Matematik och valdebatt

Sitter här och lyssnar på Ludwig Bells låt kärlek slutar alltid med bråk. Kanske lite deprimerande med tanke på att jag har världens finaste pojkvän som jag är helt lost på. 

Igår kväll tränade jag lite och det var skönt att få röra på fläsket lite efter min helg som innehållt en hel del onyttig mat. Smet tio minuter tidigare från träningen så jag skulle hinna duscha innan det blir dags att bege mig iväg för att jobba en sväng. När jag kom hem från träningen satt Albin i köket och åt så vi hade mys kväll och mys morgon innan det blev dags för att stressa till skolan. Varje måndag samma visa jag rusar upp för trapporna och in i klassrummet helt flåsande. Eftersom alla andra har psykologi på morgonen är jag alltid ensam om att komma försent.
Imorse möttes jag av kommentaren i trappan:
- Va fan springer du för?
-Jag behöver motion ser du inte det?!
haha

Sedan har dagen glidigt på utan några problem jag och Amanda räknade till och med en hel sida matte utan problem. "Det var så lätt så jag trodde jag gjorde fel" Amandas kommentar om framgången. 

På eftermiddagen hade vi valdebatt och det var intressant. Jag kom fram till att jag ska rösta på alliansen. Eller det visste jag ju redan innan oxå.. Jag kom fram till att det står mellan Kristdemokraterna eller Centern. Det visste jag dock oxå innan debatten. Det jag kom fram till var nog att politiker suger på att svara på raka frågor. Det måste alltid vara en lång utläggning tills man inte vet om de sakt bu eller bä innan. Det gör att vi egentligen har en aning om vad partierna tycker utan får rösta på det som är finast. (Ungefär så) 

Ne skämt och sido, men det är väldigt svårt det där med politik.

Nu ska jag plugga lite och sedan bege mig till Ängaryd för lite tantgympa.


PUSSIS <3



Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback