30/9 -09

Vaknade med Albin bredvid mig i morse och honom älskar jag <3
tyvärr försvann han innan jag knappt hunnit vakna, men sånt är livet.

Skolan bestog av endast två lektioner engelska och svenska där vi hade prov om antiken
det gick säkert bra kan man ju hoppas på!  

Sen hade vi skolbio och den som valde film måste ha väldigt kass smak. Själva filmen var inte något fel på
förutom slutet. Filmen bara slutade. Som om någon kom på shiit va lång filmen blev bäst vi bryter här.
Okej jag vet man ska tänka själv hur slutet blev, men hur kul är det när man lagt ner 142 minuter av
sitt liv på att kolla på en lustig film ska man väl inte behöva fundera i efterhand över hur det hela slutade?

Filmen hette Babel och rekomenderas inte att se!


PUSS O KRAM



pictures

Försökte förövrigt föreviga mitt vita hår förut, men det gick inte så bra.




Hittade även en bild på Albin och hans nya vinterjacka så sjukt fin! :)


<3


tisdag en ganska så vanlig sådan.

Vid vissa tillfällen är skolan riktigt trevlig. Sådanna tillfällen är när vi gör grupparbete och man tvingar Sanna att ringa det har hänt vid upprepade tillfällen och det händer faktiskt nästan alltid något knäppt konstigt eller helt enkelt bara nått idiotiskt det är lixom helt normalt. Nog talat om det för nu ska vi prata om nuet eller inte nuet, men det som var i dag fast inte just nu. (Ja, jag är trött)   Sanna slår nummret och väntar någon från tranås svarar "Hej jobbar du på en skola?" Svaret blir såklart nej eftersom människan befinner sig i Tranås och inte Norrtälje. Sanna slår nummret igen och ännu en gång hamnar hon hos den stackars damen. Sanna slår nummret en gång till och var hamnar hon jo hos damen! Detta upprepar sig en gång till och vart hanmnar hon jo hos damen! Sista gången ringer hon ett annat nummer, men vart tror ni hon hamnar jo hos damen fast denna gång svarar hennes man och är ganska så upprörd kanske inte så konstigt? Vi hade visst råkat slå en nolla för lite, men sånt är ju lätt hänt! Haha och Sanna halvt lipar och säger, men jag slog ett annat nummer.( Gubben blir lite mildare på rösten när han förstår att flickan i fråga måste vara efterbliven okej förlåt det sista är inte sant försökte bara sätta ord på gubbens tankar!)  För den som inte vet vem Sanna så är Sanna väldigt smart och nej det är ironi det är sant!  ;)


Nu ska jag sluta mobba folk utan plugga vidare, men det är svårt för texten flyter ihop till ett hav av bokstäver på ett papper som inte bildar några vettiga meningar som jag inte förstår innebörden av. Är jätte trött tror jag har hamnat i en höst trötthets deppresion!


PUSSSSSSS




sista måndagen i den här månaden.

Hej jag heter Paulina och är ingen glödlampa. Samma gamla vanliga människa dock med något vitt hår! Aja jag vänjer mig snart och som tur är bländas jag inte allt för ofta!  

Man ska inte dömma folk efter utseende särskilt inte efter håret det är min nya filosofi! ;)

Idag åt jag den första skumtomten för den här vintern dock är det inte vinter än så det här kommer aldrig sluta bra, men va gör det? 


Nu ska jag plugga lite grekland och antiken ni behöver inte vara avundsjuka för det är inte så kul som det låter.   


<3

du min vän i livet ser sommaren bli höst.

Sitter här och lyssnar på Winnerbäck och pluggar. Jag hatar söndagar.  I kväll ska jag bleka håret. Kan ju hoppas att det inte blir så där fjortisblondt. För jag skulle ha svårt att leva upp till det ideallet. Har lite svårt för det med att få upp läppen i sån där fjortispose och så är jag lite anti fondaution på läpparna.  



<3







Skog + häst = idiotiskt

Godmorgon eller något sådant.  Har varit i Taleryd med Julia och ridit. Julia lura ut mig mitt ut i skogen med hästen där det inte ens fanns någon stig. Vi skulle gå mellan massa träd ni kan ju gissa att jag hade lite smått panik. Sen blev Haldon den kåte hästen som Julia rider arg eller nått sånt och sparkade med ena benet rakt på min fot. Så där satt jag helt panikslagen mitt ute i skogen och lipa av smärta och rädsla och allt va det nu kan finnas för andledningar till att jag grät. Usch vi fick gå med hästarna då jag vägrade sitta på hästen i skogen mer, men när vi kom ut på vettig väg gick resten av resan bra och jag kunde till och med både bromsa och gasa lite som jag ville med andra ord jag hade nästan koll! ;)


Nu ska jag plugga lite och hoppas på att min familj kommer hem snart så jag kan äta för är visst hungrig.


<3

Fredagsmyys

Inlägget som jag skrev innan idag kom aldrig fram. Tyvärr. Fast lika bra det för det var negativt. Nu är jag positiv! :) Har varit på bio med Julia och filmen var massa bra, men läskig! 

Julia: Kan du inte skrika jätte högt rakt ut det skulle vara kul. Två sekunder senare skriker jag mamma rakt ut och blir livrädd! o nej jag skojade bara det var inte jag som skrek!  ;o

Vi har även varit ute på en promenad i mörkret och trampat på snignlar. Och nej vi är inte mördare utan vi led varje gång en stackars snigelskal krasade. Usch nu låter jag som en massa mördare iallafall..    


Nu ska jag sluta svamla!    PUSS OCH KRAM



Kanothajk!

Ni kan säga va ni vill. Ni kan skratta om ni vill eller skaka på huvudet om det känns bättre. Gör vad ni vill jag orkar inte bry mig är trött, helt slut jag vill sova.  Ja vi hade kanot hajk från igår till idag. Vi åkte ut i går och det blåste och vi var som lärarna sa "inte dom bästa mer åt dom sämsta som dom varit ute med, men gladast var vi!"
På havet var det vågor och vi hade problem, men kämpade på så gått som vi kunde. Vi fick krypa runt i kanoten för att vissa inte kunde styra, MEN vi hade kul!   När vi äntligen var framme drumlade två st ner i vattnet. Jag och alexander skulle ta en kanot och åka och hjälpa till, dock glömde jag hoppa i kanoten innan jag puttade ut den så alexander fick klara sig själv. Så smart är jag. Vi fick byta sov plats för det blåste halvt storm. De två som nästan drunka åkte hem.  Vi slog läger på en gräsplätt framför ett hus då det var enda platsen som var bra. Vi åt god mat och njöt. Vi satt runt en brasa och hade det kul och mysigt. Så här långt var allt helt okej vi kröp till kojs och trodde vi skulle få åka buss hem dagen efter. För det blåste för mycket och det är väldigt jobbigt att paddla i motvind när det är typ storm.   (Särskilt när man är sämst på att paddla) 

När vi vaknade på morgen hade ännu en indian åkt hem. Så nu var vi inte alls många kvar. Planerna var ändrade 6 tappra riddare ( BF2tjejer) + Micke och Tobias skulle paddla till en ö och sen skulle vi ha kanoterna efter Alexanders båt medans de andra åkte buss hem. Jag var en tapper riddare, men saker blev inte riktigt som planerade. Vi kom till ön. Det blåste massor Alexander kom till ön med sin båt. Vi kunde inte paddla utan trycktes mot klipporna och kanoterna fastnade mellan stenar. Lite halvt kaos. ( det blir värre)  Vi fick kämpa länge men tillslut var alla kanoter ihop bundna och vi började bli transporterade. Jag hade tur som satt i första kanoten så jag fick komma upp i båten alla andra fick sitta i kanoterna. Det började blåsa mer och mer och tillslut blev  det katastorf så vi fick rädda alla människor som satt i kanoter med massa vatten i. Sen fick vi skära loss kanoterna och lämna dom till sitt öde. (Detta som blev skrivit i två korta meningar tog mycket mer lång tid i verkligheten.) Petrus som sett oss från land i sin fina kikare och räddade kanoterna med hjälp av Micke. Den som tycker att det här inte verka så farligt kan få sig en käfta smäll. Vattnet var iskallt vågorna var höga och situationen var helt enkelt panikartad.   Så nu orkar jag inte skriva mer. BF2 vi kanske inte är bäst på att paddla, men man kan väl inte vara bra på allt?    


PUSSAR       

Söndag efter lunch ..

Hejsan!  Söndag med plugg kan det bli mer depriemerande ?  Det är faktikst lite tveksamt.
Är klar med engelskan. Det är positivt är inte klar med allt annat det är negativt.
Var ute och gick tipspromenad i förmiddags med farmor och farfar och det var mysigt och vädret är underbart.
Satt även ute och lapa lite sol förut och det var skönt så nu är det nog bäst jag fortsätter med plugget.

Senare kommer Albin och det är bra hoppas han kan liva upp min tillvaro lite smått!   (:

PUSS OCH KRAM


Ruffus

Hejsan!

Helg idag igen som jag sa förut. Okej så fort går inte veckorna, men nästan. Det är lite negativt för läxhögen har blivit ett berg som måste bli klart. Shit är det redan vecka 40 nästa vecka? Omg allt ska visst vara klart snart och snart är verkligen snart. Nu är det visst att lägga manken till. När jag tänker efter är jag störd sitter och tänker på plugg en fredag kväll.. okej jag ska sluta! Nu ska jag och Albin till Filip och Linus och kolla på män som hatar kvinnor tror jag! :)  O jag tycker faktiskt om helg det är det bästa på hela veckan! missförstå mig inte! ;)

Nyponbuskar, nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar..


PUSS OCH KRAM OCH TREVLIG HELG! ;D

-

Jag städar mitt rum.
Jag hittade nyss min blåa krockodil bakom dörren.
Jag har saknat han.
Jag lyssnar på Lars Winnerbäck.
Jag ska snart åka och träna.
Jag orienterade idag.
Jag blev röd i ansiktet.
Jag skämdes.
Jag spyr på skolan.
Jag hatar Egypten.
Jag hatar krig.
Jag vill ha fred.


Du går nertryckt i två alldeles för grova skor det börjar visst bli höst.


14/9 - 09

Plugga är överskattat om man är så trött så man typ får koncentrera sig på att hålla sig vaken? ja tack det var precis det jag ville höra. O nu har jag suttit här alldeles för länge utan att göra något viktigt och nu kommer mina små älsklingar om 21 minuter så ingen idé att göra något vettigt. Men om ni vill veta något väldigt underbart så är jag ledig på onsdag tralala! :D 

Sen grattis till Julia som blivit moster! Stackars barn, men så länge ungen slipper träffa Julia allt för ofta blir det nog bra!  (;
PUSSS

Uppdatering vare här!

Ibland är allt underbart iallafall när man sitter och pluggar och känner sjukligt begär efter godis och inser att man har en påse i väskan. Söndagen är räddad! :)

Uppdatering om sådant som har varit ( presens lixom xP)  I fredags blev det linköping med Albin vi gick på ikano. Köpte ett par klackskor och en vit stickad sak som kliar och sticks.  Efter ikano begav vi oss till stan för att kolla på bio och det var en film med all humor underbältet elr hur dom nu uttryckte det. Fast den var faktiskt lite små kul om man säger så! Det handlade om en tjej som inte kunde detja och så träffar hon på en kille som anser att alla killar endast är ute efter att ha sex och inte kan känna kärlek. Han vet exakt hur killar tänker och ska hjälpa henne att få sin drömprins.  

Igår umgicks jag med Albinälsk hela dagen. Vi gjorde nog inget särskilt utan mest lixom bara var fast sånna dagar behövs. Jag lagade mat och Albin tittade på TV. Maten smakade inget bra så när vi gift oss och skaffat en nakenhund ska Albin laga maten och jag leka klappa hunden! ;)


På kvällen åt jag pizza med Matilda, Matilda, Lovisa, Sanna och Amanda det var trevligt tycker jag. Efter att vi tjockat oss begav vi oss till Annis. Där var det helt överbefolkat så jag och Matilda flydde där ifrån ganska snabbt. När jag väl var på väg hem sen så mötte jag Matilda R och Gustav vi stog och prata minnen och sånt där. När Kevin ringt för typ tredje gången och var sur övertalade Gustav mig att följa med tillbaka för att han inte orkade gå och jag hade cykel. Väl där igen träffade jag trevligt folk så var väl bra att jag tog mig tillbaka. Blev inte mördad på vägen hem själv i min ensamhet sen heller för den delen så kvällen var nog en ganska bra kväll.


Nu ska jag fortsätta att skriva lite på mitt arbete sen ska jag åka till gripenberg och kolla på min sötnos när han sparkar boll.  

Ha en fortsatt bra söndag folk! :)    <3


<3



Att se dej i ögon
Att höra din röst
Att känna din doft

Ibland är det underbart att vara jag.








Idiotiskt elr snällt?

Jag sitter här och dricker tee, bränner mig på tungan och stör mig på folk som inte kan betona saker rätt.
Lixom hur tänker man egentligen om man skriver jag vettttt hej det heter jag veeeeet.

Förövrigt var det något viktigt som jag skulle göra idag, men som jag försöker förtränga det av hela mitt hjärta. Plugga usch va tråkigt det är ibland. Engelska verb tills imorgon och svenska artikel.  Förövrigt är jag översnäll ibland. Jag och Matilda hittade nycklar i en moped och eftersom jag visste vems det var så sprang vi runt i hela skolan för att lämna tillbaka dom till sin rätta ägare. Hur många skulle göra det egentligen? Ne precis ingen.



PUSSS


Grattis Julia! (; <3

Idag var det skolfoto. Jag ser ut som jag tappat huvudet och sen har någon snäll människa limmat fast det igen. Dock hamna det lite snett..  Idag fyller även älsklings Julia, 17 år till och med!  Hoppas du fick en bra dag gumman! <3 Hon fick en sjalett, ett nagellack och en handkräm för åldrande hud! tyckte det passade. Hon fick även en blomma som bor i ett ägg. Kan hoppas på att den fungerar och slår ut och lever lycklig ialla sina dagar. För cyklade enda till Preem för att hämta den sen fick jag inte hämta ut den för den inte stog i mitt namn.. Så där stog jag och var skit sur och höll på att börja gråta för att jag fått cykla en sådan omväg!  Hoppas inte tjejen hörde alla fina ord som jag sa i mitt argressionsutbrott!    

 Åt kräftor och tacos nyss bra kombination måste jag säga för kräftorna smakade till och med gott. Kan även bero på att svininfluensan har tagit död på mina smaklökar!    

Nu ska jag lägga mig och leka död säl i soffan!      PUSSIS



Ny vän sökes!

Ibland undrar jag vad det är för mening med att prata om ingen lixom lyssnar?

Har gått runt i skolan typ hela dagen och klagat att jag har ont i huvudet, magen halsen mm. aa ni fattar?
Sen så blev jag totalt mobbad av Matilda som gick runt och sa till alla att jag mådde dåligt för att jag inte hade träffat Albin sen igår. Merissa tog det nog seriösast och tyckte väldigt synd om mig och föreslog att jag skulle ringa videosamtal till honom för att det kunde vara gratis och hon trodde typ att han var i kina.. Jag fick skratt anfall, så där satt jag och skratta och tårarna rann. Ja ja grät för att jag sakna Albin.. Det var iallafall vad Matilda sa.  På matten fick jag katastorf ont och trodde typ jag skulle dö (ja, jag är känslig) Sa till min kära vän Matilda att jag tänkte gå hem och att jag var döende och hennes kommentar va: va vadå kom det bara så där lr?  Och ja jag hade ju inte klagat innan lr så (suck)  Jag tycker om Matilda även om hon tror att allt i mitt liv handlar om Albin. Hoppas hela svenska befolkning läser min blogg så jag slipper förklara för alla att jag inte är sinnessjuk. För det hann jag inte göra innan jag sprang hem.

Nu sitter jag här och mår inget vidare och ja jag tycker ni ska tycka synd om mig! För har säkert fått svininfluensan så nu dör jag straxt grananterat! :(      PUSS

ny måndag på en ny vecka.

Så där nu är måndagen typ överstökad. Albin sov hos mig i natt och det är alltid väldigt mysigt. Dock glömde jag halva hjärnan hemma tillsammans med nycklar och matteboken. Albin frågar om jag har med mig mina nycklar. Jag svarar ja sen ska vi åka och jag ber tpappa låsa dörren för att jag inte har några nycklar. Sen åker vi lixom hej kom och hjälp mig.. Som tur är har jag bra klassvänner som kan stå ut med mig och låna ut skåpet! tack <3

Efter skolan gick jag upp till farmor och farfar en sväng och hälsa på och när Matilda slutat begav vi oss till stan så jag kunde köpa present till bonnen som fyller på onsdag!  Ikväll blir det medelgympa köpte förövrigt medlemskort idag så nu är jag fast!     PUSSAR OCH KRAMAR  




Svamp, fartyg och militärer!

Hej!

Jag och Julia har varit ute och gått, klättrat i berg och (jag) har plockat svamp!

Julia tyckte vi skulle gå ut i skogen och plocka svamp men det närmaste hon kom en svamp var när hon nästan trampa på en. Hon åt även en rå svamp och äter man något som är giftigt är det bara att smaka och sen spotta ut lärde jag mig!  När jag tänker efter låter det som att vi är lite smått nördiga går i skogen och plocka svamp.. Men man måste öva inför framtiden. För va ska ni som inte övat göra som tanter om ni inte vet hur man plockar svamp? Jo sitta och ruttna så ut och plocka svamp för fan! ;) Här kommer några mobil bilder med ruskigt bra kvalitet sånt gillas!   Titta och Njut.






Allt som kan flyta och transportera saker är ett fartyg!




För övrigt så har jag en sak att berätta svininfluensan är ingen sjukdom utan det är typ något som ska anfalla oss snart?   För militären är förberedd på influensa attack! Det är sant det stog på text tv. Är det bara jag som är livrädd? Som stänger av kranar med papper och sparkar upp dörrar för att slippa ta i handtag? Men nu verkar det ju vara militärens sak att skjuta ner alla farliga baskilusker så vi är nog i trygga händer?!  På tal om annat så ska jag och Julia snart äta, sen ska vi köpa godis och därefter bege oss ut till gripenberg för att titta på fotboll och män som hatar kvinnor!  Nej det är inte Albin vi ska titta på för han älskar mig! (;   


PUSSS


Godmorgon..

Godmorgon! Vaknade tidigt i morse för fick för mig att jag sovit klart och tyckte det var bättre att göra något vettigt. Sova kan jag göra någon annan gång i livet eh typ i morgon! ;)

 Är lite pluggis ibland så nu har jag räknat matte, barns utveckling och är snart är jag klar med svenskan! Sen kan det bli helg på riktigt! :) 


HA EN BRA DAG! :D <3




Fredags myys!

Hejsan! Ännu en vecka har gått i skolan det är helt sjukt!
Vaknade jätte tidigt med Albin bredvid mig vi låg och mös till han skulle åka iväg för att hinna med tåget klockan halv sju. Jag somnade om och vaknade för sent och fredags stämningen var som bortblåst! Särskilt när man var tvungen att sitta och plugga historia Egypten och krig. Jag hatar krig.

Hela dagen känndes som typ måndag , men blev lite mer fredagsstämning när vi gick till golden thai och åt kines mat! Sen hade vi jätte seriös sista lektion "fredag myys" folk satt och sjöng, Sanna hade skratt anfall så hon va tvungen att gå ut och andas och Fredrik ville helst be oss hålla käften, men vågade inte så Matilda gjorde det istället! Ibland är BF vädigt bra! ;D 

I kväll ska jag ha hemma kväll med min familj och vi ska äta tacco paj! I morgon ska jag och Julia äta glögg och skummtomatar och åka pulka för det är snart julafton! ;)

PUSSSAR



Adelövsmarknad..

Hejsan!

Regn och marknad det är ingen bra kombination man blir lixom lite våt om fötterna..
Jag köpte iallafall en väska, en nalle till mamma, ett armbarn, chips och lite godis! (;

Men nu ska jag inte skriva utan krypa ner i sängen och titta på tjuven med min älskade pojk! :)

PUSSSSAR <3

2/9 - 09

Usch imorse var jag som en zombie och är fortfarande helt seg.. Har sovit mer än vanligt dom senaste nätterna, men det är väl för att det börjar bli höst elr nått sånt va vet jag. Börjar väl ställa in mig på att gå i dvala.

Alla tjatar fortfarande om svininfluensan och jag börjar nästan bli rädd så fick ett gott råd av en kär vän ta självmord så slipper du vara orolig för att du ska dö..    Den som inte vet vem rådet kommer ifrån är nog lite efterbliven! 

I kväll ska jag träna step up och sånt där är verkligen inte min grej, men jag och Matilda ska stå längstbak och så länge alla kollar rakt fram och sköter sitt så går det utmärkt försöker jag intala mig själv! ;)

Nu måste jag försöka plugga lite..

Kom på en sak en ganska så viktig sak som jag nästan glömt! Idag är det 1 år och 10 månader <3

 
                                                                                    Jag älskar dig!  




Ha en trevlig kväll! (; 



äppelpaj med smuldeg i botten..

Hejsan!

Ännu en dag avklarad i skolan ännu en dag närmare helg! ;)
Håller på med pbl arbete i skolan om någon Freinet och Sannas och min redovisning kan inte sluta i annat än katastrof då vi inte kan uttala det där namnet.. Freijneet, frine, fränät sak samma?

 Jag insåg även att jag nog inte hatar fisk utan bara misstycker om vissa fiskrätter! Fick faktiskt fundera en stund på det fast kan ju oxå vara så att mina smaklökar försvunnit.

Slutade klockan två idag villket alltid är skönt. Träffade Julia och vi åt varma mackor, bakade äppelpaj och tittade på grey´s. Nu är Julia på någon skit tävling som hon själv uttryckte det. Jag skulle mer kalla det häst tävling, men hästar luktar skit så är samma sak å andra sidan.

Vet alla hur man bakar äppelpaj? Skulle ni kunna tänka er att lägga smuldegen i botten?


Nu ska jag försöka plugga lite glosor för har visst 20 engelska ord som måste vara inproppade i mitt huvud tills i moronbitti!


PUSSISS