Vilken dag..

I morse började dagen med att det ösregnade när jag skulle gå ut och plocka maskrosblad så fick använda ett paraply men blev ändå massa blöt. Sedan när jag kom till skolan var det dags för matte prov och det gick väl inte så bra som det skulle så jag blev visst massa sur. Mitt stackars äpple blev misshandlat och det har jag ångrat hela dagen att jag kastade det i golvet så det blev äppelmos för har varit hungrig.

Efter nationella var det dags att göra klart våran film. Så vi begav oss till Bäck och Lindas hus som var väldigt fint när vi kommit dit insåg vi att vi hade glömt vårat manus i skolan så Sanna och Merissa fick cykla tillbaka till skolan för att hämta det. När de sedan kom tillbaka och vi skulle börja filma upptäckte vi att filmkameran inte fungerade så ännu en gång behövde vi åka till skolan. Denna gång blev det jag och Matida som vi fick cykla. När vi sprungit runt och letat lärare och filmkamera klart skulle vi åka ner från BF med hissen vi klickade på knappen men det enda som hände var att hissen skakade till lite grann.
Matilda: - Det där var läskigt!
Paulina: - Matilda vi har tagit sönder hissen!
Matilda: - Det var inte vi, vi tar trapporna!

När vi sen cyklade tillbaka till Bäck elr Matilda cykla jag satt på pakethållaren bröt Matilda plötsligt ihop och började skratta hon hade insett att vi hade stått och klickat på 4:ran istället för den gröna knappen och eftersom vi var på fyran hände det inget..
Visst vi kanske inte är så smarta men det sitter inte i hårfärgen utan i själen!

När vi kom tillbaka till Linda filmade vi alla scener och det tog sin lilla tid ska jag säga sedan  tillbaka till skolan för att filma det sista och frågan är vem som sätter upp el uttag uppe i taket?
Vi fick använda en bänk och sedan fick Sanna och Merissa lyfta upp mig för att vi skulle få i kontakten det var inte så värst smidigt och såg nog lite små kul ut.  Men vi behövde faktiskt uttaget till filmkameran och datorn.

Sedan när vi va klara med allt och filmen blivit helt okej bra var det bara jag och Matilda kvar i skolan klockan var 17.00 så vi åkte hissen upp till BF för att lämna sakerna men där var det låst och när vi kom ner var det mörkt. Matilda och jag börjar springa och Matilda skriker:
- Jag ser ljuset Jonatan jag ser ljuset!   Hoppsan där satt visst en rektor och skrattade åt oss :o

Lång dag och jag som skulle ha en lugn eftermiddag den lugna eftermiddagen får jag nog ta någon annan dag och nu ska jag gå och glo på tv.   PUSS


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback