Kanothajk!

Ni kan säga va ni vill. Ni kan skratta om ni vill eller skaka på huvudet om det känns bättre. Gör vad ni vill jag orkar inte bry mig är trött, helt slut jag vill sova.  Ja vi hade kanot hajk från igår till idag. Vi åkte ut i går och det blåste och vi var som lärarna sa "inte dom bästa mer åt dom sämsta som dom varit ute med, men gladast var vi!"
På havet var det vågor och vi hade problem, men kämpade på så gått som vi kunde. Vi fick krypa runt i kanoten för att vissa inte kunde styra, MEN vi hade kul!   När vi äntligen var framme drumlade två st ner i vattnet. Jag och alexander skulle ta en kanot och åka och hjälpa till, dock glömde jag hoppa i kanoten innan jag puttade ut den så alexander fick klara sig själv. Så smart är jag. Vi fick byta sov plats för det blåste halvt storm. De två som nästan drunka åkte hem.  Vi slog läger på en gräsplätt framför ett hus då det var enda platsen som var bra. Vi åt god mat och njöt. Vi satt runt en brasa och hade det kul och mysigt. Så här långt var allt helt okej vi kröp till kojs och trodde vi skulle få åka buss hem dagen efter. För det blåste för mycket och det är väldigt jobbigt att paddla i motvind när det är typ storm.   (Särskilt när man är sämst på att paddla) 

När vi vaknade på morgen hade ännu en indian åkt hem. Så nu var vi inte alls många kvar. Planerna var ändrade 6 tappra riddare ( BF2tjejer) + Micke och Tobias skulle paddla till en ö och sen skulle vi ha kanoterna efter Alexanders båt medans de andra åkte buss hem. Jag var en tapper riddare, men saker blev inte riktigt som planerade. Vi kom till ön. Det blåste massor Alexander kom till ön med sin båt. Vi kunde inte paddla utan trycktes mot klipporna och kanoterna fastnade mellan stenar. Lite halvt kaos. ( det blir värre)  Vi fick kämpa länge men tillslut var alla kanoter ihop bundna och vi började bli transporterade. Jag hade tur som satt i första kanoten så jag fick komma upp i båten alla andra fick sitta i kanoterna. Det började blåsa mer och mer och tillslut blev  det katastorf så vi fick rädda alla människor som satt i kanoter med massa vatten i. Sen fick vi skära loss kanoterna och lämna dom till sitt öde. (Detta som blev skrivit i två korta meningar tog mycket mer lång tid i verkligheten.) Petrus som sett oss från land i sin fina kikare och räddade kanoterna med hjälp av Micke. Den som tycker att det här inte verka så farligt kan få sig en käfta smäll. Vattnet var iskallt vågorna var höga och situationen var helt enkelt panikartad.   Så nu orkar jag inte skriva mer. BF2 vi kanske inte är bäst på att paddla, men man kan väl inte vara bra på allt?    


PUSSAR       

Kommentarer
Postat av: Smör

Shiet, ni hade det verkligen jobbigt medan vi hängde upp det sketna tältet uppe på BF och klagade onödigt mycket på den unkna lukten.



Duktigt Pauline Braaaat. :D (Y)

2009-09-24 @ 15:22:49
URL: http://ninjamd.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback