potatis som smakar potatis.

God kväll.


Ikväll har jag umgåts med Julia.  Jag lagade mat bakadpotatis med skinkröra. Potatisen smakade endast potatis vet inte vad jag hade förväntat mig, men det var väl inget märkvärdigt med det? Det tog bara lång tid så man höll på att svälta ihjäl innan det var klart. 

Vi kollade lite på någon konstig film där killen föddes som gammal skrynklig gubbe och sedan blev han piggare och piggare.  Sedan släckte vi lamporna för det var faktiskt earth hourer så jag hoppas verkligen att alla släckte?
Fast egentligen kanske det är bättre att alla försöker spara ström så ofta de kan istället för att släcka lamporna en timma om året så har man gjort sitt sen.

Nu funderar jag på att gå och lägga mig så jag inte saknar den där timman som vi förlorar allt för mycket. För på måndag måste man vara pigg och utvilad för då gäller det! 

Sedan är det bara en kämpig vecka kvar sedan åker jag och min kära familj till Norge. Farmor hade klippt ut en tidning annons där det stod att man inte skulle skriva ut att man ska åka bort och personliga saker på internet för då kommer det tjuvar. Fast här vågar sig inga tjuvar in för vi har två läskiga vaktsköldpaddor som bits om man håller fingret framför dem en kvart eller så.

 


NATTINATTI <3

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback