kock och städerska?

Jag har lyckats bli både eh kock och städerska nu för tiden! Fast det där med att städa är inte riktigt min grej om man säger så.. Hoppas bara att jag inte slarvat för mycket så dom klagar på mig. I morgon är det sovmorgon för min del och det känns väldigt skönt har jag kommit på. Sitter här förövrigt i väldigt förstora byxor som jag måste ha när jag städer snacka om att jag cyklar för livet genom stan för att slippa skämmas ihjäl, jag ser förjävlig ut! På torsdag ska jag städa i hela sju timmar usch jag tror jag kommer dö. För idag när jag städa var jag jätte törstig men vågade inte gå och dricka för det satt en tjej/tant där och arbetade och tänkte att det verkade oartigt om jag lånade ett glas.    

Kanske borde byta om så att Albin inte vänder innan jag hunnit säga hej till honom. 



PUSSSSSSS


tjugonionde juni.

Hejsan jag sitter här och äter glass blev helt katastorf varm av min cykel tur hem på grund av att jag hade svarta byxor på mig det var varmt!  För har gått bredvid idag lr har inte direkt gått bredvid kan nog mer kalla det jobbat. Jag har nog fått ett väldigt bra sommarjobb känns det som just nu för är nöjd på alla sätt och vis. Alla människor är trevliga, snälla och glada. Kan ju hoppas att det håller i sig så dom inte är snälla bara för att jag är lite ny! (;    

Nu ska jag ut i värmen en sväng!     Hade bra vettja! :* 

Späckhuggare och stenhårda pommesfrites!

Hej Jag är arg datorn har aldrig laggat så här mkt känns det som..

I går var jag och badade i Motala och sprang till och med runt i vattnet och var motor åt Agnes och Hugos uppblåsbara krokodil och Späckhuggare visst det var ett under att tårna satt kvar men badade gjorde vi ialla fall och det var väl si så där 15 grader i vattnet.   usch och fy!   

På kvällen åkte jag till Albin och han bjöd på stenhårda pommesfrites och lite små bränt kött och stark sås men det var godare än det låter! 

Dagen idag spenderades med Albin och i hans sällskap trivs jag som fisken i vattnet, myrorna i myrstacken hm va dålig jag är börja nästan skratta åt mig själv.  Är nog lite trött för vakna klockan sju i morse för att en kossa mu hade rymt så stog och kollade på ko jakt. Kan även allt om hur man mjölkar en ko för spenderade eftermiddagen hos kossorna.  När Albin jobbat klart och jag kollat klart besökte vi Tärnäs för att träffa Julia och Matilda vilket alltid är trevligt.   

I morgon ska jag gå bredvid på Östanå kan ju hoppas att det är snälla farbröder och tanter där! (:   

Måste även berätta att jag ramla in ett skåp förut och blev allvarligt skadad lr kanske inte så värst allvarligt men det blodade och svider så nu kan ni tycka om mig tack!   
Nu ska jag för övrigt snart gå och lägga mig för min säng saknar mig!  PUSS GODNATT OCH KRAM


En hink med vatten.

Igår skulle dagen spenderas i Hätte men blev lite ändrade planer så efter två timmar i hätte fick vi åka till tärenäs istället och träffa på gripenbergs folket! det är alltid trevligt även om dom tvingade mig att bada för första gången i år det var kallt fast nu har jag ju ialla fall badat!  På eftermiddagen hälsade jag och Matilda på Julia en svänga som ska tävla idag i göteborg och jag hoppas det går bra för henne!

Kvällen var en sån där kväll som gör livet längre inte bekymra sig över något utan bara traska runt och skratta med Matilda och är det en sån kväll kan man skratta åt precis vad som helst och det kanske är det som är meningen! trevlig kväll hade vi ialla fall måste jag säga. Först hade vi kisse paus hemma hos farmor och farfar och fick jordgubbar och glass och sedan gick vi vidare och hittade på massa bus! haha  Besökte även Andreas en stund för att kolla på film men vi fattade inte så mkt av filmen så gick efter en stund. På vägen hem gick vid utan för lab och helt plötsligt kommer det massa vatten som så klart ska hamna över mig.. hoppas dom som "råka" hälla vattnet över mig hade kul för jag frös ju nästan ihjäl stackars liten jo jag vet!


Nu ska jag iväg till Motala med min familj mina äskade kusiner som jag saknar massa, Anna och Matilda!      

Ha en bra dag för det tänker jag ha!    (:     



Det är sådant som gör att man känner sig älskad, det är sådant som ger den där känslan i magen, det är sådant som gör mig så glad.

Hejsan Svergie ...

Hejsan Sverige jag är hemma nu!  

En mkt trevlig vecka med familjen även om vi har våra krig stunder i mellan åt så var det mycket trevligt! min familj är kärlek även om vi är störda!  




Emre var en trevlig figur som vi träffa på ett antal gånger pappa försökte gifta bort mej mot tre kameler fast så lätt blev han visst inte av mig med mig pappa lärde även honom massa norge historier som han gick och berätta för alla han såg förutom för norskarna!  



Ett livsfarligt djur jag lovar en sån försökte äta upp mig ialla fall gnagde den lite på mitt lår!


Nu hinner jag nog inte lägga in fler bilder för Matilda kommer straxt och då ska vi till hätte så borde nog ta tag i mitt liv och göra mig i ordning!   puss och kram 


 


platt gräs och glass ätande

I morse vaknade jag bredvid Albin klockan sju och var jätte pigg men han skulle ut och jobba så fick somna om och när jag vaknade en och en halv timma senare var jag inte lika pigg längre ;o   Jag spenderade min förmiddag med att åka traktor med Albin. Albin plattade gräs och jag slog i huvudet  stup i kvarten eftersom traktorn inte åkte så värst rakt. Men det mesta här i livet blir trevligt tillsammas med Albin because han är söt underbar och alltid snäll även om han tycker jag är en idiotisk stadsbo ibland!  

Har även ätit glass med dom där tre flickorna som bara är för bra!     Sabina, Julia och Matilda men det förstog ju alla! 

I morgon åker jag planet går någon gång efter nio sen får ni inte se röken av mig på en vecka ( sakna mig inte för mycket) Jag kommer ha fullt upp med att sakna folk men ska försöka hinna med att sola lite oxå och bada om det inte är allt för kallt! 

Just för tillfället blev jag nästan lite deprimerad just nu leker livet och allt är lite för bra för att vara sant och så ska jag bara lämna allt väntar livet som det ser ut nu på mig när jag kommer hem igen?  jag hoppas det men hur ska man veta säkert det går ju lixom inte vad som helst kan hända fast nu ska man kanske vara positiv ska faktiskt sola, bada och träffa snygga turkar. ( det sista var inte sant du behöver inte vara orolig Albin) 

Nu ska jag gå och glo på tv!      Hade bra alla här hemma!
 
GLAD MIDSOMMAR! 




 


fotboll, wallander och midsommar

Hejsan! just nu sitter jag hemma hos bröderna bremer filip och linus för dom som inte förstår. vi har nyss varit och kollat på fotboll gripenberg vann men kommer inte ihåg vad det blev.. efter matchen hjälpte vi  Daniel min och Matildas nya matte lärare att leta bollar skulle vi hitta en skulle vi få mvg ansåg vi men tyvärr hittade vi inga.
Julia och Matilda har mobbat ut mig så sitter själv på linus rum medans tjockisarna äter. Snart ska vi glo på nya wallander filmen syndaren hette den inte men det kunde den ju gjort.

I dag har jag förövrigt packat, städat bilen och rensat ogräs fasen det låter som jag är duktig fast så bra som det låter var det nog inte!

Har förövrigt funderat på varför människor alltid ska ha så bråttom kan man inte bara lugna ner sig och leva livet man hinner inte med så mycket mer bara för man stressar som en idiot.  som när man åker till gripenberg  blir man ganska ofta omkörd precis vid femtioskyltarna fast min moppe går i femito och några meter längre bort måste bilen ändå typ tvär bromsa för att köra över fartguppet. Det är nästan så jag blir arg ju.    

Nu funderar jag på att vara lite social även om alla bara snackar midsommar!
PUSS OCH KRAM

sömn, bilkörande och turkiet

I natt sov jag över tio timmar underbart skönt!  Så nu är jag utvilad och redo för nya äventyr (;  

Har övningskört massa idag och det går nästan bra ibland..  

Min far har även bokat resa så på torsdag bär det av till turkiet! :)  vi vet inte vart vi ska och vi försökte rösta förut men blev inte så lyckat men troligtvis blir det kemer lr nått sånt.


haha , du är lite för bra för att vara sann. livet leker och jag är lycklig!


fääst hos Glaad!

Hellu

Fest hos Matilda igår och den var lyckad jag hade kul!  Visst det hela blev lite katastrof ett tag men annars var det mycket trevligt, tack Matilda! och alla andra som gjorde kvällen bra! :)
Albin sov hos mig och i morse var det upp för att sälja tidningar men det var sista gången jag gjorde det skönt ingen mer söndag ska jag behöva tänka på dom!

Dagen har spenderats hos Albin, med Albin men har även kollat på fotboll med Matilda och Julia!   Gripenberg var bra och vann med 6-1 (tror jag) men motståndarna var lika bra men dom hade bara inte tränat lika mycket. haha det var i alla fall vad dom utvisade från motståndar laget sa!  

Puss


kallelse från yttrerymden.

Jag har nog skämt ut mig lite..

Ringde en människa som pratade jätte dålig svenska

jag;- hej det är Paulina
okänd: - sdghlkljld ( hörde inte ett ord va hon sa)
jag; - eh va?
okänd: - jag ringer från Azar du har besällt en resa?
jag: - va nä?
okänd:- jag ringer från Azar du har besällt en resa! ( människan börjar bli sur)
jag: -  Nej! jag är dotter i det här huset och har verkligen inte beställt en resa! (jag jätte sur)
okänd: har du någon förälder hemma?
jag: Mamma det är någon Azar som ringer har vi besällt någon resa?!
mamma: Ne det har vi inte lägg på det är säkert sån där som lurar folk!

När pappa kommer hem så säger han för det första heter det Nzar och för det andra skulle han prata med dom om flygtider och såndant, men eftersom jag och mamma inte var så trevliga så ville han inte ringa dit igen! haha


Partaj!

Hej hopp!  I går var det lite små slapp eftermiddag jag råka sova men var faktiskt trött (aa)   och på kvällen blev det lite fest i Sannas systers pojkvänslägenhet och det var väl lite trevligt (;



Den där människan han älskar jag!



Min vän är fjortis men jag tycker om henne för det!



Lite så där pussigt som Agnes säger den lilla flickan saknar jag behöver nog träffa henne snart!



eh jo men hej mysigt värre synd bara att jag missade kalaset..



Nån gång gick vi till Brandstationene för att väcka alla brandmän och Sanna lyckades nog ganska bra med det för hon ramla baklänges med moppen! haha


Me like den där tjejen! När jag och Albin träffat på Sanna och Matilda en stund skulle vi gå och hämta våra cyklar och cykla till stan men ett problem uppstår jag har tappat bort mina nycklar som vanligt jag förstår inte hur jag lyckas helt sjukt ligger nog någon förbannelse över dom. Så gick och leta i gräset där jag tappade min väska tills jag kom på att dom var i lägenhet den som gör en uppfinning så jag inte kan tappa bort mina nycklar vore fantastisk!
Vi besökte även stan en sväng och träffade på lite trevliga människor och tog sönder och lagade mamma cykel och pratade lite!    

I kväll blir det klassfeest hos Matilda! tagga tagga! ;D 



PUSS

Skolavslutning

Hejsan skolavslutning idag och började med att träffa Berit och Fredrik och underbara BF1:orna! Åt glass, kolla på bilder och tog klasskort.. Sen runt nio gick vi ner för att ha skolavslutning med resten av 1:orna Rektorn höll tal och lite sång från dom duktiga esterna och lite allsång sen vart det SOMMARLOV!  :D   Vädret suger och så verkar killar ha fått en sommar influensa som gör dom störda ¨/  som tur är har inte Albin drabbats av den så ni killar som är friska ta inte illa upp!

Ikväll hittas det förhoppningsvis på något kul och i morgon blir det klassfest med både A och B! :D 

puss och kram skumbanan och Glad Sommar!





Sista skoldagen för detta...

Sista skoldagen för detta år helt sjukt känns som det var igår man gick där första dagen i ettan och kännde sig bort kommen och Becka frågade en gång i minuten var klockan var!  I morgon börjar sommarlovet och det känns UNDERBART. Elin E och Elin S hade varit gulliga och "bakat" kladdkaka ( Svesses pappa hade köpt den) Vi åt kladdkaka för det var sista lektionen vi hade Nicklas jag kommer sakna honom!  Fick även veta att vi inte ska ha Peter nästa år så fick glass honom kommer jag oxå sakna!  Sista lektionen med PÅG fick jobba med photoshop och klistra in en bil i öknen som sen hamnade det hela på månen kan ju vara bra att kunna..   

På eftermiddagen spelade vi brännboll med tvåorna förlorade med endast 12 poäng fast dom var sju fler och massa killar vi hade ju bara Alexander och Tobias och Tobias sköt dom i huvudet och så tackla dom ner Emma Blixt!    

Eftermiddagen har spenderats med Matilda vi har gått på stan fram och tillbaka, till åhléns gick vi  tre gånger men jag tycker om Matilda även att jag fick ont i fötterna..   

PUSS

*




Jag
vill

gärna,
 jag
hoppas
 du
 förstår. 




Nu ska jag och träna med huvudvärk det kan bli mindre lyckat men det går nog bra!    PUSS

jag och mitt temprament..

 jag måste nog börja jobba lite på mitt temprament och inte bli arg på oskyldiga när jag blir arg visst jag blir inte arg så värst ofta men när jag väl blir det måste alla se upp men det är slut med sådant från och med eh nu. För höll nästan på att trampa ihjäl en stackars oskyldig snigel men gjorde inte det för tänkte att det kunde bli kletigt under skon och vem vet den kanske har en familj?    

Tisdag ännu en mindre vettig dag...

Tisdag ännu en mindre vettig dag.. bara två kvar sen är det sommarlov! (:    
Hade inställd Samhäll för läraren var trött fast det gjorde inte så mycket så då gjorde vi lite utvärdering av Tommy och sedan smet vi från skolan och råka hoppa över datan förlåt PÅG (aa) Jag försökte hålla mig undan för att slippa visa mig för honom men lilla underbara Julia skulle gå på toa precis vid lärarar rummet och vem kommer där och går halvt  in i mig om inte PÅG där sjönk mitt betyg  haha lr nä kankse inte men i alla fall..


Nu ska jag till Montico, ska gå bredvid och lära mig bli städerska kära nån hoppas inte jag klantar till nått.. har förövrigt lyckats välta ner massa saker inne på lindex idag pinsamt men sånt är livet om man heter Paulina.  

Puss och kram jag skriver någon mer gång om jag överlever städjobbet utan astmaatack!


Meninglös skoldag..

Slapp dag första lektionen svenska kolla på film andra lektionen engelska kolla på film jo men tack för varitionen sen var det tack och hej för idag. Är det bara jag som känner att skolan känns lite meningslös för tillfället? för lixom onödigt att cykla hela vägen till skolan för att sen cykla tillbaka igen typ direkt men har upptäckt att man gärna får komma försent ingen värkar bry sig så inget mer stressande cykeltur till skolan den här terminen minsan!  men vädret är allt annat än bra så ska inte klaga på att man måste vara i skolan för är nog bara tråkigt att ha sommarlov nu iallafall!  ;)



Det där lilla krypet han eller hon eller det?  aja sjukt söt är den lilla saken iallaflall synd bara att den är giftig så att ögonen blir ledsna för annars skulle jag lätt byta ut Albin mot en såndär! (;   elr kanske inte föresten..







Grattis morfar och Sverige!

Hejsan

Igår var jag i Jkpg med Julias syster och Julia. Det var trevligt shoppade en bikni som var finfin lr va tycks?  ;)

 
Är lite inne på bandeau bh det blir finast bränna på det sättet tycker jag och dom där pärlorna som sitter på banden går att ta bort när man solar så jag kommer inte få konsigt bränna..

Handlade även en vitklänning, en tunika med zebramönster, lite spännen till håret och ett rosa linne. Det där linnet var verkligen ett impulsköp Julia gick runt och var lite smått deprimerad för hon inte hittat det hon skulle och då skulle jag roa mig själv och tänkte det där var ju fint en storlek förstort men det spelar ju ingen roll tänkte jag och helt plötsligt stog jag i kassan och betelade innan jag ens hade hunnit blinka.

Sen gick vi till Ikea (höll på att skriva ica herregud!)  och samlade nya krafter genom att äta prinsessbakelse och dricka tee gott lixom. försökte även hjälpa Julias syster med gadriner tills hennes kök men jag och julia var nog sämst engligt henne, (men bäst enligt oss själva.)

på kvällen skjutsa Julia hem mig till stan och vi kollade på film med Albin, Pontus och oss Vi hade iallafall med tur med vädret igen. Den var väl sådär men helt okej jag hade inte sett ettan och Albin sa att den va bättre så får väl se den någon dag.  Sedan åkte Albin hem i kylan och Julia sov bredvid mig på golvet och då menar jag verkligen golvet för luften åkte ut ur madrassen stackarn!   I dag sov vi ut låg i sängen tills elva skönt! sen vet jag inte riktigt vad vi sysslat med  men vi har i alla fall plockat blommor och satt på morfars grav för han skulle ha fyllt år idag! Grattis morfar, jag saknar dig!!


När vi skulle till stan sen efter vi besökt kyrkogården så hade vi bråttom för kunde inte missa karnevalen så skynda massa och skulle ta en genväg så Julia svängde ner på en grus väg. och jag svängde för tidigt kör ner i diket och ramlar lite smått med moppen! genvägar blir alltid sen vägar nu är det bevisat..

Karnevalen var inte överdrivet bra så blir bättre när vi BF:are är med om två år då ni!

Nu sitter jag förövrigt hemma hos Albin i min ensamhet. Han är ute och jobbar och jag ville inte följa med för orkade inte duscha,   I kväll är det fotboll och den måste man se och jag hejar på Sverige! ;)   och glömde nästan att det är Nationaldagen idag Grattis Sverige elr eh va man nu säger! 

PUSSOCHKRAM

Lite efterbliven lr så?

Jag är nog lite efterbliven måste jag nog tyvärr erkänna. Eller så lider jag bara av lite minnesförlust då och då.. Satt här och funderade och kollade ut och såg att solen sken så då tänkte jag att jag kanske borde ta en promenad men efter några sekunder insåg jag att jag har ju gått och gått och gått,  massor med fet väska dom två senaste dagarna och det var ju tur att jag kom på det! För annars kanske jag hade gått ut och gått och det måste ju vara skadligt med för mycket motion och folk hade nog tyckt jag var väldigt dum i huvudet och lagt in mig på psykhus så tur jag kom ihåg vår lilla vandring!

Min sötnos var förövrigt här även idag lixom helt otroligt denna vecka har jag träffat honom tre av fyra dagar och det är gillar jag! även om han blev sur för att jag försökte vara snäll och hjälpa han med hans kol kretslopp!  haha

I morgon är det fredag!  Imorgon är det en vecka till skolavslutningen! Imorgon ska jag vara med Julia! :)  

Lite fina bilder från Hajken får ni någon gång och måste även säga att den var väldigt lyckad! BF1:orna är bäst så är det bara <3



19 månader..

Han har visat mig vad kärlek innebär det är så mycket mer än den där pirrande känslan i magen mer än några fina ord som får än att gå med leende får öra till öra. En söt pojke som kan förändra så mycket är egentligen helt sjukt  hur han kan få mig att le bara av att finnas till. Som när han kommer och går och man ser honom på håll och måste konsentrera sig för att inte börja le för lixom hur ser det ut om man går själv och ler.  Jag har hittat en människa som jag håller hårt i så länge han känner som jag. Han är något som jag skulle kunna visa upp för hela världen och säga hans hand byter jag inte ut mot någon annans för det är han som är underbar det är han som jag älskar. Jag har inte mött någon som han innan och aldrig kännt så här som jag gör nu och frågan är om man kan bli så här kär  i någon annan det går nog inte för han är han och det är han som är så där perfekt som man kan bli.

Jag älskar min bara min Albin <3



I morgon är det dags för vandring och känner fasen vad jobbigt det är att gå men det blir nog kul! Bara det inte regnar hela tiden för då börjar jag gråta.. Har inte packat än hlr kankse bäst att göra det snart?  förövrigt kommer jag och Matilda bli feta för vi ska ha med oss hur mycket mat som helst.  haha  PUSS




Jag har tränat helt otroligt.

Albin sov hos mig i natt och det är alltid mysigt. Han älskar mig och tycker jag är finast i världen..
Albin står och glor när jag plattar håret.

Albin: - Vad fint det blir. (ironiskt typ xD)
Paulina: - Tyst!
Albin: - Men om det hade blivit fint då hade jag inte fått säga det då hlr?

Nu ska jag hoppa i duschen för idag har jag tränat! är nästan lite stolt över mig själv hade ont i huvudet och hade ingen lust men ändå åkte jag ner och sprang 2,5 kilometer lite uppvärmning si så där och sen körde vi en slags idioten med typ stationer och det var faktiskt skönt!  

PUSS <3


Hejsan här kommer lite..

Hejsan här kommer lite sen uppdataering om helgen. På fredagen träffades vi F16 ni vet innebandy vid badhuset. Där blev vi uppdelade i två lag lag nord och lag syd. Jag var lag nord. Vårat första uppdrag var att ta sig till en plats och det var hätte så dit sprang vi så fort vi kunde. Jobbigt var det minsann. Sen när vi kom till Hätte skulle vi paddla. I min kanot var det Jarmo (Åsa), Angela (Jag) och Evelina. Vi var sämst för kunde inte paddla rakt och hade stora problem med att stryra men kul hade vi. Mitt på sjön får vi för oss att jag och Åsa ska byta plats och det var var ganska så vingligt men ingen drunka! När vi kom fram till Flanhult efter så där 2,5 h paddling spenderades kvällen med att grilla, sitta och prata, tävla och lite smått och gott.  


Två tagggade flickor som än så länge inte har någon anning om vad vi ska göra. ;)



Sen fick vi sånna här fina västar för att veta vilket lag vi tillhörde och det var nog lika bra för alla i laget är typ som hönor men pinsamt och springa runt med sån där väst och soppsäckar med regnkläder i folk lixom glodde av någon konstig andledning?



Jarmo som var sämst på att styra en kanot, men han mådde alltid lika bra för det!









Lillflickan är söter! Underbar fikapaus det var väldigt behövligt vill jag lova!  Särskilt om man heter Angela och hade många muskler att tänka på..


Systrarna Lundmark som är inte är siamesiska tvillingar. (Även om man kan tro det.)


Dessa tre infödingar bodde i Fänhult som dom fick vi spendera kvällen med.


Fint ställe lixom! :)


Jarmo och Nina vi i lag nord var lätt bäst även om vi visst inte vann..



Jag ser nästan glad ut även att jag blev kallad idiot hela vägen hem för att jag inte kunde styra kanoten. Måste även säga tack till våra underbara tränare och Materialaren som har ställt upp och fixat en jätte trevlig utflyckt (;    <3