skulle bygga en ny sköldpaddebur. Det höll på att sluta med skillsmässa, men tillslut blev den klar och sköldpaddorna blev så glada så dom slog kullerbyttor av glädje!




En vandring upp till Braehus tog vi en dag när vi var på tripp till gränna! Det tyckte Elin var väldigt jobbigt och hon har troligtvis träningsverk än.


En helg drog ett glatt gäng till Båstad!

Här åkte vi lite båt över till Danmark för att leka smugglare och hälsa på våra rödvita grannar.



Grillmästaren själv in action.








Påvägen hem var lilla nissan fullpackad och vi tog en liten genväg hem över borås.



Sedan har jag varit i Göteborg med två fina flickor vid namn Sabina och Julia.




Lotta på Liseberg hälsade vi på en sväng!


Åt frukost i det gröna.


Shoppade och hejade på broder som spelade fotboll.

Nu ska jag gå och äta lite mat och sedan titta på film med min familj ni får ha en fin kväll! Nästa uppdatering ska det inte dröja så länge tills.

PUSSS <3


7/7-10

Oj.. det var visst väldigt länge sen.

Jag lever i allafall jobbar och står i på Östanå där jag trivs som fisken i vattnet. Trevlig personal och söta tanter och farbröder och när jag är ledig njuter jag av den underbart fina sommaren!  

Sen vi sågs sist har det säkert hänt massor, men kan inte riktigt redogöra för vad, men att jag lever livet och är lycklig är en sak som är säker. I morse kom det hem ett paket till mig med lite nya kläder. Råkade klicka hem några fina toppar från gina. Har fått ett nytt kort så jag kan betala själv över nätet så var såklart tvungen att testa! (;   När jag prövat mina kläder blev det bråttom för skulle visst träffa Sabina. Vi åkte till Hätte och lapade lite sol och hade det trevligt! (: Trots dum blåst,moln och flaggstångar.  



 
Hätte för två sommrar sedan! (;


Nu måste jag ladda så jag kan heja lite på fotbollen på tv sen börjar bli riktigt engagerad.. ;o
Hade fint! (:  PUSS