27/2-10

Godmorgon.

Jag är inte på hugget för fem öre, men ska försöka rycka upp mig för ska till Mjölby och hälsa på familjen Bratt som bor där. Jo nu tänker ni finns det fler konstiga brattar och jag det gör det! :)

Det verkar som det bara blir jag och pappa som ska åka, men då kanske jag kan köra utan att folk sitter och klagar och det är ju alltid positivt! Fast är det halt går det absolut inte för då åker bilen slalom av någon konstig anledning?

Ps. Ser ni att jag skaffat en ny header kanske? Jag vet att jag är illröd i ansiktet på kortet med älgen, men åker man skidor i sol i en vecka så blir man sån om man heter Paulina Bratt. Älgen var ju iallafall söt! Och nej den lever tyvärr inte..  Ds.

Ha en fin lördag! :)  PUSSS





26/2-10



Idag har jag varit på begraving och det var väldigt jobbigt. Trots alla tårar så var begravningen väldigt vacker.
De två tjejerna som sjöng, sjöng väldigt bra, prästen läste fina dikter och det var massa fina blommor.
Det var många människor som hade samlats för att säga farväl.  Det är så många som saknar dig. 
Vila i frid.







25/2-10

Hej.


Idag har det nog varit en bra dag. Vaknade upp med Albin bredvid mig och det är alltid underbart! :) Han gjorde besök på BF så han har följt med mig hela dagen. Enda gången han inte följde efter var när jag tappade bort stackarn i matan. Han fick nog men för resten av livet av det, men sånt är livet.


Är det någon mer än jag som tänkt på att spotify gör precis allt för att man ska köpa premium eller vad det heter?
Reklamerna blir ju bara värre och värre. Dom spelar sjukt irriterad musik, höga pipande och andra konstiga ljud som man får huvudvärk av. Usch jag blir ju förbannad.




Nu ska jag sitta här och vänta på att klockan blir mer så jag kan bege mig till Ängaryd och träna. För ikväll ska inte något tak rasa förstår ni.


PUSSSS


Asby is the shiit!

Hejsan!

Idag har det var en bra dag som har spenderats i Asby med hela BF. Okej hela BF var välkommna, men endel skolkade, men det var inte värre än vanligt. Solen lös, backarna var hyfsade och folket var som alltid underbart, trots att Alexander försökte ta livet av mig genom att lura upp mig på en snöhög över branten.

På eftermiddagen har jag städat och lagat mat jag är nog faktiskt lite duktig om jag får säga det själv. Sen har jag även varit ute och sprungit en sväng. Det var jobbigt för min kondition är lika med noll.

När jag var mitt ute i skogen så såg jag något stort komma springande mot mig. Jag stannar och kommer på mig själv med att sluta andas. (Jag var anfådd och trött så höll på att kvävas)
Hjälp är det en älg frågar jag mig själv?
 Nä för fan det är en häst ser du väl? 
Men vad ska jag göra nu?
Den kommer ju emot mig?
Typ vända och springa åt andra hållet allt vad jag orkar?
Nä hästen kommer ändå komma ifatt fattar du väl.

Jag kommer fram till att jag inte har nått val utan att jag snällt får stå där och vänta på att den stora jätte enorma hästen ska gå förbi.  Människan märker nog hur rädd jag är när jag står där som fastfrusen och biter på min vante. Så hon försöker prata lite med mig, fast jag var dock inte så intresserad av att prata med henne utan ville bara att hon skulle ta häst jäkeln och försvinna.  Efter att hästen försvunnit fick jag någon kick över att jag överlevt och kunde springa upp för backen jätte fort, men när jag kom upp blev jag trött så då var det lika bra att bege sig hemmåt.  


Ikväll kommer min fina pojk hit om han inte lyckas missa nästa buss också. Fast nu har han suttit på busshållsplatsen i en timma så det borde han inte lyckas med. 

PUSS och KRAM




23/2 -10

Hejsan idag har det varit en precis vanlig tisdag förutom att vi hade en dam på besök som predikade om EU på morgonen. Hon tyckte nog att vi var väldigt smarta. Särskilt när någon smart BF elev trodde det var 20 st i Sveriges riksdag.. och nej det var faktiskt inte jag!

Lektionen efter hade vi psykosocialt, men då vi var så duktiga fick vi sluta så där en timma för tidigt. ( Vi är alltid duktiga eller vi får alltid sluta tidigt iallafall). Matten var inställd eller vi hade självstudier, men var nog bara jag och Matilda som tog det på allvar. Annars så dansade folk, målade satt och väntade på att lektionen skulle ta slut eller flydde. På BF finns det nått som passar alla smaker! :)

 Sen nån gång tog dagen slut tidigare än den skulle såklart, men det var för att läraren var trött och hungrig.
(Inte för att vi var så duktiga för en gång skull. Det är bra med varition kom ihåg det.)

En stund av eftermiddagen spenderade jag med Julia innan jag begav mig ner till körskolan för teorilektion.
Det där med intressant och lärorikt den delen missade jag nog.. Tyckte att han endast gick igenom saker som jag kunde, men är man smart är det väl sånt man får leva med! ;) Hårda stolar hade dom förövrigt så nästa gång ska jag ta med kudde.



PUSSAR





Så många människor
så många minnen.


snökaos i vårat land..

Det där snöandet ställde in tantgympan då snön gör sitt bästa för att riva taket på Ängaryds idrottshall. Kan hoppas att den inte lyckas för jag vill gärna träna.

Träffade en liten snögubbe på vägen till Ängaryd så istället för träning blev det en promenad med Lovisa vilket var mycket trevligt! :)  

Nu ska jag göra mig iordning och snart krypa ner i min säng (aa)

Sov gott alla söta! <3


...

Jag kan inte riktigt förstå.
Idag är det 20 dagar sedan.
Ibland händer saker man verkligen inte förväntar sig.
Som vänder upp och ner på hela tillvaron.
Det är sådana saker som gör mig rädd, rädd för livet.
Rädd för att man inte kan förutse någonting.
Man tror man vet, men en dag visar det sig att det är helt fel.

Vi ska vara lyckliga över det vi har för man vet aldrig vad som händer imorgon.









22/10

Nu är lovet slut, men batterierna är faktiskt laddade för att orka med skolan ett tag nu hoppas jag.

Jag hade sovmorgon i morse och gick upp vid åtta för att jag hade bestämt mig att inte komma försent. Kan ju inte komma försent första dagen efter lovet?  Dock så står man helt plötsligt där och klockan är alldeles för mycket sängen är obäddad, håret är blött och sköldpaddorna har inte fått mat man har helt enkelt inte hunnit med ett dugg.. Jag förstår inte hur det går till?
Mamma väckte mig innan hon åkte och sa att det var 18 minus ute så jag tänkte att jag skulle frysa ihjäl. Så tog på mig tjockaste tröjan jag kunde hitta, dubbla tights, raggsockar, halsduk, mössa och vantar sedan började jag mitt maraton mot skolan. Behöver jag förklara att jag höll på att svettas ihjäl?  Sen mitt i allt så kom en traktor och plågade vägen och tog upp hela vägen. Jag hade två val antingen gena där det brukar finnas en liten väg,  eller fortsätta rakt fram och hoppa i diket. Ja ni, han som körde traktorn hade nog roligt åt idioten som fick snö i skorna och snubbla över en snöhög, men sånt får man bjuda på en måndags morgon.

Nu sitter jag här vid datorn och skriver klart mitt samhällsarbete och funderar på hur det ska hinna med att bli vår. Jag har tröttnat lite på den här snöandet nu om jag ska vara ärlig. Fast egentligen borde man utnyttja den lite bättre och leka mer i snön och åka skridskor och sånt där som man saknar när det inte är snö. Ska nog sluta klaga på snön för annars lär den straffa mig så jag halkar när jag tar min lilla promenad ner till Ängaryd för att träna lite tantgympa! ;)



På ett berg när sommaren sakta övergick mot höst <3





I hate goodbyes.


9/2 - 10

Hej kom nyss hem efter att halkat runt en sväng ute i mörkret.  Jag följde Julia till Junkis. Hon skulle träna och då tänkte jag att jag skulle gå en liten omväg på vägen hem. För lixom jag vill också vara bra. Problemet var att när jag väl börjat gå min lilla omväg så blev jag akut kissnödig så fick halvt springa hela vägen hem med mina månskor på släp så jag såg nog väldigt hurtig ut! ;) 

Eftermiddagen har spenderats en stund med Julia som ni kanske förstår. Hon är bra hon. Nu blir det dock värre ska försöka lära mig engelska glosorna och översätta texten.  Och i morgon ska jag lämna tillbaka en bok som är så där tre månader för gammal. Jag känner att jag har problem. Kommer aldrig mer gå till bibloteket och ännu mindre fundera på att låna en bok. Ska jag någonsin mer läsa en bok så ska jag köpa den, för det där med minnet är nog inget vidare. Har fått fem påminnelser dock var dom skickade till lotsen så fick alla på samma gång.  För om man inte kan komma ihåg boken hur ska man då komma ihåg att logga in på lotsen för att läsa sina påminnelser? Aja jag överlever nog förhoppningsvis. Om inte boktanten blir väldigt arg och slänger en bok i huvudet på mig. Får nog köra lite art med henne i förebyggande syfte kanske?  För den som inte vet vad art är handlar det om lite allt möljigt som jag glömt och så handlar det om hur man ska han hantera sina aggressions utbrott. Inte klappa till någon utan andas och tänka på solsken eller nått annat fint istället.






Att vara kär är som en upptäcktsfärd som aldrig tar slut.


7/2 - 10

Veckan som gått har varit väldigt jobbig bland de jobbigaste på väldigt länge, men nu är det söndag och batterierna är laddade. 

Fredagen spenderas hos kusinerna i Mjölby med god mat, tårta och wii spelande. Jag kanske borde satsa på boxningskarriären för jag var grym!  Vann över alla! mohaha :)

 Jag övningskörde både dit och hem och lyckades få två motorstop i mjölby, men annars gick det utmärkt! ;) När vi kom hem blev det myskväll med familjen.


På lördags förmiddagen var jag en sväng på stan med mamma. Jag var kritiskt smakråd, men mamma gick tillslut hem två snygga byxor rikare. Sen mötte jag Julia en stund innan hon begav sig till Golden Thai. Jag begav mig till Gripenberg och där blev det mys med pojken min och melodifestivalen! :)  Jag tyckte Ola var bra dock ser han förjävlig ut i håret. Kan någon rar person säga det till honom?

Idag har jag hälsat på kor och kört traktor och det är inte riktigt min grej för om jag ska erkänna är jag fruktansvärt rädd för korna. Men kärlek till en liten nästan nyfödd tjurkalv som slämmade på min hand. Sötare får man leta efter!  

Sedan blev det hemfärd till Tranås vi hoppade av vid höganloft för Albins pappa hade bråttom så vi fick en liten promenad på köpet. Okej en ganska lång promenad, men med trevligt sällskap funkar allt.  Eftermiddagen spenderades aedan på Bredstorp för att kolla på Pontus och Edvin när dom spela fotboll. Förra helgen sa jag att jag aldrig mer skulle kolla på fotboll igen på vintern, men man ska aldrig säga aldrig.


Lite kort sammanfattning om helgen! ;)


Nu blir det tacos snart och sen en annan del av köping.


<3




Ni finns i mina tankar.


1/2- 10

Åt nyss en semla. Typiskt vi som skulle börja vårat nya liv idag. Tur att jag bara är coatch i det projektet.

Nu ska jag försöka slita mig från den oerhört intressanta konflikthanteringen och bege mig på en liten promenix ner till Ängaryd. Jag ska träna lite medelgympa som det tydligen heter. Jag föredrar hellre att kalla det komplicerad tant gympa. Jag hoppas att jag är osynlig ikväll för ska tydligen klara mig helt själv utan mina träningsvänner öoo.. 



PUSSAR